Şimdi Ara

Aliexpress 11.11 Kampanyası var. Led tavsiyesi alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Peugeot 206 1.4 x line araç için (2005) mevcut kullanılan farları değiştirmek istiyorum. Öğrendiğim kadarı ile şu an takılı olanlar h7. Forumdan bir kaç arkadaşa danıştım ama net bilgi edinemedim.
    Aliexpress 11.11 kampanyası ile alacağım ancak , ilk arabam olduğu için , yanlış model alıp , apaçi olmamak ve karşı tarafı rahatsız edip küfür yememek istiyorum . İnternet üzerinden edindiğim dandik bilgiler ile 3 model belirledim .

Bu belirlediklerim doğru mudur , yanlış mıdır ?
    Ya da bunlardan hangisi ne sebeple daha iyi veya daha kötüdür ?
    Bunlar olmaz ise ne almalıyım ? Bakındıkça karıştırmaya başladım çünkü.

1 ) https://www.aliexpress.com/item/1-Pair-72W-8000LM-6000K-Auto-COB-Cree-LED-Chips-H1-H3-H4-H7-H8-H9/32738526373.html?spm=2114.13010308.0.0.NzBgpx (30 DOlar )

2 )https://www.aliexpress.com/item/55W-xenon-hid-kit-xenon-H7-55W-H7-4300K-5000K-6000K-8000k-10000k-yellow-pink-DC/32468629301.html?spm=2114.13010308.0.0.NzBgpx ( 20 DOlar )

3 )https://www.aliexpress.com/item/2x-H7-8000Lm-CREE-Chip-CSP-COB-Led-72W-Car-Headlight-Light-Bulb-Canbus-6500K-Auto/32717833134.html?spm=2114.13010308.0.0.NzBgpx ( 21 Dolar )

Şaşmaz Sanayide 3. model için ( ya da benzeri ) montaj dahil 200 lira istediler.
    Bu sebeple bilgi ve yardımlarınıza ihtiyacım var.

Saygılarımla.

• Ürünler olarak hemen hepsi birbiriyle aynı, lümen yani ışık güçleri fark ediyor.

İlk ilanın sipariş sayısı ve dolayısıyla puanlama sayısı az. 2 ve 3. ilanlardan birini tercih edebilirsiniz bence.

Yorumları daha detaylı okumanızda fayda var özellikle geri bildirim olan yorumlar var onların bazıları uzun dönem kullanım sonrası tekrardan atılan yorumlar oluyor.

İkinci olarak sizin 11.11'i hatırlatmanız sebebiyle takip ettiğim birkaç ürüne baktım bende bakalım nasıl bir indirim olacakmış diye.

Fakat sonuç hayal kırıklığı. Çoğunun ilanı kaldırılmış, daha yüksek fiyatlarla yeni ilanlar açılmış. Sözde indirimle eski fiyatlarına veya çok daha azına denk geliyor.

Yani bu 11.11 indirimleride çoğu ürün için hikaye, istisnalar vardır tabi ki.
  • İlgilendiğiniz için teşekkür ederim .
    İlanları sadece model olarak birbirinden farklı olduğunu düşünerek ekledim , özellik bakımından.
    İlk ilandaki tek fark , yeni model olup daha az ses yaptığı için tavsiye edilen ürünlerden biri olması. Daha az ısınıp motor sesi olmaması deniyor.
    Ben daha önce değiştirmediğim için karşı tarafı rahatsız etmekten çekindiğimden araştırıyorum .
    Eğer birbirinden farkları yoksa , 2. ya da 3. ürünü alıyorum doğru mudur ?
    Uzun ve kısa için ayrı takım mı almak gerekli peki o konuda bilginiz var mıdır ?
  • 11.11 için almayın. Benim sepetimdeki 18 adet ürünün fiyatı 2 hafta önceden yükseltildi, sonra üzeri çizilip "eski fiyattan yüksek fiyat yazıldı"

normal fara takılan Ledler için çok da olumlu şeyler söylenmiyor. Sadece uzunlara takıp şimşek efekti yapıyorlar gördüğüm kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

11.11 için almayın. Benim sepetimdeki 18 adet ürünün fiyatı 2 hafta önceden yükseltildi, sonra üzeri çizilip "eski fiyattan yüksek fiyat yazıldı"

normal fara takılan Ledler için çok da olumlu şeyler söylenmiyor. Sadece uzunlara takıp şimşek efekti yapıyorlar gördüğüm kadarıyla.

