Merhabalar. Ben ilk defa eliexpressten 57$lık bir alışveriş yaptım ve siparişi verdiğimde Order Closed yazdı. Neden böyle birşey oldu lütfen bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler
Bilgilendirme e-postası gelmedi mi?
merhaba ürün satışı kapanmış ama siz siparişlerin olduğu bölüme bakın orda görünüyor ise işleme girmiştir son ürünü siz almış olabilirsiniz. bide kredi kartını kontrol edin 57$ çekilmişmi diye. bu arada hocam 57$ 30€luk muafiyeti aşıyor, gümrükte vergi çıkabilir. Ben bidefa ürün sipariş ettim aynı gün satıcı dükkanı kapatmıştı, hemen dispute açıp para iadesi aldım.
Tsukiyomi
kullanıcısına yanıt
Hocam cevabınız için teşekkürler. Dediğiniz gibi siparişler sayfasında görünüyordu ama ben siparişi sildim ve tekrar sipariş etmedim. 5$ ilk defa alısveriş için kupon vermişlerdi onu kullanmıştım. Onunla ilgili olarak suistimal felan ettiğim yazmışlar ne alakaysa anlamadım. ama dediğiniz gibi siparişlerimde görünüyordu. Şimdi tekrar sipariş etmeye çalıştığımda ise 5$ kuponu kullanırken promosyona uygun değilsiniz yazıyor. Ve şuan para kartımdan çekilmedi hala ben siparişi sildim ama yinede çekilme gibi bir sorun olurmu? Bu arada ürün 23$ kargo parasıda 31$ monitör için vesa aparatı alıyorum ondan dolayı kargo yüksek. Özellikle satıcıyada sordum 18$ göstericez dedi. Yinede bir sorun olurmu?
Arkadaşlar satıcıyla görüştüm 3 kere başarısız sipariş olduğu için başka alamıyorudum aynı üründen. O ürün için 3 tane sınırı vardı. Benim için başka bir ürün linki verdi benim alacağım ürünün bir üst modeliydi. kargo dahil 82$dı. Bende ödeme yapmadan sipariş geçtim. Ardından sipariş sayfamdan adam 57$'a fiyatı indirdi. Yani kısacası adam 5$lık koduda kendi vermiş gibi oldu. Açıkçası Aliexpresste bu kadar müşteri memnuniyeti olacağını sanmıyordum. Çok iyiymiş. Artık aliexpress'te yurtdışı alışveriş sitelerimin arasında Amazon.com'un yanında yer aldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme