Şimdi Ara

Aliexpress 50 dolar altı her siparişte altlimitsiz %20 indirim taktiği.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
20
Favori
8.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tam size göre kuponlar!
    https://sale.aliexpress.com/tr/__mobile/3LQh82btDG_m.htm
    <- $25 - $5
    Aliexpress
    Find Quality Wholesalers, Suppliers, Manufacturers, Buyers and Products from Our Award-Winning International Trade Site. Wholesale Products from China Wholesalers at Aliexpress.com.
    https://sale.aliexpress.com/tr/__mobile/328_coupon_m.htm
    <- $15 - $3
    sale.aliexpress.com
    Tam size göre kuponlar!
    https://sale.aliexpress.com/tr/__mobile/dgH0n08HFh_m.htm
    <- $30/$6
    sale.aliexpress.com
    Tam size göre kuponlar!
    https://sale.aliexpress.com/tr/__mobile/oXJDe5Y7Iw_m.htm
    <- $50/$8

öncelikle bu üstteki kuponlardan birini tanımlıyorsunuz hesaba, sonra ne alacaksanız sepete ekliyorsunuz, üstüne de kuponun kalanını tamamlayacak bir şey buluyorsunuz. (Örnek: 2 dolarlık bir kablo aldınız, 23 dolarlık başka bir şey ekliyorsunuz). Headphones diye aratıp filtrelerden fiyatı sınırlarsanız kuruşu kuruşuna bir şey bulabilirsiniz. Sepeti kupon altlimitine tamamlayınca ödeme kısmına geçiyorsunuz, ödeme olarak da other payments (diğer ödemeler)'i seçiyorsunuz. Kart bilgilerinin çıktığı kısım geldiği an geri tuşuna basıyoruz, iptal edilsin mi diye soruyor, evet deyin. Şimdi siparişler sayfasında iki ürün de ayrı ayrı ödenmemiş gözükecek. Almak istediğiniz şeyi alıp diğerini iptal ediyorsunuz. İyi alışverişler

Kaynak:
    mydealz
    20% auf ALLES unter $25 (22,10€) und 10% auf ALLES unter $300 (267€) bei AliExpress - mydealz.de
    https://www.mydealz.de/gutscheine/20-auf-alles-unter-25-2210eur-bei-aliexpress-gutschein-trick-1355213

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChainedToTheRhythm -- 27 Mart 2019; 15:4:5 >

• ChainedToTheRhythm C kullanıcısına yanıt
    C ChainedToTheRhythm demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: ChainedToTheRhythm

Ref linki olduğunu bile bilmiyordum dikkat etmedim, yabancı bir siteden aldım, kusura bakmayın hemen siliyorum
    Edit: Sildim

Ayrıca bu sayfada ref olduğunu sanmıyorum büyük ithimalle linkin nereden geldiğiyle alakalı
    Bu konudaki linklerden 1 adet kupon yükledim ve konudan faydalandım. Eğer link refli ise ve sen de bundan birşey kazandıysan benim için sorun yok. Bu konuyu görmeseydim böyle bir kupondan haberim yoktu sonuçta.
  • Kuponu nereden alacağız?
  • incitmeli kullanıcısına yanıt
    üstte verdim ama belli olmuyor sanırım, düzelttim
  • quote:

üstte verdim ama belli olmuyor sanırım, düzelttim
    Ref linki kendine sakla.

af=171752&afref=&cv=12&dp=12%253A%253A171752%253A%253A0f00o499k05q%253A%253A%253A%253A1553684473&cn=15643&aff_platform=aaf&cpt=1553684473329&sk=Y7bAZbY&aff_trace_key=1511c19e69144924b66633c3b14202d0-1553684473329-00069-Y7bAZbY&terminal_id=c0c482775d7046188c301c2dc753d740
  • incitmeli kullanıcısına yanıt
    Ref linki olduğunu bile bilmiyordum dikkat etmedim, yabancı bir siteden aldım, kusura bakmayın hemen siliyorum