Apaçi olmaktan korkuyorum zaten :)

Su an takili olan zayif gibi geliyor, efektle falan alakam yok yani, kuponlarla degerlendirmek icin yarini tercih ettim. Ne takacagimi bilsem aslinda biraz daha bekleyebilirim acelem yok
  • Gerçekten aydınlatan, kaliteli bir LED arıyorsanız, aşağıdaki ürünü alacaksınız.
    Ben Auris'imde 9012 / HIR2 olarak aldım, sıcak beyaz (5000 kelvin) gece seyehati de yapıyorum, çok memnunum. 6000 K (soğuk beyaz) hiçbir ledde önermem; çünkü sıcak asfalt ve yağmur aşırı emiyor.
    https://tr.aliexpress.com/item/Runstreet-TM-9012-3000K-4000K-5000K-6000K-Canbus-P6-LumiLEDs-LMZ-10400lm-Car-LED-Bulb-Headlight/32548171436.html?spm=2114.13010608.0.0.ka1hZj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 10 Kasım 2016; 22:26:18 >

• farın ampul gırısını ledın sogutması yuzunden kesıp bıcmek gerekıyormus, eger o ıslere elınız yatkın degılse hıc bulasmayın.

bende led takmak ıstyıyodm o yuzden vazgectım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Gerçekten aydınlatan, kaliteli bir LED arıyorsanız, aşağıdaki ürünü alacaksınız.
    Ben Auris'imde 9012 / HIR2 olarak aldım, sıcak beyaz (5000 kelvin) gece seyehati de yapıyorum, çok memnunum. 6000 K (soğuk beyaz) hiçbir ledde önermem; çünkü sıcak asfalt ve yağmur aşırı emiyor.
    https://tr.aliexpress.com/item/Runstreet-TM-9012-3000K-4000K-5000K-6000K-Canbus-P6-LumiLEDs-LMZ-10400lm-Car-LED-Bulb-Headlight/32548171436.html?spm=2114.13010608.0.0.ka1hZj

merhaba hocam.

Aracımda da aynı ampül kullanılıyor ( insignia makyajlı kasa )
    Auriste de uzunlar "far motoru" çalışarak mı devreye giriyor ? yani sadece bu ürünü kullanarak hem normal hem de uzunları halledebildiniz mi ? yoksa motorlu olanlardan mı almalı.

Xenon ile LED arasındayım ama açıkçası LED ile alakalı çekincelerim var. ( özellikle yağmurlu havada )

Son olarak: montaj esnasında kesme biçme yapıldı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 11 Kasım 2016; 8:59:44 >

• Hocam Auris'te uzun ve kısa söylediğiniz gibi tek kaynak.
    Tek ampul var, perdeli olarak uzun kısa yapıyor. Sellektörleri BMW hızında diyebiliriz.
    Delme, kesme, biçme yok. Bunlar beyinli ve çok kaliteli ampuller. Hakikaten piyasada 100-200 TL arasında satılan LEDlerle gece mercekli farlarla alabileceğiniz verim düşük olur, halojene dönersiniz geri ama bu ampulleri şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Hocam Auris'te uzun ve kısa söylediğiniz gibi tek kaynak.
    Tek ampul var, perdeli olarak uzun kısa yapıyor. Sellektörleri BMW hızında diyebiliriz.
    Delme, kesme, biçme yok. Bunlar beyinli ve çok kaliteli ampuller. Hakikaten piyasada 100-200 TL arasında satılan LEDlerle gece mercekli farlarla alabileceğiniz verim düşük olur, halojene dönersiniz geri ama bu ampulleri şiddetle tavsiye ederim.

yaklaşık (85 USD) 270 Tl e geliyor ve herkes takabilir. Siz memnunsanız LED bir adım önde, çünkü takmayı düşündüğüm Xenon ampül de yaklaşık aynı fiyat. Watt olarak mevcut ne ise onu seçeceğim, çünkü ne kadar watt o kadar ısı, ne kadar ısı o kadar çabuk kararacak far demek.

