Şimdi Ara

Aliens vs. Predator Türkçe Yama (İSTEK)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz eski ama kaliteli ve çevirmeye değer bir oyun olduğunu düşünüyorum. İlgilenebilecek biri çıkarsa harika olur.

Aliens vs. Predator Türkçe Yama (İSTEK)

• Ben geçen hafta steam indirimlerinde oyunu almıştım. Açmaya uğraştım fakat program gerekiyor diye mecbur rafa kaldırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu Türkçe oynamıştım diye hatırlıyorum. Acaba yanılıyor muyum?
  • Oyunun konsol sürümleri için Türkçe Yama olduğunu hatırlıyorum ama PC için bir bilgim yok.
  • byflash kullanıcısına yanıt
    Abi senin dediğin alien colonial marines olabilir. Ben netten toolunu buldum fakat oyunu çevirince oyundaki yazılar gidiyor tool iyi çalışmıyor galiba.
  • EmRe-92 E kullanıcısına yanıt
    Hayır buydu. Belki xbox dosyalarını pc ye atıp oynamış olabilirim bi deneyin.
  • Oyunun yaması ps3 için yapılmış ama oyun içi konuşmalar çevrilmemiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Herkese hayırlı ramazanlar dilerim.

Evet, ps3 için 4 sene önce bu yamayı çıkarmıştık, fakat ps3 dosyalarının bazılarını hiçbir şekilde açamamıştık. Bunlar oyun içi ile alakalı dosyalardı. Ayrıca, örnek dosyaları yardımcı olmaları için birkaç kişiye yollamıştık, fakat ondan da bir sonuç alamamıştık. Bu yüzden, açabildiğimiz kısımları çevirebilmiştik. PC de sorun yok. Türkçe oyun merkezi devam etti sanıyordum, çünkü oyun içi kısımları halletmeleri için çevirilen dosyalar onlara yollanmıştı.

• byflash kullanıcısına yanıt
    Yamanın PC ye uyarlanma şansı var mı. Ömer abi nasıl oynanıyor pc de.
  • Çeviren arkadaşlar belki uyarlarlar.
  • Oyunun altyazılarını bulamadım subtitles diye bir klasör var fakat çıkardığımda 1 kb boyutunda fmvs uzantılı dosya çıkıyor epey baktım ama bulamadım bir türlü.
    Selamlar :) geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Altyazılar subtitles kalsörünün içinde değil. ASR veya ona benzer bir dosyanın içinde olması lazım. Onun içinde de dlln uzantılı dil dosyaları var. Tam hatırlayamıyorum. Çünkü oyunu konsolumdan sileli çok oldu. Dil dosyasını ve text dosyalarını açıp kapatan araç da var. Kolaylıkla bulunabilir diye düşünüyorum. PC oyunundaki dosyalar çok kolay açılıp kapatılıyor. Mesela, pc de dlln, hex ile açınca dlln gözüküyor. Ps3 de ise, o da dlln, fakat hex ile açınca nlld gözüküyor. PS3 dosyalarını araca sürükleyince metin dosyası çıkmıyordu. Yani ps3 de dosyalar ters şifrelenmiş.

Bu şekilde oyundan zevk alacağınızı açıkçası ben düşünmüyorum. Ama isterseniz, sizin için mevcut çeviriyi uyarlayıp özelden atabilirim.

• Castellanos kullanıcısına yanıt
    Kanka ps3 için yama buldum amapc için kesinlikle yok. Nasıl yapacagız bu işi ya
  • arkadaşlar yama konsol için oda ana menü falan oyun içi çevrilmemiş. konsola çeviren arkadaşla görüşmüştüm baya oldu.pc için düşünmüştüm sniper elit kod sistemli her cümle neredeyse ayrı yerde.yani yüzlerce dosya aç kapat ha ben çeviririm diyen varsa tools falan filaN gerekli yardım ve bilgileri sunarım.
  • Bu oyunun yama istek konusu şiddetle güncel...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Strosferus13 -- 3 Mart 2022; 8:1:32 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat -- 30 Mart 2022; 16:25:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.