Şimdi Ara

aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor? (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
103
Favori
343.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim kargom China Post Registered Air Mail ile geliyor. 11.11 de sipariş etmiştim hala elime ulaşmadı 15 gün kaldı koruma süresinin bitimine

kargo kodum RS284496114CN hala taşıma halinde diyor satıcıya mesaj atıyorum cevap veriyor kargoyu benden aldılar diyor gönderimde olması gerek sabırlı ol diyor ürün 40 dolardı. 3 dolar kargo tutmuştu.

aynı gün yaptığım diğer siparişlerimin hepsi geldi bi bu gelmedi PTT kargoyu arayıp sordum elimize bu kod bilgisi verildi diyor biz alıcaz ama ürün hala Türkiyeye gelmemiş diyor sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedMustafaKARA

Arkadaşlar benim kargom China Post Registered Air Mail ile geliyor. 11.11 de sipariş etmiştim hala elime ulaşmadı 15 gün kaldı koruma süresinin bitimine

kargo kodum RS284496114CN hala taşıma halinde diyor satıcıya mesaj atıyorum cevap veriyor kargoyu benden aldılar diyor gönderimde olması gerek sabırlı ol diyor ürün 40 dolardı. 3 dolar kargo tutmuştu.

aynı gün yaptığım diğer siparişlerimin hepsi geldi bi bu gelmedi PTT kargoyu arayıp sordum elimize bu kod bilgisi verildi diyor biz alıcaz ama ürün hala Türkiyeye gelmemiş diyor sizce ne yapmalıyım?

Hocam 28/11 den beri işlem görünmüyor.Bu kadar uzun sürmemesi lazımdı.Bence kargonun başına birşey gelmiş olma ihtimali olabilir.Koruma süresini takip et 4-5 gün kala open dispute aç derim ben.Gelme ihtimali var ama uzun süredir işlem görünmüyor kargoda tehlikeli bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

quote:

Orijinalden alıntı: Canerrp

19unda kargoya verilen siparişim 2 gün önce shipped by air yani uçağa bindi olarak görünüyor.Ama iki gündür inemedi uçak.Başka yerlere mi uğruyor acaba?

China Post ile geliyor ürün.

2 hafta içinde elinize ulaşır tahminim. China post iyi bir kargo firması. 28 kasımda uçakla gelen paketim 12 aralıkta elime ulaştı. Gönderen china post idi.

Sağol hocam ilgin için.TAC air hakkında bir bilgin var mı? "Shangai Pudong Terk TAC air" olarak görünüyor.Bilgisi olan birisi yardımcı olabilirse sevinirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spartakus35.5

quote:

19unda kargoya verilen siparişim 2 gün önce shipped by air yani uçağa bindi olarak görünüyor.Ama iki gündür inemedi uçak.Başka yerlere mi uğruyor acaba?

China Post ile geliyor ürün.

2 hafta içinde elinize ulaşır tahminim. China post iyi bir kargo firması. 28 kasımda uçakla gelen paketim 12 aralıkta elime ulaştı. Gönderen china post idi.

Sağol hocam ilgin için.TAC air hakkında bir bilgin var mı? "Shangai Pudong Terk TAC air" olarak görünüyor.Bilgisi olan birisi yardımcı olabilirse sevinirim.

Böyle bir kargo şirketi ile ilgili pek bilgim yok. Tecrübe yaşamadığım için net bir şey yazamıyorum.

• Sm duos için batarya alsam gelir mi kimi yer de yasak deniliyor bilgi verirmisiniz. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedMustafaKARA

Arkadaşlar benim kargom China Post Registered Air Mail ile geliyor. 11.11 de sipariş etmiştim hala elime ulaşmadı 15 gün kaldı koruma süresinin bitimine

Hocam 28/11 den beri işlem görünmüyor.Bu kadar uzun sürmemesi lazımdı.Bence kargonun başına birşey gelmiş olma ihtimali olabilir.Koruma süresini takip et 4-5 gün kala open dispute aç derim ben.Gelme ihtimali var ama uzun süredir işlem görünmüyor kargoda tehlikeli bir durum.

en son uyarı mesajı atmıştım şöyle bir cevap vermiş;

Hello my friend,good day.
    I am sorry to answer you late
    I am very sorry that it was a little delay because of the busy season and the upgrading of post.
    I am urging my shipper to hurry.
    I hope it will arrive soon.
    Could you wait a few more days?
    thank you.

ve ek olarak ben hiçbir şekilde uzatmadığım halde 14 gün falan vardı 28 güne çıkmış şimdi? o mu uzattı öyle bir şey var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Corvius

Sm duos için batarya alsam gelir mi kimi yer de yasak deniliyor bilgi verirmisiniz. Teşekkürler.

pil batarya falan genelde gümrükten geçmiyor hiç bulaşma derim
  • RF459734767CN nolu kargoyu 28 kasımda sipariş ettim. 4 aralıktan beri shipped by air yazıyor. hiç bir hareket yok. tahmininiz var mı ne zaman gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ol23

RF459734767CN nolu kargoyu 28 kasımda sipariş ettim. 4 aralıktan beri shipped by air yazıyor. hiç bir hareket yok. tahmininiz var mı ne zaman gelir?

Walla aynı problemin Benzerini yaşıyorum.

20 gündür hareket yok. Malezya'da kaldı 2 ürünüm de. Farklı satıcılardan ama tık yok.

17tracktan falan takibi var ama dah Aliexpress standart shipping ile geliyor.

RQ059605276MY

RQ059286643MY

http://www.17track.net/en/track?nums=RQ059605276MY,RQ059286643MY&fc=0

Çok uzadı. 20 gündür Malezya'da ne yapıyosa. Son zamanlarda alıp Malezya'yı aşan var mı? Günde bi defa falan bakıyorum ama gıcık etmeye başladı. Daha önce alışveriş yapmıştım 1 ayda gelmişti. Gelecektir de o yüzden şimdiye kadar sabrettim ama sanki bizim bu siparişler 2 ayı bulacak havası var. 33 gün kadar daha bekleme süresi var. 2 ay nedir ya? Satıcıyla iletişime geçeyim mi ne dersiniz?

• aramızda 15 gün varmış :D 10 güne falan gelebilir sizinki
  • quote:

aramızda 15 gün varmış :D 10 güne falan gelebilir sizinki

Sizinki ulaştı mı?
  • hayır
  • yok mu bir yardımsever
  • quote:

yok mu bir yardımsever

Walla bekleyip göreceğiz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesWhite

quote:

yok mu bir yardımsever

Walla bekleyip göreceğiz gibi.

donanımhaber bitmiş
  • arkadaşlar kargo takip koduyla (tracking number)

http://track-chinapost.com/ adresinden sorgulayabiliyosunuz ama dediğiniz gibi takılı kalıyor. ben iki hafta önce teslim aldım ürünü almadan önceki sabah kontrol etmiştim hala çinde görünüyodu. sanırım türkiyedeki gümrükte hareket kayıtlarını işlemeyi bırakıyorlar. (ürün yaklaşık 20 günde geldi)
  • mimajor kullanıcısına yanıt
    ptt'den sorguladınız mı hocam?
  • 6 aralıkta sipariş verdiğim ürünler halen daha gelmedi takip numarasıda yok takipte edemiyoruz :(
  • merokartal kullanıcısına yanıt
    yoğunluğa denk geldik gibi. ben 28 kasımdan beri bekliyorum. takip numarası nasıl yok?hiç mi yok
  • up RF459734767CN ne zaman gelir up
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.