Şimdi Ara

Aliens: Fireteam PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cold Iron Studios, Alien evreninde geçen Left 4 Dead benzeri üç oyunculu co-op PvE shooter oyunu Aliens: Fireteam'i duyurdu.

Bu yaz PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam) için çıkış yapacak.

Aliens: Fireteam, orijinal Alien üçlemesindeki olaylardan 23 yıl sonrasında geçecek. Gizemli bir imdat çağrısı Colonial Marine ekibini ölümcül Xenomorph'ların, gizli şirket sırlarının ve antik uzaylı kalıntılarının yer aldığı dış kolonilerdeki LV-895'e doğru sürükleyecek.

Oyuncular her biri benzersiz özelliklere sahip beş oynanabilir karakter sınıfı Gunner, Demolisher, Technician, Doc ve Recon arasından seçim yaparak çoklu görevlerin bulunduğu senaryolar boyunca çeşitli düşmanlara karşı savaş verecek. 30'dan fazla silah, 70'den fazla silah eklentisi ve modu, RPG ilerlemesi, 11 farklı Xenomorph tipi dahil toplamda 20'den fazla farklı düşman tipi içerecek.

Oyunu yapay zeka ekip arkadaşlarıyla tek olarak oynamak da mümkün olacak.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

• Isolation tarzı devam oyunu beklerken gelen oyuna bak yazık valla.
  • Aliens: Fireteam PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu 

• Alien Isolation fanları sizlerden özür diliyorum ama gears tarzı coop oyunları çok seviyorum kusura bakmayın bu haber beni sevindirdi. Umarım Isolation 2 de bir yerlerde geliştiriliyordur.
  • İnşallah satmaz da bu tarz oyunlar yapmaktan vazgeçerler. Piyasa çöp içeriğe sahip oyuncuyu sağma temalı oyunlardan bıktı.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ripley bunu beğenmedi

• Utanç hamlesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çöpe gel
  • Bundan 10 sene önce L4D oynarken keşke bunun Alien versiyonu olsa demiştim, sonunda sesimi duyan çıktı. TPS yerine FPS daha iyi olurdu diye düşünüyorum ama çok da önemli değil.

• Farklı şekilde skinlenmiş alien temalı wave shooter. Fazlası değil, olmaz da.

• İzometrik kamera açısına sahip, sıra tabanlı, bol rol yapma ögeleri barındıran, coop bir Alien oyunu ilginç olabilirdi.

• Alien İsolation oyununa adam gibi silahlar koysalardı, şöyle resident evil 7 gibi korku, gerilim, saklanma, vs. den daha fazlası olurdu, daha bomba bir oyun! Bu haliyle de iyi ama, daha iyi olabilirdi!
  • İsolation tarzı FPS olsaydı keşke.
  • World War Z'den iyi görünüyor.

• Kimsenin oynamayacağı yeni bir oyun daha geliyor. Yakında tıpkı Anthem, Marvel Avengers, Fallout 76 falan gibi tarihin tozlu sayfalarında yerini alır. Bu aptal patronlar olduğu sürece böyle saçmalıklar görmeye devam ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse beğenmemiş gibi duruyor ama ben beğendim arkadaşlarla hem gerilimli hem de keyifli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tps zaten en sevdiğim tür ve alien serisi hayranıyım, beğendim valla.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • güzel gözüküyor.

• ne vardı yani co-op olmasa, düz tek oyunculu olsaydı
  • Nası ya yayıncı Sega değil acaba lisansı kaybetti mi?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.