Şimdi Ara

Aliexpres 11.11 Nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, aliexpres 11.11 nedir acaba? Yeni yeni tanışıyorum aliexpresle. Biyerlere tıkladım bedava 2$lık kupon verdi bana birsürü. Bunlari ne zaman ve nasil kullanabiliyorum? Hangi mağazalarda gecerli oldugunu nerden anlayabilirim?

Ve baska bilmem gereken neler var acaba? Çok fazla karmaşık geldi bana ve açıklamaları da anlayamadım. Uygun olanlar bana bi zahmet açıklayabilir mi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o hesaptaki kuponu kullanmadıysan bana verirmisin kulaklık alacağım fiyatı 101 tl ininalimde 110 tl var fakat alamıyorum aliexpres yeni hesap açanlara kupon veriyor ben 1 kere yaptım daha alamadım aynı ıp den olmuyor sanırım rica etsem bana verirmisin hesabı? bnde aliexpress nedir nasıl alışveriş yapılır herşeyi anlatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanYusuf15

o hesaptaki kuponu kullanmadıysan bana verirmisin kulaklık alacağım fiyatı 101 tl ininalimde 110 tl var fakat alamıyorum aliexpres yeni hesap açanlara kupon veriyor ben 1 kere yaptım daha alamadım aynı ıp den olmuyor sanırım rica etsem bana verirmisin hesabı? bnde aliexpress nedir nasıl alışveriş yapılır herşeyi anlatırım.

Verdikleri kuponlar o gün icin geçerliydi ne yazıkki...

• 11.11 kanpanyası büyük bilinen alışveriş sitelerinde mevcut 11.11 alışveriş günü olarak geçiyor ona özel indirimler ve kuponlar veriyorlar senin dediğin kuponda yeni kayıt olan kişilere 2 dolar 4 dolar gibi bir kupon veriyor aliexpress sende aliexpress de çanta elbise cüzdan ne istiyosan (fiyatı 5 dolar) olan ürünleri sepetine ekliyorsun daha sonra orda satın al butonunun üstünde aliexpress kuponu seçip 5 dolarlık ürünü 3 dolara alıyorsun. aliexpress güvenilir tabi ininal kart gibi ön ödemeli kartın var ise banka kartını vs girme aliexpres den ürün alacaksan eğer ininal kart da almalısın 12 yaş çocuklar kullanıyor kart ön ödemeli bir kart sen karta para yatırdıkça harcayabiliyorsun ve böylelikle kredi vs gerek kalmıyor dolandırıcı varsa çekemiyor çünkü kartta para yok kısaca nakit parayı karta atıp internetten alışveriş yapıyorsun MasterCard geçen her yerde geçiyor. gelelim aliexpress e aliexpress göründüğü kadar karışık değil sadece adress yerine türkçe harfler yerine ingilizce harf yazman gerek ve isminide onun dışında takipli kargolu ürün takipsiz kargolu ürün nasıl anlaşılır dersen istediğin bir ürüne tıkla ve orada Aliexpres 11.11 Nedir? gönderim yazan yanında registered air mail yazıyor oraya tıklayınca karşına şöyle bir ekran gelecekAliexpres 11.11 Nedir? burada tracking information Available yazıyorsa bu ürünü takip edebilirsin türkiyeye gelince de ptt yurt dışı kargo takip sitesinden kargo takip kodunu girerek türkiyede nerde ne aşamada görebilirsin eğer oraso not Available yazsaydı kargon allaha emanet idi fakat korkma çünkü o fatura olarak geliyor yani ptt fatura getirince onuda getiriyor bazı uyanık ptt cilerde kargoyu açıp içindekileri alıp boş gönderiyor ki bu olasılık %99.1 ihtimalle eğer kargon gelmedi ise aliexpress satıcısına ingilizce olarak ürünüm gelmedi ve garanti süresi doluyor diyip paranı alabilirsin garanti süresi nerede yazıyor? dersen sağ üstten profilinin üstüne gelip siparişlerime bas ordan sipariş ettiğin ürüne gel ve orada şöyle bir yazı yazacakAliexpres 11.11 Nedir? Awaiting delivery yazan kısım tahmini geliş süresi eğer orası 3 yada 4 gün kaldı ise ve kargon gelmedi ise dispute aç ve paranı al eğer satıcı kabul etmezse ekran görüntüsünü al ve tekrar at bu sefer aliexpress i devreye sok aliexpress paranın hepsini verecektir. bunlar dışında aklında kalan soru varsa yazabilrisin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanYusuf15 -- 26 Kasım 2017; 18:45:34 >

