Şimdi Ara

Aliens: Fireteam PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hikaye odaklı single player bekleyenleri üzmüştür... Ama sağlık olsun demek lazım. Alien olsun taştan olsun. Bunun da ayrı bir keyfi olacaktır.

• izledim begendim coop olunca guzel olur ama saglam indirim almasi lazim su haliyle oyunlara sadece gameplay olarak bakıyorum
  • Siannis kullanıcısına yanıt

Colonial Marines üzmüştü.

• Birçok oyun yeni nesil konsollar, (ps5 ve series x) çıkmasına rağmen hala eski nesle çıkıyor.Yeni neslin başlangıcı 2023 den aşağısı olmaz bu şekilde o tarihten önce alınmaz.
  • E bu gears of war . Sadece alien skini giydirmişler. Üzüldüm. Açıkçası Isolation ı oynayamadım tırstığımdan ama oynayanların beğendiğini biliyorum . Keşke oradan devam etselerdi.

• World war Z e benzettim
  • Çok güzel olacağa benziyor şahsen sevdim
  • bende gayet beğendim açıkcası. map vb içerik desteği gelirse oynanır bu

• Bence çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun cikmasına cok az zaman kaldı umarim beklentimizi karsilar almayı düsünen olursa ortak alabiliriz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olmamis. Alien filminin butun serilerini izledim, bu oyunda o aksiyonun ve heyacanin ceyregi yok. Mesala bu yaratilar kuyruklerini kilic gibi kullaniyorlar o bile oyunda yok, yaratiklarda koyun gibi bir o tarafa bir obur tarafa kosturup duruyorlar ama filminde yaratiklar cok zekiydiler bir tanesi bile butun ekibi korkudan titretiyordu. Keske iyi oyun olsaydida oynasaydik ama oyun videolarindan inceledigim kadariyla para verilmez, gamepass gelse hani gamepass gelmisken bir deneyelim derdim.

• Keske betası falan olsaydı bi deneyebilseydik

• Ön siparişi verdik bakalım beklemedeyiz, 24 Ağustosta böcek avına başlayacağız   İsteyen arkadaşlar ekleyebilir, GT : BarTuCCC

• HunTeRFoReWeR kullanıcısına yanıt

İncelemelerini beklesen daha iyi olurdu patlayacak gibi bu oyun:)

• Insallah plus verilir ama predator hunting ground icinde aynisini bekledik 1bucuk yılı gecti verilmedi ben ilk indirime girdiginde alirim insallah

• Bana da patlayacak gibi geliyor. Bu tarzı sevenler, 12 Ekim'de ilk günden gamepass'e gelecek Black 4 Blood'u beklesin bence.

• Kalemistik kullanıcısına yanıt

O oyun ayrı dostum FPS bu ise TPS.

• Oyun nasıl arkadaslar oynayanlar yorum yazarsa sevinirim

• Abi bu nedir ya? Ben tanımadığım adamlarla oyun oynamak zorundamıyım? Hiç arkadaşımda yok online oyuna giren. Eee ben bu oyunu istesem şimdi oynayamayacak mıyım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.