Bildirim
Aliexpress.com Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar yardım edecek yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. Takip kodlu kargo Türkiye'ye girmiş. Sanırım 1. Sinde sorun var. Bende Çin'den 1 adet Flash bellek ve 2 adet cüzdan aldım. Flash bellek 20 günde elime ulaştı. Cüzdan lar 21 gündür Çin'de bekliyor. Sanırım Çin gümrüğünde sorun oluştu. Satıcı İngilizce'yi katletti ancak süreyi uzatabildim. Gelmezse dispute açıcam artık.
quote:
Orijinalden alıntı: Havya Makinesi
2. Takip kodlu kargo Türkiye'ye girmiş. Sanırım 1. Sinde sorun var. Bende Çin'den 1 adet Flash bellek ve 2 adet cüzdan aldım. Flash bellek 20 günde elime ulaştı. Cüzdan lar 21 gündür Çin'de bekliyor. Sanırım Çin gümrüğünde sorun oluştu. Satıcı İngilizce'yi katletti ancak süreyi uzatabildim. Gelmezse dispute açıcam artık.
Anladım hocam teşekkür ederim peki 1. ürün için ne yapayım? -
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan1923
quote:
Orijinalden alıntı: Havya Makinesi
Anladım hocam teşekkür ederim peki 1. ürün için ne yapayım?
Dispute süreniz dolmadan Dispute açın. Olayı belirtin paranızı iade almaya bakın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X