• quote:

11.11 kanpanyası büyük bilinen alışveriş sitelerinde mevcut 11.11 alışveriş günü olarak geçiyor ona özel indirimler ve kuponlar veriyorlar senin dediğin kuponda yeni kayıt olan kişilere 2 dolar 4 dolar gibi bir kupon veriyor aliexpress sende aliexpress de çanta elbise cüzdan ne istiyosan (fiyatı 5 dolar) olan ürünleri sepetine ekliyorsun daha sonra orda satın al butonunun üstünde aliexpress kuponu seçip 5 dolarlık ürünü 3 dolara alıyorsun. aliexpress güvenilir tabi ininal kart gibi ön ödemeli kartın var ise banka kartını vs girme aliexpres den ürün alacaksan eğer ininal kart da almalısın 12 yaş çocuklar kullanıyor kart ön ödemeli bir kart sen karta para yatırdıkça harcayabiliyorsun ve böylelikle kredi vs gerek kalmıyor dolandırıcı varsa çekemiyor çünkü kartta para yok kısaca nakit parayı karta atıp internetten alışveriş yapıyorsun MasterCard geçen her yerde geçiyor. gelelim aliexpress e aliexpress göründüğü kadar karışık değil sadece adress yerine türkçe harfler yerine ingilizce harf yazman gerek ve isminide onun dışında takipli kargolu ürün takipsiz kargolu ürün nasıl anlaşılır dersen istediğin bir ürüne tıkla ve orada Aliexpres 11.11 Nedir? gönderim yazan yanında registered air mail yazıyor oraya tıklayınca karşına şöyle bir ekran gelecekAliexpres 11.11 Nedir? burada tracking information Available yazıyorsa bu ürünü takip edebilirsin türkiyeye gelince de ptt yurt dışı kargo takip sitesinden kargo takip kodunu girerek türkiyede nerde ne aşamada görebilirsin eğer oraso not Available yazsaydı kargon allaha emanet idi fakat korkma çünkü o fatura olarak geliyor yani ptt fatura getirince onuda getiriyor bazı uyanık ptt cilerde kargoyu açıp içindekileri alıp boş gönderiyor ki bu olasılık %99.1 ihtimalle eğer kargon gelmedi ise aliexpress satıcısına ingilizce olarak ürünüm gelmedi ve garanti süresi doluyor diyip paranı alabilirsin garanti süresi nerede yazıyor? dersen sağ üstten profilinin üstüne gelip siparişlerime bas ordan sipariş ettiğin ürüne gel ve orada şöyle bir yazı yazacakAliexpres 11.11 Nedir? Awaiting delivery yazan kısım tahmini geliş süresi eğer orası 3 yada 4 gün kaldı ise ve kargon gelmedi ise dispute aç ve paranı al eğer satıcı kabul etmezse ekran görüntüsünü al ve tekrar at bu sefer aliexpress i devreye sok aliexpress paranın hepsini verecektir. bunlar dışında aklında kalan soru varsa yazabilrisin :)

Çok teşekkür ederim, zaman ayırıp güzelce anlatmışsınız :)

Son bir sorum var, Aliexpress seçkin kuponunu nasıl kullanabilirim? Kuponun altındaki "fırsatları keşfetmek" yazan yere tıklayıp ürünlerden herhangi birini sepete atıyorum. Ödeme kısmına gelince kullanılacak kuponunuz yok diyor. Of bi çözemedim şu siteyi

