Şimdi Ara

Aliexpress

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Dün Aliexpress üzerinden yaklaşık 30$ lık bir alışveriş yaptım.Ödeme işlemini banka kartımla gerçekleştirdim.İlk aşamada "banka kartınız onay vermedi" gibisinden bir hata mesajı verdi sistem.Daha sonra tekrar denediğimde yeterli bakiye yok dedi(özellikle önlem amaçlı hesapta tam bakiye bıraktım.).My orders kısmında ise ödeme görülmüyordu.Banka hesabını kontrol ettiğimde ise tutarın tahsil edildiğini gördüm.Belki işlemin yansıması zaman alır diyerek bir süre bekledim,herhangi değişiklik olmayınca siteyle görüştüm.Ödeme yaptığıma dair Dekont istediler.Bankayı aradım durumu belirttim.Mail ile dekontu göndereceklerini,ödeme işlemlerinde ise herhangibir gecikme söz konusu olmadığını ilettiler(ki kartı daha önce defalarca kullandım).Mail ile gönderilen dekontu paylaştığımda ise "mühürlü"dekont olması gerektiğini bahane ederek kabul etmediler.Bankayı tekrar arayarak iade talebinde bulundum.45 gün sürebileceğinden bahsettiler.Bunun üzerine aynı kartla tekrar ödeme yaptım herhangibir sorun olmadı.Yaptığım ödeme fazla bir tutar değil ancak,daha yüksek tutara sahip ödemeler konusunda tedirginim açıkçası.Daha önce benzer bir sorunla karşılaşanınız var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ƒ®ét -- 8 Mayıs 2015; 18:16:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Satıcıyla alakalı olma durumu söz konusu olabilir mi acaba?Pek olası değil gerçi

• Güncel...

• çok ilginç aliexpress cebemi atmış parayı ne...
  • Hala bir gelişme yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALİEXPRESS KARGOM
    4 yıl önce açıldı
    Aliexpress'ten Drone almak
    5 yıl önce açıldı
    Aliexpress Alışveriş Rehberi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.