Bu arada selektör hızı insignia'larda baya yavaş. Yani seri şekilde 3 kez yapıyorum normal yanık kalıyor ışık. Bu far motoru ile ilgili biraz. far tamamen sönükken ,Işık tepkime süresi haricinde Bende bir değişim olacağını sanmıyorum.

Keşke şu ampülü aracıma takabilsem ve test edebilsem. Para verip de kenara atmak çok koyuyor insana.

• quote:

quote:

yaklaşık (85 USD) 270 Tl e geliyor ve herkes takabilir. Siz memnunsanız LED bir adım önde, çünkü takmayı düşündüğüm Xenon ampül de yaklaşık aynı fiyat. Watt olarak mevcut ne ise onu seçeceğim, çünkü ne kadar watt o kadar ısı, ne kadar ısı o kadar çabuk kararacak far demek.

Bu arada selektör hızı insignia'larda baya yavaş. Yani seri şekilde 3 kez yapıyorum normal yanık kalıyor ışık. Bu far motoru ile ilgili biraz. far tamamen sönükken ,Işık tepkime süresi haricinde Bende bir değişim olacağını sanmıyorum.

Keşke şu ampülü aracıma takabilsem ve test edebilsem. Para verip de kenara atmak çok koyuyor insana.

Tabi sizde ne kadar hızlı olur bilmiyorum ama Auris bu şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Çok iyi olmuş. Güle güle kullanın. Muayeneden sonra kararımı verip deneyeceğim inşallah.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok iyi olmuş. Güle güle kullanın. Muayeneden sonra kararımı verip deneyeceğim inşallah.

Teşekkür ederim.
    Ben bunlarla muayeneye girdim.
    Ben araç karşısında izliyorum tabi tepkilerini ölçmek için; ekipler farı açınca xenon sandılar, hemen kaput açıldı, incelediler LEDmiş bu dediler, kapattılar kapağı. Sonra araç sahibin kimdi dediler, benim dedim. "Hocam bunların markası ne ya?" diye bir soruyla karşılaştım. Söyledim, hatta elemanın biri, sanırım meraklı bu işlere, modelini not etti.
    TüvTürk Kırşehir şubesi aslında doğru olanı yaptı. Mevzuat gaz deşarjlı (Xenon) diye açıkça belirtir. Ben de mevzuatın çıktısı vardı, müdahale etselerdi gösterecektim ve neye dayanarak geçirmediklerini soracaktım ama şükür ki gerek kalmadı buna.
    İnşallah memnun kalırsınız siz de. Görüşmek üzere.

• Aradığım şey bu işte , çok teşekkürler. Memnunsanız mesele yok . Ancak peugeot 206 için h7 tipine uygunluğu ile ilgili bilgi bulamadım.
    Uygun mudur sizce linkini verdiğiniz ürün ,?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daisuke

Aradığım şey bu işte , çok teşekkürler. Memnunsanız mesele yok . Ancak peugeot 206 için h7 tipine uygunluğu ile ilgili bilgi bulamadım.

Ampul tipi mevcut. Satın aldıktan sonra mesaj atacaksınız ampul tipini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Passenger -- 11 Kasım 2016; 21:55:1 >

• quote:

quote:

Aradığım şey bu işte , çok teşekkürler. Memnunsanız mesele yok . Ancak peugeot 206 için h7 tipine uygunluğu ile ilgili bilgi bulamadım.

Tamamdir gectim siparişi, yardımlarınız için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tamamdir gectim siparişi, yardımlarınız için teşekkürler

Hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.