Şimdi Ara

Aliexpress Ana Konu • (2148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.957
Cevap
1.495
Favori
2.916.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21442145214621472148
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan gönderim dahil fiyatı 30 Euro'nun altındaki ürünlere hiçbir ilave vergi çıkmıyor mu gümrük vs? Aliexpresste yazan ücreti mi ödüyoruz sadece?

• Kassady kullanıcısına yanıt

Gümrük çıkmıyorsa bizim gümrükde çıkar gümrüksüz ürün alamazsınız,.en az %60 üstüne eklenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • complete_ kullanıcısına yanıt

Aliexpressdeki fiyatlar gumruk vergisi dahil fiyatlar mıdır?

• Kassady kullanıcısına yanıt

Kasada görünür, çıkmıyorsa ayrıca ödersin.

slm şu üründe bana gümrük çıkarmı acil cevaplarmısnız

Aliexpress Ana Konu •
    Aliexpress Ana Konu •aliexpress.
    Oyuncak Uzaktan Kumanda KTV Multimetre Mikrofon için Şarj Edilebilir Pil USB Şarjı - AliExpress 44
    https://tr.aliexpress.com/item/1005008163425911.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.40553d12emXQaX&gatewayAdapt=glo2tur

bu altaki görev dediği vergi değilmi benmi yanlış yorumladım.

Aliexpress Ana Konu •

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 7 Ocak 2025; 13:19:10 >

• babus0606 kullanıcısına yanıt

14 USD geliyor vergi dahil ama pil yasak diye biliyorum.sorun olabilir gümrükte.

Görev denilen gümrük vergisidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

geldi vergi kesilmiş nasıl itiraz edicem.

Aliexpress Ana Konu •
  • iyi günler, bir tane araç arıza tespit cihazı alacağım. ürünün fiyatı 45 dolar satıcıyla görüştüm, alibaba üzerinden alacağım. ürünün geçmesi için fiyat etiketini değiştirebilirim gibi bir şey söyledi. yani ben yine 45 dolar ödeyeceğim bu işe yarar mı ürünün geçmesi için

• namseloxx N kullanıcısına yanıt

Temu'da yok mu? Demin baktım güzel Canbus Diagnostic cihazları var. Fiyat olarakta aliexpress ile arasında epey fark var. Bence fiyatta oynamak biraz riskli. Bizim gümrük memurlarının sağı solu belli olmaz.

Satın aldığınızda zaten 522 lira ödemediniz mi? Buna rağmen bir daha mı vergi kesmiş yani?

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt

evet extra gümrük istediler almadım iade gidicek ama sonarası ne olur bilmiyorum..

gümrük görevlisine gittim zaten vergisini ödedim dedim bana 30eurodan bahsediyor benim aldığım ürün 10dolar civarı derdini kime nereye anlatacan gümrük bakanlığı aradım o dedi ilçe gümrüğü arada oarayı aradım pimdeki gümrüğü ara dedi döndüm durdum en son cimere yazdım.

• Ürün iade edilirse sadece ürünün fiyatını iade alabiliyorsun. Yani 522 lira değil ürünün fiyatı 200 küsür lirayı alabiliyorsun maalesef. Vergi iadesi yok şaka gibi.

Birde pil batarya ürünleri benim bildiğim yasaktı. Ben zamanında 9V şarjlı pili amazondan aldım. Şarj cihazımda yok DC-DC çevirici ile kendim şarj edip kullanıyorum. Multimetrede kullandığım için yılda bir şarj yetiyor.

Vergiyi inşallah alırsınız az buz parada değil bir pil için.. O paraya zaten şarj cihazı+pil alınırdı buradan.

Geçmiş olsun Ali iadeyi de kabul etmeyebilir gümrük senin sorunun diyebilir, ödeyip alsaydın, muhtemelen birde ÖTV eklediler vergiye bunu çok yapıyorlar,eskiden bir kural, kaide vs vardı hiçbir hakkınızın olmadığını bilerek sipariş geçin.

üründe kargo ücretsiz yazıyor iken tax adı altında bende 240 gibi para yansıtıldı bu vergi değilmi.? buna güvenip aldım extra vergi olacağını bilsem almazdım

Sen zaten vergisini satın alırken fazlasıyla ödemişsin. Tax dediği vergi shipping fee dediği kargo.. Vergi ödemeden malını almaya çalış. Uğraştıracaklar belli ki ama ekstra ücret talep edemezler bu haliyle ürününü vermeleri lazım.

• Serhat5757 S kullanıcısına yanıt

ortada dert dinleycek kimse yok gümrük memuru 30 euro diyor aldığın yerle görüş diyor benden ne extre ne ürün linkine bile bakmadı herkes birbirine pas atıyor ürünü almadım iade ettim cimere şikayet ettim belgeleri ona sundum.

• 
Sayfa: önceki 21442145214621472148
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.