Şimdi Ara

Alienware Sizce bu sistem iyimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptop için sistem tavsiyesi istiyorum arkadaslar

Intel® Core™ i7 940XM Quad Core Processor, 2.13GHz (3.33GHz Turbo Mode, 8M Cache) edit
    Operating System
    Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English edit
    Video Card
    CrossfireX™ 1GB GDDR5 ATI Radeon™ Mobility HD 5870 edit
    Display Panels
    17-inch WideUXGA 1920 x 1200 RGB LED (1200p) edit
    Memory
    8GB Dual Channel Memory (2x 4GB DDR3) edit
    Hard Drive
    256GB SSD - Samsung Solid State Drive edit
    CD ROM/DVD ROM
    Slot-Loading Dual Layer Blu-ray Reader (BR-ROM, DVD+-RW, CD-RW) edit
    Wireless
    Intel® Ultimate N WiFi Link 6300 a/g/n 3x3 MIMO Technology

Sistem bu $5,486.96 fiyatı sizde güzelmi? bide bu INK nedir ?

• Hocam alette manyak bişey parasıda manyak bişey.

Paranın alabileceği günümüz en güzel sistemlerindendir. Adı üstünde: Alienware
  • abi smdi üniversiteyi kazanıp hediye olarak alcam 1 kere o yüzden güzel olsun istiyorum yani bi kerelik olsun adam gibi olsun
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 4 Kasım 2010; 23:09:12 >
  • bu pc ye iyimi diye sorulur mu ayıp ayıp

valla 1 numara sistem nede olsa Alienware

ek olarak böyle bi sistemi toplayabilirsiniz daha uygun fiyata denk gelecektr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 4 Kasım 2010; 23:07:17 >
  • Ben olsam o paraya araba alırdım,üniversitede daha fazla havam olurdu

Şaka bir yana güzel laptop fakat bence o kadar para vermeyin.Onun yerine 2000 liraya n61jq alın.Kalan paraya da canavar masaüstü toplayın.
  • Iyi olabilir ama alinmaz,1500-2000 arasi 4 cekirdek makine al ustu ev icin gereksiz veya iste bile olsa o makina kullin ziyan olur
  • Kesinlikle almam ...
  • Sana arkadaşların dediği gibi 2.000tl lik bi pc kuralım 2.000 tl likte bi leptop alalım geriye kalan parayıda koy bi kenera(öğrenci adam çokta koyar ya ^_^) masa üstünü yeri geldimi up edersin.Leptopta seni idare eder ama para önemli değilse ALİENWARE burda kimse bişey demez hele o hazır masa üstü pclerindeki kasaları hasta ediyor beni ama tek satmıyolar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkımm

Sana arkadaşların dediği gibi 2.000tl lik bi pc kuralım 2.000 tl likte bi leptop alalım geriye kalan parayıda koy bi kenera(öğrenci adam çokta koyar ya ^_^) masa üstünü yeri geldimi up edersin.Leptopta seni idare eder ama para önemli değilse ALİENWARE burda kimse bişey demez hele o hazır masa üstü pclerindeki kasaları hasta ediyor beni ama tek satmıyolar işte.

+ 1 MiLyOn>>>>>>>>>>
  • sizde para çok gibi galiba :D doğan alırsın o paraya ayağını yerden keser bari...
  • tamam alienware performans cihazları yapıyor ki bu konuda çok ta başarılı ama arkadaşlar yapmayın etmeyin laptopların amacı yüksek performans sağlamak değil içeriği ne olursa olsun bu tarz bir laptop almak ister kusura bakın ister bakmayın "APTALLIK" tır. sebepleri:

1- taşınabilirlik - 17" lik ekran + cf 5770 + barındırdığı soğutma düzeneği = 1 haftada kollarda inanılmaz bir gelişme ve bel ağrısı
    2- uzun pil ömrü - fişten çıkarttığında o sistemi doyurabileceğini düşünmüyorum düşünmüyorum
    3- sessizlik - sabahları uyanma problemin varsa bir şekilde bilgisayarın istediğin saatte açılması sağla fan sesi ile yatağından fırlarsın

ha diyorsan ki param cebime çok geliyor kaşıntı yapıyor ona karışamayız
  • çok pahalı bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.