Şimdi Ara

aliexpress (china post air mail) kargo takibi nasıl yapılıyor? (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.917
Cevap
103
Favori
343.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Benimde 46 gün oldu. 3 kuruş ucuz olsun dedik 1,5 ayı geçti.
    SYBAB32586372

2 tane ayakkabı bağcığı almıştım.
    3 ay oldu ortalarda yok.

Katırla geliyor sanırım

• c34 kullanıcısına yanıt
    İstanbulda giriş kaydı yapılmış :)
  • 1 hafta bir rekor olmalı.

RS439198971CN
  • merdo_37 kullanıcısına yanıt
    Başkan şimdi de torba kapandı diyor ne anlama geliyor bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla orasını bilemem ama paket Türkiye de ptt yi ara sor istersen

• Beyler sipariş vermiştim aliexpress den satıcı dükkanı kapatmış siparişide kargoya vermiş. Ama kargo türkiyede başka birisine teslim edilmiş nasıl iptal edicem bu siparişi.

Konuma bakarsanız sevinirim

https://forum.donanimhaber.com/aliexpress-siparisi-iptal-edemiyorum-16-02-2017-galiba-dolandirildim--124059644
  • Luken Drew kullanıcısına yanıt
    1-sizin adınıza gelen bir kargo nasıl başka birisine veriliyor?
    2-siparişi iptal ettim demişsiniz diğer konuda, buna rağmen satıcı ürünü neden yolladı?
    3-kargo takip numarası var mı elinizde?
    Kargo takip no var. Siparişi verip ertesi gün iptal ettim. Satıcı onayında beklerken siparişi kargoya vermiş mesaj atıcaktım baktım dükkanı kapatmış üründe kaldırılmış satıştan. Kargo takip numarası var elimde sanırım kargo benim adıma değil isim olarak ararınca ptt görevlisi bulamadı ama kargo takip no ile bakınca başkasının teslim aldığını söyledi benim oturduğum semt ile alakası bile yok. Kargoda benim adım adresim yazsa zaten bana gelirdi diye düsünüyorum ilk siparişim değil daha öncede alısveris yaptım. Ptt den çıktısını aldım ürünü teslim alanın adı soyadı da yazıyor.

• Luken Drew kullanıcısına yanıt
    Siz siparişi kendi adınıza vermediniz mi?
    Evet

• merhabalar ürünü sorgulağımda 12 şubatta tr ye giriş yaptığını görüyorum fakat ptt ile sorguladığımda boş ekran çıkıyor nerede yanlışlık yapıyorum? SY10934197948
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Blue

Merhaba,

Aliexpressten aynı satıcıdan 2.ye alışveriş yaptım. İlki 2 hafta olmadan gelmişti. Şimdi 2. verdiğim sipariş sanki aynı yerde kaldı.

Tracking number: 04529516868

Bir de 1 ayı geçen bir siparişim var ki artık ondan vazgeçtim:(

Tracking number: 04345140111

Merhaba, verdiğiniz kodların hepsi takipsiz. Ne durumda olduğunu bilemezsiniz. Elinize ulaşması zaman alacak ama mahallenizdeki görevli postacılarla iletişim kurun. Takipsizler biraz Allah'a emanet geliyor. Yol üstündeyken kaybolabilir. Postacı cebe indirebilir. Postacı kapınıza bırakmıştır ama yoldan geçen kişiler çalmış da olabilir. Takipsiz postalar da birçok şey olabiliyor. Tavsiyem takipli sipariş vermeniz ya da posta kutusu aboneliği. iyi günler!
  • genelde aliexpress startadrt shippingmi kullanıyorusnuz arkadaşlar
  • Kargom gumruge takilip da geri mi gitmis? Rc arac lastigi getirtiyordum. Bunun nesi takiliyor ki?

Takip numarasi: RM759000999CN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 6 Mart 2017; 10:51:50 >

• Ya cahilliğimi mazur görün ama benim 7 gün önceki siparişimde takipte

Shenzhen, Çin posta Uluslararası trafik transit

Yazıyo yani hala çinden çıkmamış mı sizce onu merak ettim? Yoksa transitle mi geliyo
  • Inbound failure in sorting center ? Bu nedir ?

• ilk kez hong kong post deneyecem bakalım kaç günde gelecek. china post 20 günde gelmişti
  • slm Arkadaşlar ürün sayfasında kargo firması china post air mail olarak görünüyordu fakat satıcı e-ems kargo ile gödermiş satıcı ürününüzü kargoya verdi yazıyor. 20 gün oldu takip sayfasın da herhangi bir hareket yok takip no: BZ010568906CN
  • @hmet05 @ kullanıcısına yanıt
    Takipsiz kargo genelde 45 günü buluyor gelmesi, tabi posta kutunuzdan biri almazsa yada yolda kaybolmazsa.
  • Urun ayin 4 'nden beridir boyle. Bi gelisme yok. Geri mi gonderdiler acaba. Tecrubeli arkadaslar lutfen yardim. Ptt nin siteside ayni NL siteside ayni durum yaziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pertekli -- 9 Mayıs 2017; 20:33:31 >
  • 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.