Şimdi Ara

SATILDI/SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI/SİLİNEBİLİR

Üniversite için almış olduğum laptopumu işim ile alakalı süreçlerde daha verimli kullanabileceğim bir bilgisayar ile değiştirmek istiyorum. Alienware cihazlar diğer modellere kıyasla premium ve daha dayanıklıdır. Ben okul süresi boyunca fazlasıyla işlerimi halledebildim ve şu an da çok iyi bir performans göstermektedir. Dolayısıyla da ilan açarak başkasının da benim işimi gördüğü gibi görmesini istiyorum. Ürün yurtdışından alınmıştır ancak Türkiye'de bir sene garantisi vardı. Bu sayede aldığım ülkenin şarj cihazı yerine Türkiye'de satılan modellerle gelen orijinal şarj kablosu ile değiştirilmiştir. Orijinal kutusu ve kablosu ile gönderilecektir. Bilgisayarın kullanıma bağlı dışında hafif belirtiler vardır ancak iç aksamları sorunsuz durumdadır. Düzenli olarak alıcısına ismini vereceğim teknisyen tarafından bakımı yaptırılmaktadır. Ürün özelliklerine gelirsek;

-i7 9750H işlemci

-RTX 2060 6 Gb ekran kartı

-16 GB Ram

-256 GB NVME SSD

-15,6' FHD 60 Hz ekran

SATILDI/SİLİNEBİLİR

SATILDI/SİLİNEBİLİR

SATILDI/SİLİNEBİLİR

SATILDI/SİLİNEBİLİR

SATILDI/SİLİNEBİLİR

SATILDI/SİLİNEBİLİR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 14500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILDI. SİLİNEBİLİR.
    3 yıl önce açıldı
    Satıldı, silinebilir.
    geçen ay açıldı
    [SATILDI] Silinebilir
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.