yapay zeka ile oynuyorsun |
Aliens: Fireteam PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu (3. sayfa)
-
-
Oyun steamde baya olumlu görünüyo fakat 220 tl çok eğer tek olmasaydım değerdi belki ama tek kişi alınacak bir oyun değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok zor birşey değil hocam bir grup bulup tanışıp insanlarla oyun oynamak hele sene 2021 olmuşken.
-
coop seven biri değilim single için oyun alınır mı?
-
Oyunu tek oynayacaklar yapay zeka iki karakter eşliğinde oynayabiliyor fakat geliştirici sadece düşük zorluklarda yapay zekanın yardımcı olduğunu yüksek zorluklarda ise gerçek oyuncularla daha iyi bir oyun deneyimi olacağını belirtti.Oyun beklediğimden öte olumlu yorumlar almış ve epeyde oynayanı mevcut,bir süre sonra içeriği az olduğu için oyuncu sayısı düşecektir bu nedenle hazır oynayan varken oynanmalı diğer türlü yapay zeka ile bir yere kadar gidilebilir ve çokta keyifli bir oyun deneyimi olmaz.
-
Oyunu brz izledim çok tek düze duruyo yani ölmek imkansız gibi bir şey baya left 4 dead kafasında bir oyun vur vur ilerle son bir savunma yap zaman sona erince bölgeden ayrıl keşke brz gerilim dozu yüksek olaydı ne bilm düşmanlar daha az ama daha yüksek tehtit oluştursaydı böyle alien mı vuruyoruz zombi mi vuruyoruz farksız kesinlikle 220 tl etmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum,lineer bir yapıda ve zombilere Alien skini giydirilmiş gibi bir havası var fakat oyuncular co-op oynanışı genelde seviyor yani çok kafa yormadan böyle vur vur ilerle oyunlarının bazıları tutunca bunlarda benzer tarzda bir oyun yapmışlar.Sevenine bir şey diyemem ama fiyatını içeriğine göre bende yüksek buldum önce daha önceden bahsettikleri içerikleri bir eklesinler sonra duruma göre tekrar bir bakarız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X