Şimdi Ara

Aliexpress kart okuyucu 0.02 USD (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Magazanin 4 satisi var 4unude farkli gunlerde anthony almis ve hepsine 5 yildiz vermis. Bildigin fake hesap :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hıyar bile çıkmaz muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Averell Dalton

Dolar sürekli artıyor kar ederiz 1 ay sonra dispute den para iade edilince

• quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Bohta çıkabilir

Bwnce hiyar

• Valla bence riske değer, araç kamerası ile saatlere saldırıyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

Araç kamerası yarım dolar uğraşmak isteyen alsın

http://www.aliexpress.com/store/product/High-Quanlity-1080P-Dash-Car-DVR-Cam-Vehicle-Camera-IR-LED-Night-Vision-Blackbox-GS1000/1627160_32234490090.html

Nickin ile beraber sende çok değişmişsin. Eskiden olsa böyle yapardın

• An itibariyle 2.14$ değerinde 4 farklı ürün aldım 1 tane lcd ekranlı araç kamerası-2 tane power bank-1 tane smart watch. Ürünler düzgün çıkarsa eyvallah bala bak derim düzgün çıkmazsada anlaşmazlıktan siparişi iptal ederim 1-2 ay içerisinde 5 tl mi geri alırım

Edit:Alamazsamda yapacak birşey yok 5 tl için koşturacak değiliz ama şansımızı denemeye değer
  • Aliexpress te paypal yok sanırım?

Ödemeyi neyle yapıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Aliexpress te paypal yok sanırım?

Ödemeyi neyle yapıyoruz?

Direk kredi kartı kullanabiliyorsun dostum ''maestro mastercard visa'' eğer bunlardan biriyse kartın sorunsuz birşekilde 3d secure kullanarak güvenle alışverişini yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Bohta çıkabilir

Bwnce hiyar

güvenemiyorum, alanlara hitaben

• Gelme ihtimali %0,00000000000000000009 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: efem077

Gelme ihtimali %0,00000000000000000009 :)

Dostum uzun zamandır aliexpress kullanıyorum aliexpress müşterilerini gerçekten koruyan bir site satıcı profilinde en ufak bir şüphe bulunursa direk frozen a dönüşüyor para 7-14 gün içerisinde iade ediliyor. Bunun haricinden bundan 3 ay falan önce bir sipariş verdim (saat) ürünün defalarca kez koruması geçmesine az kala satıcıya uzattırdım 3 ay sonunda baktım olmayacak iptal ettim kategoridede kargo sorunu mu dedim birşey dedim sipariş finished a döndü 7 gün içerisinde ödemem yapıldı satıcıdan daha önce ürün almıştım ve satıcı üyeliğinde onlarca düzgün satış vardı ama hiç bir soru sorulmadı bana. Gelmezse paramı belkide faizle alıcam malum dolar yükseliyor :D . Bilemiyorum başımın ağrıyacagını hiç düşünmüyorum. (Daha önce bu şekilde kapanan 5-6 tane siparişim ürün güvenliği şüphesiyle profili kapanan 3 tanede alışverişim oldu)

• quote:

Orijinalden alıntı: Bluetazy.

quote:

Dostum uzun zamandır aliexpress kullanıyorum aliexpress müşterilerini gerçekten koruyan bir site satıcı profilinde en ufak bir şüphe bulunursa direk frozen a dönüşüyor para 7-14 gün içerisinde iade ediliyor. Bunun haricinden bundan 3 ay falan önce bir sipariş verdim (saat) ürünün defalarca kez koruması geçmesine az kala satıcıya uzattırdım 3 ay sonunda baktım olmayacak iptal ettim kategoridede kargo sorunu mu dedim birşey dedim sipariş finished a döndü 7 gün içerisinde ödemem yapıldı satıcıdan daha önce ürün almıştım ve satıcı üyeliğinde onlarca düzgün satış vardı ama hiç bir soru sorulmadı bana. Gelmezse paramı belkide faizle alıcam malum dolar yükseliyor :D . Bilemiyorum başımın ağrıyacagını hiç düşünmüyorum. (Daha önce bu şekilde kapanan 5-6 tane siparişim ürün güvenliği şüphesiyle profili kapanan 3 tanede alışverişim oldu)

peki daha önce bu kadar ucuz fiyatlarla bir ürün aldınız ve o ürün elinize ulaştı mı? fiyatlar bedava neredeyse

• adamın 4 tane feedback i var uzak duralım en iyisi
  • Aliexpresi hic mi bilmiyon hocam ya adam belli dolandırıcı feedback falan sıfır

• quote:

Orijinalden alıntı: joeblacker

quote:

quote:

peki daha önce bu kadar ucuz fiyatlarla bir ürün aldınız ve o ürün elinize ulaştı mı? fiyatlar bedava neredeyse

Kış başlangıcında %80 küsurluk indirime girmiş bir parka gördüm 6 dolar yazıyordu. En kötü parka tr de 70-80 tl falan dedim şansımızı denemeye değer çünkü parka buradaki o ucuzlardan daha güzeldi içi tüylü sıcak tutacak cinsten falan siparişi verdim 1 ay geçti yok 2 ay geçti yok 3 ay olmadan iptal talebinde bulundum. 1 hafta içerisinde kabul edildi. 2 hafta içerisinde de ücret iadesi yapıldı. Ocak başlarında kargo geldi büyükçe bir pakette merak ettim aklımın ucundan dahi geçmiyordu bir açtım mont çıktı 1 aydır sorunsuz kullanıyorum. Şu kar yağışında ısparta da 1 hafta kaldırımlar buz tuttu altımda tshirt üstümde parka ile dolaştım. : Sonuç olarak o parka 6 dolar gibi çok aşırı ucuz bir fiyata bana geldi. 6 doları üstelik geri aldım. Geçenlerde baktı ilan sonradan birde dondurulmuş istersen ss bile alabilirim hem parkanın hemde sitedeki all orders kısmından ürünün. Burada sadece belli olmuyor demek istedim çinden herşeyi bekleyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Aliexpress te paypal yok sanırım?

Ödemeyi neyle yapıyoruz?

Direk kredi kartı kullanabiliyorsun dostum ''maestro mastercard visa'' eğer bunlardan biriyse kartın sorunsuz birşekilde 3d secure kullanarak güvenle alışverişini yapabilirsin.

3d secure istemedi öderken

Neyse kartı sanal işlemlere kapadım, 10 dolarlık ürün de biz aldık bakalım ne olacak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: joeblacker

quote:

quote:

Kış başlangıcında %80 küsurluk indirime girmiş bir parka gördüm 6 dolar yazıyordu. En kötü parka tr de 70-80 tl falan dedim şansımızı denemeye değer çünkü parka buradaki o ucuzlardan daha güzeldi içi tüylü sıcak tutacak cinsten falan siparişi verdim 1 ay geçti yok 2 ay geçti yok 3 ay olmadan iptal talebinde bulundum. 1 hafta içerisinde kabul edildi. 2 hafta içerisinde de ücret iadesi yapıldı. Ocak başlarında kargo geldi büyükçe bir pakette merak ettim aklımın ucundan dahi geçmiyordu bir açtım mont çıktı 1 aydır sorunsuz kullanıyorum. Şu kar yağışında ısparta da 1 hafta kaldırımlar buz tuttu altımda tshirt üstümde parka ile dolaştım. : Sonuç olarak o parka 6 dolar gibi çok aşırı ucuz bir fiyata bana geldi. 6 doları üstelik geri aldım. Geçenlerde baktı ilan sonradan birde dondurulmuş istersen ss bile alabilirim hem parkanın hemde sitedeki all orders kısmından ürünün. Burada sadece belli olmuyor demek istedim çinden herşeyi bekleyin.

rahatsızlık duymuyor musun giyerken?

• Arkadaslar verilen linklere tıkladıgımda ve aliexpress e her girdigimde kendiliğinden ruscaya dönüyor sizdede oylemi ?35 yasıma kadar ingilizceyi yarım yamalak anlarken bide basma rusca cıktı..Butun gecmısı sıldım duzelmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rochss -- 12 Şubat 2015; 1:28:31 >
  • MCErgun kullanıcısına yanıt
    Ney için duymam gerekiyor kargo süresi 27-33 gün arası ürün bana 4 ayda ulaşmış ki bunlar haricinde sipariş iptalini ben aylar öncesinde yapmışım benim amacım sahtekarlık değildi ki benim düşüncem adamın bazı kişilere ürünü yollayıp bazı kişilere yollamadığı ürün koruması bitenlerden para kaldırdığıydı. Size diyorum ki adam üyeliği kapatıldı kapatılmasa emin olun iletişime geçip bir şekilde ücretini öderdim çünkü 6 dolar değil 40-50 dolarlık ürün. Benim bir suçum olduğunu düşünmüyorum..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.