Şimdi Ara

Aliexpress'den 0 750 Ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Aliexpress'den 0 750 Ti alacağım. 2 adet marka, 2 adet satıcı var hangisini alsam karar veremedim .

Veineda GTX 750 Ti: https://tr.aliexpress.com/item/Nvidia-Geforce-video-card-GTX750Ti-2048MB-GDDR5/32683570317.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.261.60663c00pcQEcm

Graphicsplayer GTX 750 Ti:https://tr.aliexpress.com/item/Original-Graphics-Card-GTX-750TI-2048MB-2GB-128bit-GDDR5-Placa-de-Video-carte-graphique-Video-Card/32835599974.html

Satıcılarla konuştum. İkisinde de 1 yıl garanti var fakat kart bozulduğunda Graphicsplayer de kargo parasını çift taraflı ödüyoruz, Veineda'da ise tek taraflı ödüyoruz. Tek taraf 80 TL.

Üstelik Veineda'nın satıcısı daha ilgili, hemen cevap veriyor. Graphicsplayer'ın o kadar ilgili değil, konuşurken bekletiyor. Ama Graphicsplayer'ın tasarımı baya hoşuma gitti ve daha fazla kişi almış.

Sizce hangisini almalıyım?

• Hocam sizin bu cevabınız bana çiftlik banktan mağdur ola bir vatandaşı anımsattı o da aynı kelimeleri kullanmıştı :D Elbette ki 2. el ürünün hangi şartlarda kullanıldığını bilemeyiz. Ancak 750ti tercihinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim. İkinci el daha güzel bir kart bulabilirsiniz. Yanlış anlamadıysam 2. el kullanmak istemiyorsunuz.
  • Bunları alacağına ikinci el temiz alsana 350 TL ye. Hem kafan rahat olur sahte mi orjinal mi diye
  • Bunların hepsi orijinal zaten. 750 Ti ın ikinci elleri en az 2-3 yıl kullanılmış, pahalı oluyor ve garantisi bitmiş oluyor.
  • Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz çok merak ettim. Ben de oyumu ikinci elden yana kullanıyorum.
  • AwerlawK kullanıcısına yanıt
    Youtube'da kartların oyun testleri vs var. MSI 750 Ti ile aynı FPS'i veriyor. Ayrıca 1000-1500 tane yorum var ve 5 üzerinden 4.9 yada 4.8. Sence bu kadar insan salak mı ? bir ton benchmark testleri, GPU Z vs.
    2.Ele güven olmaz. Adam onu hangi şartlarda kullandı ? Sen nasıl bundan emin olabiliyorsun?
  • 90 dolar kaça geliyor ki ülkeye. O fiyata ikinci el gtx 1050/950 vbleri bulunabilir
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Doların düşmesini bekliyorum, şuan almayacağım. 350-400 Arasında alırım.
    İkinci el 1050'ler 600 den başlıyor + 50 de dönüştürücü ekle 650. O kadar param yok.
    İkinci el de sahibinden de GeT açmıyorlar zaten.
  • TheDarkness41 T kullanıcısına yanıt
    Daha çok beklersin o zaman
  • TheDarkness41 T kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin bu cevabınız bana çiftlik banktan mağdur ola bir vatandaşı anımsattı o da aynı kelimeleri kullanmıştı :D Elbette ki 2. el ürünün hangi şartlarda kullanıldığını bilemeyiz. Ancak 750ti tercihinizi gözden geçirmenizi tavsiye ederim. İkinci el daha güzel bir kart bulabilirsiniz. Yanlış anlamadıysam 2. el kullanmak istemiyorsunuz.
  • Kartın portları bile yamuk. Aman diyim hiç bulaşma. Deneyerek 2. El al bitane. Veya forumda güvenilir satıcı bolca var. Biri elbet 750ti satacaktır.
  • 90 dolar şu an 423 tl yapıyor.

Gtx 960 2gb 500-550 tlye bulunabiliyor olması lazım hala ikinci elde. Bunu alacağınıza gtx 960 alın. Doların düşmesini beklemeyin.
  • Dolar bu saatten sonra düşmez, ikinci el garantili kart almanız daha mantıklı olur kanaatindeyim.
  • bozulan kartı 80 liraya ne idüğü belirsiz garantiye yollayacağına tamirciye verir 100 liraya yaptırırsın. Garantiye yolladığında sen bozmuşsun dediğinde 2.bir kargo parası vermeni isteyince nekadar manasız bir garanti olduğunu anlarsın
  • Ikinci el rx550 al geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 28 Mayıs 2018; 3:26:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDarkness41

Bunların hepsi orijinal zaten. 750 Ti ın ikinci elleri en az 2-3 yıl kullanılmış, pahalı oluyor ve garantisi bitmiş oluyor.
    garantisi olsa dahi, çine ürün gönderecek misiniz garantilik durumda?

Benim gtx 1070 hybrid bozuldu, almanyaya 90 liraya gitti PTT ile.

Dönüşte 275 lira gümrük de ödedim güzelinden...

Güç kaynağın 450 watt ve üzeri ise

2. el gtx 670 bak 350 lira civarına... CANAVAR perfonmans alırsın bu karta göre

• GTX 7 serisinin üretimi yok, 9 serisi bile üretilmiyorken sen bu kartları sıfır mı sanıyorsun? Bunlar iphone mantığıyla "yenilenmiş olarak" tekrar piyasaya sunulan kartlar kafanızı çalıştırın az.
  • Aliexpress'te sahte(SCAM) donanım çok var.
    Özellikle nvidia ekran kartlarında BIOS ile oynayıp yapıyorlar.
  • İkisi arasında seçim yapacaksanız.
    Graphicsplayer daha iyi duruyor işçilik açısından, Veineda'nın resimdeki görselinde bile VGA girişi yamuk :/
  • Hocam nakit para yok, kredi kartı ile geçebilirim ancak. Onun için de GeT mecbur. Soruyorum herkese kimse GeT açmıyor. Ee ben nasıl alacağım ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.