Şimdi Ara

Aliexpress 50 dolar altı her siparişte altlimitsiz %20 indirim taktiği. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
20
Favori
8.525
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş 50$ lık kupon için 45+5 $ lık 2 malzeme ekledim sonrada iptal ettim. Şimdi 8 $ lık bir ürünü ücretsiz alabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marxx kullanıcısına yanıt
    Neyse ki acı bir tecrübeyle öğrendim. Gönderen firma iyi niyetli olarak hızlı gelsin diye tnt express ile yollamış fakat bilseydim en ucuz kargoyla yollayın derdim. İş danışıklı dövüş hem devlet kazanıyor hem kargo firması. Vergiyi ödeyip alamıyorsun. Alamayınca da depo parası antrepo falan filan bir sürü ücret çıkıyor. Sonra almıyorsun gümrüğe kalıyor. Gümrük de satışa çıkarıp para kazanıyor. Hukuksuzluğun dik alası.
  • Teşekkürler. Ekledim bende hesaba.
  • 4 dolarlık kodu kullanmıştım yeni üye kuponu. Siparişi verdim iptal edildi. Güvenlik nedeniyle tespit etmişler eski üye olduğumu vs vs. Karta iadesini bekliyorum daha da bir şey almam zaten takılma riski de var.

• UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    Yeni üyeye artık 4 mu 2 dolarmi veriyorlar acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • komikadam kullanıcısına yanıt
    4 verdi dün. Anlık durumu bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kustumize K kullanıcısına yanıt
    Evet hocam o yuzden amazon vb yerlerden gelmiyorsa mutlaka o ulkenin devlet postasi ile almak lazim ki ptt ile gelsin yoksa fena kazikliyorlar. Amerika icin usps ile almak gerekiyor ornegin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kustumize

Kupon gerçekten iyi fakat artık yurtdışından alışverişler o kadar sıkıntı oldu ki . Daha bugün tnt express ile gelen kargo gümrüğe takılmış. Bir ton masraf istiyorlar. Adamlar garanti kapsamında çinden kulaklığın yenisini yolluyorlar fakat gümrük ücretini ödeyip alamıyorum. Bir ton aracı, depo bilmem ne parası istiyorlar. Bu iş iyice çığırından çıkmaya başladı.
    Hocam ptt ile gelse sorun olmazdi buyuk ihtimal. Dhl vb pahali kargo firmalarinda hep benzer sıkıntılar oluyor. Kargo pahaliysa içindeki de pahalıdır mantığı var memurlarda.

• hocam son kullanma tarihi varmi?

aliexpres yil donumuyle birlestirebilirmiyiz

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Sorun pahalı olması, olmaması değil. Ürün yurtdışında kendi sitesinde 99 dolar olan bir kulaklık. Adamlar müşteri memnuniyeti kapsamında benim bozulan ürünümün yenisini yolluyorlar. Ücret ödemiyorum yani. Buraya kadar tamam. Hadi diyelim açıp baktılar 100 dolarlık ürün. Desinler ki %20 gümrük vergisi öde al. Tamam diyeceğim 20 dolar verip alacağım.

''Malzemenizi biz gümrüksüz geçirmişiz ancak gümrük memuru kontrolünde memur belirtilen değeri gerçekçi bulmadığı için gümrüğe bırakmıştır.

Ürünlerinizi vergili olarak TNT aracılığı ile çekim işlemine onay vermemiştir bu sebeple gümrük müşaviri aracılığı ile ithalat işlemi yapmanız gerekmektedir.''

Olaya bakar mısın. Benim yapabileceğim hiç bir şey yok. 1 tane kulaklık ithalat muamelesi görüyor.

Edit: Kafanızı ütüledim kusura bakmayın. :) İnsan git gide soğuyor bu tür hukuksuzluklardan dolayı. Bundan sonra büyük meblağlı bir ürün asla almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kustumize -- 27 Mart 2019; 17:4:15 >

• Teşekkürler 10 dolara 3 dolar kuponum vardı %30 indirim oldu,kupon heba olmadı.Ayrıca yeni hesap açmaya gerek yok,mevcut hesabınıza da veriyor.

@johnymu hayır %20 indirim oluyor,bedavaya alamıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phantom II -- 27 Mart 2019; 17:37:56 >
  • Bu site hiç indirim yapmasa daha iyi tam bi şeyler alim diyorum fiyatı artırıyor sonra işin yoksa 3-5 gün bekle aynı fiyata geri gelmesi için
  • komikadam kullanıcısına yanıt
    Lokasyon olarak Türkiye disinda bi yer secip sonra kupon alin. Bu sekilde 5 usd verdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni uyelige suanda 6/5 veriyor zaten sanal kart+yeni hesap+yeni ip+yeni mac adresi ile catir catir icinden geciyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kısır Hamide

Yeni uyelige suanda 6/5 veriyor zaten sanal kart+yeni hesap+yeni ip+yeni mac adresi ile catir catir icinden geciyorum
    Türkiye mi seçtiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

Türkiye mi seçtiniz

Alıntıları Göster
    Turkiyede yasiyorum herseyi Türkiye yaptim?

• mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

Tnt dhl ups vb kargolarla gelen urunlere yillardir ayni sorun cikiyor(amazon haric). Gumruge takiliyor ve sirket sizden antrepo parasi istiyor bunlar da fahis ucretler oluyor. 10 yil once de boyleydi.
    geçen hafta aliexpress satıcının tuzagına böyle düştüm. devlet postasıyla yolladı yoldayken DHL'ye aktarıldı. artık şansıma mıdır neydi bilmiyorum sadece %20sini ödeyip ürünü teslim aldım.
    pahalı ürünlerde dikkat etmek gerekiyor.
  • bu arada konu başlığı ve içeriği yanıltıcı.

sayfada verilen kupon kodları ile sadece 1 kez alişveriş yapilabiliyor. örneğin 15usd'lik ürün alacaksınız ama 25usd'lik kuponunuz var. 10usdlik daha ürün ekleyip ilk mesajdaki söylenenleri uygularsanız 15usdlik ürünü extra indirimle alabilirsiniz.

az önce deneyeyim dedim durduk yere 25/5 kuponum hem bölündü, hem istemediğim bir ürüne indirim yaptım hem de o kupon silindi.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    zaten arkadaş da onu anlatmış, %20 indirim işte? nesi yanıltıcı anlamadım?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.