memleketin heryeri yanlış,aliexpress'e gelince oda bura gibi oldu,aldığın ürün muhtemelen ötv li ses ürünü vs,diğer konu aliex ürün indirimli bile olsa indirimsiz fiyattan vergi çakıyor aradaki farkı bizim gümrüğe ödüyormu yoksa cebemi atıyor bilmiyorum,diğer konu gümrük sınırı 30.-eu yani yaklaşık 33-34 usd yapıyor aliepress 30.-usd üstünü göndermiyor yani nerden tutsan heryer elinde kalıyor. |
Aliexpress Ana Konu • (2144. sayfa)
-
-
daha önce aliexpress’te ziraat kur farkı yansıtmış, qnb yansıtmamıştı ona güvenip temu’da ilk alışverişimi qnb ile yaptım ama 305₺ ödemesi 342₺ olarak provizyondan çıktı
temu kullanıp kur farkı almayan bildiğiniz ne var arkadaşlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alixepressten verdiğim sipariş dünden beri gümrük işlemleri başladı aşamasında bekliyor, bu normal mi ? Genelde aynı gün gümrükten çıkardı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enpara banka kartı satın alındığı andaki qnb banka kartı döviz satış kuru üzerinden hesaplar ve vadesiz hesapta bulunan paradan direk çeker. Ama iadelerde bayağı kesinti yapıyor.
Bu konuyu bende farkettim, vergiyi indirim harici fiyattan çakıyorlar..resmen vurgun düzeni 10 dolarlık ürüne 8 dolar vergi nerde görülmüş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ekran koruyucu almıştım yanlış almışım ptt getirince almasam iade olır mu
İade yok alide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
2 tane ugreen usb kablo siparişi verdim gümrükten geri dönmüş ne hale geldi bu aliexprees işi
Adreste eksik veya yanlış mı vardı acaba..
22 ekimde mmdvm hotspot karti * kasasi siparis vermistim.
716.95 urun ucreti 573.71 tl vergi. 26 ekimde ulkemize ulasti.30 ekimde gumruge girdi. 2 Kasimda bulundugum sehre geldi bugun (4kasimda dagitima cikti)
Nornalde hemen hemen gumruk islemlerine baslandiginda sms geliyordu ama bu sefer gelmedi. Sadece dagitima ciktigi bilgisi geldi
Alide iade yok, el koymuşlardır
alacağım ürün 25 dolar, kargo ücreti yok, vergi dahil 43 dolar ödemem gözüküyor, gümrüğe gelince takılır mı 30 euro sınır durumundan ötürü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladex -- 7 Kasım 2024; 6:16:14 >
Hayır. Vergisiz 30 euro sınırı var
typec den m2 ve usb kart okuyucu şeklinde bir ürün sipariş vereyim dedim. ürün fiyatı 1190 tl. ülkenize gönderilemez diyor. bunu aşmanın bu ürünü almanın yolu yok mudur? aynı fiyat bandında hicbir ürünü alamıyorum. hepsinde diyor ki gönderim yok....
-
1070 üstünü alamazsınız. Malum 30 Euro sınırı.
o yüzden mi ülkenize gönderilemiyor diyor?
-
30.- eu olsa iyi 30.-USD uyguluyor ali .
Evet hocam. Sınır o maalesef.
@complete_
O daha berbatmış desenize. Temu daha insaflı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 8 Kasım 2024; 12:27:6 >
bu aliexpress e neoldu yav, kargolar bile bedavaydi, şimdi 200,300 tl yazıyor kargolar
artı vergi
tr de satılmayan bir elektronik parça 60liralik ürün. neredeyse 300liraya geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X