Şimdi Ara

aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor? (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
103
Favori
343.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ol23

yoğunluğa denk geldik gibi. ben 28 kasımdan beri bekliyorum. takip numarası nasıl yok?hiç mi yok

oo sizin daha çok olmuş ya valla ben 6 aralık gibi verdim işte yılbaşı yoğunluğuna birde bence hava şartları etkilendi ondandır heralde 2 ayı bulacak heralde gelişi ya......yok hocam sipariş no ve sipariş zamanı var sadece
  • İki ürünüm var. Birinde 12 Aralık'tan beri, birinde 20 Aralık'tan beri hareket yok.

leaving Shanghai Int'l Airport going to next airport/seaport

Burada kaldı. Bundan sonraki hareketi Türkiye'ye varması olacak ama 1 aydır ne yapıyor bu kargolar yahu?
  • Benimkiler de öyle 1 aydır hareket yok. Bence trye girdi ama gümrükte bekliyor sıra gelecek vs.
  • 24 Aralık'ta sipariş verdim 31'ine kadar bayağı hızlı güncellendi 31'inde uçakla yola çıktı yazıyor Aliexpress'te, iki farklı kod görünüyor PTT'den sorguladığımda gönderi yurt dışına sevk edildi yazıyor bu ürün yolda demek 2 Ocak'tan beri bir hareket yok. Benimki de Malezya'dan gönderilmiş.

PTT takip kodu RQ061891181MY
    Normal takip kodu LP00066169006049

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 16 Ocak 2017; 8:4:4 >
  • arayabiliyor muyuz gümrüğü falan
  • Ptt den sorgulanmayan ürünü nasıl sorgulama yapmalıyız hangi kargo getiriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty578

Ptt den sorgulanmayan ürünü nasıl sorgulama yapmalıyız hangi kargo getiriyor

Nereden alışveriş yapmıştınız. Takipsiz ise sorgulama yapılamıyor. Alışveriş yaparken hangi sevkiyatı seçtiyseniz ona göre şekilleniyor. Mesela aliexpress'de standart shipping ile aldıysanız genelde malezya aktarmalı pos maleysia kargo firması ile gelir.

• Hocalar benim sipariş 1 ay oldu.Yorumlardada genelde 2 haftada geldi falan demişler.Benim kargo 2 haftadır departed from transferring country diyor.Bu işlem ne kadar surerki

• Üstadlar bu kargo nerede ne oldu cainiao'dan bakıyorum kıllanmaya başladım artık

LP00064244859878

aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor?

• c34 kullanıcısına yanıt
    Daha birinci ayın on altısında çıkmış kardeş yeni sayılır. On ikinci ayın on dokuzunda çıkan kargom daha yeni giriş yaptı ülkeye az bekle sen.

• china post registered air mail Son zamanlarda nasıl Yen'i siparişim varda ortalama kaç günde gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 46 gün oldu. 3 kuruş ucuz olsun dedik 1,5 ayı geçti.
    SYBAB32586372
  • quote:

Orijinalden alıntı: c34

Üstadlar bu kargo nerede ne oldu cainiao'dan bakıyorum kıllanmaya başladım artık

LP00064244859878

Lp ile başlayan takip kodu ile değil RQ ile başlayan Türkiye yazısının altındaki takip kodu ile takip edeceksiniz bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C18F35D20 -- 3 Şubat 2017; 17:32:53 >

• Uçaktan kalkışı başlangıç sayarsak china post 1 ay malezya post 1,5 ay ortalama ile geldi adresime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C18F35D20 -- 3 Şubat 2017; 17:33:17 >
  • SY108441 İle başlayan Nolar PTT ile yurt içinde takip olmuyor. yurt içi Takip edebilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magancı -- 10 Şubat 2017; 12:55:38 >
  • SYBMY21817980
    04483750924

bu iki ürün de türkiyeye gelmiş görünüyor. fakat pttden gönderi takibi yapamıyorum. bu arada kargonun gelip gelmediğini kontrol etmedim daha, kyk yurduna gidecekti kargolar. takip yapılamadığını bilseydim sipariş vermezdim kyk yurduna, şimdi her gün güvenliğe sormak zorunda kalıcam...
  • 04523661337

04530565424

Bu iki takipsizin günahı nedir bilgisi olan varmı

• Merhaba,

Aliexpressten aynı satıcıdan 2.ye alışveriş yaptım. İlki 2 hafta olmadan gelmişti. Şimdi 2. verdiğim sipariş sanki aynı yerde kaldı.

Tracking number: 04529516868

Bir de 1 ayı geçen bir siparişim var ki artık ondan vazgeçtim:(

Tracking number: 04345140111
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Benimde 46 gün oldu. 3 kuruş ucuz olsun dedik 1,5 ayı geçti.
    SYBAB32586372

2 tane ayakkabı bağcığı almıştım.
    3 ay oldu ortalarda yok.
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı yerde takılmış duruyor. "Security check success" Ama sonrası yok..

Tracking number larımız da aynı şekilde başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.