Şimdi Ara

Aliens Predator 2 Hk. Acil Yardım!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar "Aliens Predator2" hk. bir sorunum var; Gayet güzel oyunu açıyorum profil ismini yazıyorum Realistic kısımın seçiyorum fakat oyun başlamıyor sizce bu neden kaynaklanıyo olabilir. Yardımlarınız için teşekkürler.

• Arkadaş oyunun cd'sinde veya kurumunda bir hata olabilir.Oyunun açılıp oynanmamasının anlamı budur.Genellikle bunun sebebi cd'den veya oyunun yalnış kurumudur.Bne bu oyunu bitirdim.Oyunu kurarken FULL veya MİNUMUM yazar FUUL'u seçmen gerekir.
  • İyi abi de sorun orda zaten benim cd den direk yüklemeden çalıştırıyosun ama dediğim gibi realistik seçeneğini seçiyorum orada takılı kalıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeTPaCK

İyi abi de sorun orda zaten benim cd den direk yüklemeden çalıştırıyosun ama dediğim gibi realistik seçeneğini seçiyorum orada takılı kalıyo

o ne yaw.ben böle bişey görmedim daha önce.yüklemeden oyun başlamaz tabi

bence cdleri değiştir.
  • Abi bu cd de iş yok galiba direk cd nin içinden başlatıyosun oyunu setup filan yok cd nin içinde?????????? Delirecem yaa
  • dediğim gibi cdyi değiştirirsen çözülür.fakat cd sini bulamam diyorsan torrent veya emuleden kasman gerekecek.çünkü bayağ eski bir oyun kaynak sıkıntısı olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xBl@dEx

dediğim gibi cdyi değiştirirsen çözülür.fakat cd sini bulamam diyorsan torrent veya emuleden kasman gerekecek.çünkü bayağ eski bir oyun kaynak sıkıntısı olabilir.

torrent sitelerinde zor bulursun..genel trackerlardan belki bulursun..emuleyi bilemem ben kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dışişleri -- 24 Haziran 2006; 1:28:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.