• Aliexpress seçkin kuponu büyük yazı ile yazan US $ 2.00 Off kısmının üstünde küçücük yazı ile yazılmış your order Of US $ 30.00 or more yani 2 dolar kuponu kullanmak için o kuponu veren satıcıdan 30 dolar ve üstü alışveriş yapınca sepete gidip orada kendisi otomatik düşürüyor yada orada siz seçiyorsunuz bunu anlamak için Aliexpres 11.11 Nedir? dikkatli bakarsanız 2 doların üstünde küçük bir yazı var oradan nekadar üstü alışverişinizde kullanıldığını görebilirsiniz :) (Önemli Not aliexpress,Bangood,Gearbest gibi sitelerde alışveriş yaparken Artıway da kullanmanızı öneriyorum artıway bonus sitesi görmüşsünüzdür oha diyorum yapyap vs gibi kanallar ürün aldığında artıwayı tanıtıyor aliexpress gibi sitelerden alışveriş yapınca çok lazım oluyorhttps://www.artiway.com.tr/?r=4919194 artıway girip kayıt olduğunuzda 10 TL Hoşgeldin bonusu veriyor.Aliexpres 11.11 Nedir? kayıt olduktan sonra solda yazan Artıway Tarayıcı Eklentimiz kısmından tarayıcınıza uzantı olarak ekliyorsunuz yani şu şekilde-->Aliexpres 11.11 Nedir? buraya tıklayıp e-posta şifre girdikten sonra aliexpress e girip üstte yazan bonus al butonuna tıklayıp devam et diyip alışveriş yapabilirsiniz. Aliexpres 11.11 Nedir? bu şekilde alışveriş yaptıkça bonus kazanıyorsunuz minimun 30 TL birikincede istediğiniz karta para çekebiliyorsunuz. örn benim şuan şukadar birikmiş :DAliexpres 11.11 Nedir? Kısaca Aliexpress gibi sitelerden alışveriş yaparken artıway ı da kullanmanızı öneririm.

• quote:

Aliexpress seçkin kuponu büyük yazı ile yazan US $ 2.00 Off kısmının üstünde küçücük yazı ile yazılmış your order Of US $ 30.00 or more yani 2 dolar kuponu kullanmak için o kuponu veren satıcıdan 30 dolar ve üstü alışveriş yapınca sepete gidip orada kendisi otomatik düşürüyor yada orada siz seçiyorsunuz bunu anlamak için Aliexpres 11.11 Nedir? dikkatli bakarsanız 2 doların üstünde küçük bir yazı var oradan nekadar üstü alışverişinizde kullanıldığını görebilirsiniz :) (Önemli Not aliexpress,Bangood,Gearbest gibi sitelerde alışveriş yaparken Artıway da kullanmanızı öneriyorum artıway bonus sitesi görmüşsünüzdür oha diyorum yapyap vs gibi kanallar ürün aldığında artıwayı tanıtıyor aliexpress gibi sitelerden alışveriş yapınca çok lazım oluyorhttps://www.artiway.com.tr/?r=4919194 artıway girip kayıt olduğunuzda 10 TL Hoşgeldin bonusu veriyor.Aliexpres 11.11 Nedir? kayıt olduktan sonra solda yazan Artıway Tarayıcı Eklentimiz kısmından tarayıcınıza uzantı olarak ekliyorsunuz yani şu şekilde-->Aliexpres 11.11 Nedir? buraya tıklayıp e-posta şifre girdikten sonra aliexpress e girip üstte yazan bonus al butonuna tıklayıp devam et diyip alışveriş yapabilirsiniz. Aliexpres 11.11 Nedir? bu şekilde alışveriş yaptıkça bonus kazanıyorsunuz minimun 30 TL birikincede istediğiniz karta para çekebiliyorsunuz. örn benim şuan şukadar birikmiş :DAliexpres 11.11 Nedir? Kısaca Aliexpress gibi sitelerden alışveriş yaparken artıway ı da kullanmanızı öneririm.

Çok teşekkür ederim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.