Şimdi Ara

Aliexpres acill yardimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aliexpresten alışveriş yaptım bugün parasını ödemiş olmama rağmen ödeme bekliyor diyor kredi kartı ekstreme de baktım parayı çekmiş ama ödeme bekliyor diyor hâlâ bide (5-6 tane ürün almıştım 2 tanesini kan,ul etmiş ödendi olarak)
    Kredi kartı ekstrende 2 tane aliexpres cekim yapmış gorunmuo diyer 4 ürünü de alibaba.com çekmiş diye gorunmuo ne yapcam yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mek2002 -- 12 Kasım 2015; 20:23:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mek2002

Dün aliexpresten alışveriş yaptım bugün parasını ödemiş olmama rağmen ödeme bekliyor diyor kredi kartı ekstreme de baktım parayı çekmiş ama ödeme bekliyor diyor hâlâ bide (5-6 tane ürün almıştım 2 tanesini kan,ul etmiş ödendi olarak)
    Kredi kartı ekstrende 2 tane aliexpres cekim yapmış gorunmuo diyer 4 ürünü de alınana.com çekmiş diye gorunmuo ne yapcam yardım lütfen

Bende dun gwce yaptim hemen parayi cekti ama hala "payment being verified" diye yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dun aksam yaptim sabah parayi onayladilar oglen de adam kargoya verdi

• By..Emre kullanıcısına yanıt
    Şikayete söyle yaparmısınız bende bilgisayar yok olmuyo
    I received my credit card yesterday one product but expects the appears a drawn
  • quote:

Şikayet nerden yapiliyor ? Ilk kez basima geldigi icin boyle birsey o yuzden bilmiyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

Şikayet nerden yapiliyor ? Ilk kez basima geldigi icin boyle birsey o yuzden bilmiyorm

chat e bağlan genelde pek birşey çözemiyorlar ama şansını dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broon

quote:

Orijinalden alıntı: By..Emre

quote:

chat e bağlan genelde pek birşey çözemiyorlar ama şansını dene

yok hocam gerek kalmadı dün bitiş saatine yakın onaylandı sıkıntı yok şuanlık.
  • yoğunluktan dolayı
  • Arkadaslar bende alisveris yapcam aliexprestwn ama kart bilgileri siteye kaydoluyor bunu silme gibi durumumuz varmi site kart bilgileri ile paramizi cekmesin yada alternatif odeme varmi bildiginiz

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 21 Mayıs 2020; 10:21:7 >
  • Benimkinide onaylamuslar yogunluktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.