Şimdi Ara

Aliexpress ilk alışverişim Order Closed yazıyor neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben ilk defa eliexpressten 57$lık bir alışveriş yaptım ve siparişi verdiğimde Order Closed yazdı. Neden böyle birşey oldu lütfen bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler

• Bilgilendirme e-postası gelmedi mi?
  • merhaba ürün satışı kapanmış ama siz siparişlerin olduğu bölüme bakın orda görünüyor ise işleme girmiştir son ürünü siz almış olabilirsiniz. bide kredi kartını kontrol edin 57$ çekilmişmi diye. bu arada hocam 57$ 30€luk muafiyeti aşıyor, gümrükte vergi çıkabilir.
    Ben bidefa ürün sipariş ettim aynı gün satıcı dükkanı kapatmıştı, hemen dispute açıp para iadesi aldım.
  • Tsukiyomi kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için teşekkürler. Dediğiniz gibi siparişler sayfasında görünüyordu ama ben siparişi sildim ve tekrar sipariş etmedim. 5$ ilk defa alısveriş için kupon vermişlerdi onu kullanmıştım. Onunla ilgili olarak suistimal felan ettiğim yazmışlar ne alakaysa anlamadım. ama dediğiniz gibi siparişlerimde görünüyordu. Şimdi tekrar sipariş etmeye çalıştığımda ise 5$ kuponu kullanırken promosyona uygun değilsiniz yazıyor. Ve şuan para kartımdan çekilmedi hala ben siparişi sildim ama yinede çekilme gibi bir sorun olurmu? Bu arada ürün 23$ kargo parasıda 31$ monitör için vesa aparatı alıyorum ondan dolayı kargo yüksek. Özellikle satıcıyada sordum 18$ göstericez dedi. Yinede bir sorun olurmu?
  • Arkadaşlar satıcıyla görüştüm 3 kere başarısız sipariş olduğu için başka alamıyorudum aynı üründen. O ürün için 3 tane sınırı vardı. Benim için başka bir ürün linki verdi benim alacağım ürünün bir üst modeliydi. kargo dahil 82$dı. Bende ödeme yapmadan sipariş geçtim. Ardından sipariş sayfamdan adam 57$'a fiyatı indirdi. Yani kısacası adam 5$lık koduda kendi vermiş gibi oldu. Açıkçası Aliexpresste bu kadar müşteri memnuniyeti olacağını sanmıyordum. Çok iyiymiş. Artık aliexpress'te yurtdışı alışveriş sitelerimin arasında Amazon.com'un yanında yer aldı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.