Ayrıca bu sayfada ref olduğunu sanmıyorum büyük ithimalle linkin nereden geldiğiyle alakalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChainedToTheRhythm -- 27 Mart 2019; 14:29:16 >
  • Hocam linklerden uygulama giriyorum yalnız sarı kısımda kupon çıkmıyor bu seferde tarayıcı deniyorum görünüyor kuponlar ama vermiyor bu defa İngilizce uyarı yapıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahil muallim

Hocam linklerden uygulama giriyorum yalnız sarı kısımda kupon çıkmıyor bu seferde tarayıcı deniyorum görünüyor kuponlar ama vermiyor bu defa İngilizce uyarı yapıyor..
    Aynı sorunu yaşadım telefonu çarpıcaktım duvara uygulamadan yerini bilen varmı kuponun
  • uyarı tam olarak ne belki yardımcı olabiliriz, çünkü tekrar denedim bütün kuponlar çalışıyor. Birkaç kişi de aldığını söyledi özel mesajdan, çalışıyor sorunsuz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChainedToTheRhythm -- 27 Mart 2019; 14:50:18 >
    Hocam verdiğiniz link uygulama yönlendiriyor ama kupon sayfası gidince kupon yok ortada o sarı kısımda görünmesi lazım lakin nedense görünmüyor tarayıcıdan da vermiyor
  • Tarayıcıdan almaya çalıştığınızda çıkan uyarı nedir? PC'den de alınıyor kuponlar bu arada.
    Arkadaşlar gibi bende de sorun oldu resim şu şekillde
    Aliexpress 50 dolar altı her siparişte altlimitsiz %20 indirim taktiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01halil -- 27 Mart 2019; 15:3:18 >
  • 01halil kullanıcısına yanıt
    hesabınızın güveliği için başka bir cihazdan giriş yapın diyor. Bu bende de çıkıyordu 4 dolarlık yeni üye kuponları yüzünden, telefondan kupon alamıyordum. Bilgisayardan falan denemeye çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChainedToTheRhythm -- 27 Mart 2019; 15:6:46 >
  • Kuponlar için teşekkürler.
  • Benim de bir süredir yaptığım taktik. Kesinlikle çok mantıklı 👍yüksek değerli kupon bunu napıcam demeyin işinizi görecek kadarını kullanırsınız zaten 😁 20/4 de aynı oranı veriyor 10/2 de sonuçta.
  • Kupon gerçekten iyi fakat artık yurtdışından alışverişler o kadar sıkıntı oldu ki . Daha bugün tnt express ile gelen kargo gümrüğe takılmış. Bir ton masraf istiyorlar. Adamlar garanti kapsamında çinden kulaklığın yenisini yolluyorlar fakat gümrük ücretini ödeyip alamıyorum. Bir ton aracı, depo bilmem ne parası istiyorlar. Bu iş iyice çığırından çıkmaya başladı.
  • quote:

Bu konudaki linklerden 1 adet kupon yükledim ve konudan faydalandım. Eğer link refli ise ve sen de bundan birşey kazandıysan benim için sorun yok. Bu konuyu görmeseydim böyle bir kupondan haberim yoktu sonuçta.
  • Kustumize K kullanıcısına yanıt
    Tnt dhl ups vb kargolarla gelen urunlere yillardir ayni sorun cikiyor(amazon haric). Gumruge takiliyor ve sirket sizden antrepo parasi istiyor bunlar da fahis ucretler oluyor. 10 yil once de boyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marxx -- 27 Mart 2019; 15:34:21 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, ref falan yoktu hocam hiç hoşlanmam zaten öyle şeylerden. Kaynak linkini takip ederseniz uzun linki oradan kopyala yapıştır olarak aldığımı görebilirsiniz.
  • Uygulamadan değilde telefonda chrome ile açıp üyelik girişi yapınca eklendi kupon. Yarınki indirim ile birlikte kullanılıyor ise çok iyi olacak. Teşekkürler paylaşım için.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.