Şimdi Ara

Aliexpress kart okuyucu 0.02 USD (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: Bluetazy.

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Aliexpress te paypal yok sanırım?

Ödemeyi neyle yapıyoruz?

Direk kredi kartı kullanabiliyorsun dostum ''maestro mastercard visa'' eğer bunlardan biriyse kartın sorunsuz birşekilde 3d secure kullanarak güvenle alışverişini yapabilirsin.

3d secure istemedi öderken

Neyse kartı sanal işlemlere kapadım, 10 dolarlık ürün de biz aldık bakalım ne olacak.

Hocam olabilir o sanırım bankanızla görüşüp 3d secure açmanız gerekiyor çünkü bende işbankası var o 3d kullanırken ing bank kullanmıyor bilgileri girince direk alışveriş tamamlanıyor. İnşallah ürünler gelir

• Hocam benimde başıma ayni olay çok geldi, ve hepsinde sırf bizi kötü yâd etmesinler ve 3-5 kuruş için kul hakkı yemeyim diye paralarını geri verdim. Çünkü ilerde sen vermezsen ben vermezsem bu tür siteler ülkemizi kara listeye alıyor. Ayrıca geç gelmesi tamamen kargo şirketlerinden kaynaklı bir durum.
    Her insan bazen fıtratı gereği bazı şeyleri düşünemeyebilir bu çok normaldir, İnş. yaptığınız yanlıştan dönüp yiğitçe parayı geri verirsiniz ve onlara bir insanlık dersi verirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam biryerde yanlış anlama var alışveriş yaptığım kişinin profili site tarafından dondurulmuş dolayısıyla karşımdaki insanla iletişime geçemiyorum bende biliyorum bunun uyanıklık veya gözü açıklık değilde hak yenme olduğunu ama adam zaten benimle hiç irtibata geçmedi şöyle diyim ben parkayı aldım 2 hafta geçti kargo takip no yok ingilizce olarak kargo takip noyu eklemesini rica ettim 1 hafta geçti cevap yok tekrar birşeyler yazdım cevap yok. Ürün koruması bitmesine 1 hafta kala ürün koruması bitiyor satışı iptal ediyorum diyerek mesaj attım ertesi gün korumayı yeniledi benimde vize hafta falan yaklaştı üzerinede zaman geçince unuttum sonra aklıma geldi baktım takip no verilmiş ama hiç işlenen birşey yok ürün koruması bitiyor e 2 aydan fazla süre geçmiş iptal ettim. 1 ay kadar sonra baktıgımda all orders ta frozen yazıyordu finished falan değil merak ettim baktım profili kapatılmış. İşte 1,5 ay kadar önce de kargo geldi yani adamla ben iletişim kuramadan adamın profili kapandı ürün geldi. Sanırım durumu tam olarak açıkladım. Benim yapabileceğim hiç ama hiçbirşey yok. İngilizce zaten translate ingilizcesi . Ben birisinin kul hakkına girdiğimi bu yüzden düşünmüyorum..

• Hıyar bile daha pahalı
  • satıcı aliexpress tarafından yayından kaldırılmış.

bravo aliexpress
  • Maksat sizi çarpmak değil zaten :) Satacağı ürünleri yine başka fake hesaplar satın alıp itrader yükseltiyorlar.
  • bazı arkadaşlar para satıcıya gitmiyor demişler ama aliexpressi bilmemde ebayda direk satıcıya ulaşıyor bunu paypal üzerinden görebiliyorsunuz
  • eee nolcak şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rochss

Arkadaslar verilen linklere tıkladıgımda ve aliexpress e her girdigimde kendiliğinden ruscaya dönüyor sizdede oylemi ?35 yasıma kadar ingilizceyi yarım yamalak anlarken bide basma rusca cıktı..Butun gecmısı sıldım duzelmıyor.

benimki de arapça oluyor çözüm bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Bohta çıkabilir

Bwnce hiyar

güvenemiyorum, alanlara hitaben

bu ne ya

• quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: alibro47

quote:

Orijinalden alıntı: IDeoxysI

Bohta çıkabilir

Bwnce hiyar

güvenemiyorum, alanlara hitaben

Canım salatalık çekti.

• Ahahah satıcıyı şimdi kontrol ettim ürünlerin hepsi kaldırılmış sanırım 1 hafta içerisinde sipariş frozen a geçip yine 1-2 hafta içerisinde ücret iade edilip sipariş closed durumuna geçer. Oysa içimden hadi ulan kemik demiştim. Keçi yılındayız belki sitede indirim olur :))
  • Satıcının bugün bana yolladığı mesaj :

Aliexpress kart okuyucu 0.02 USD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErhanYavuz91 -- 14 Şubat 2015; 22:44:21 >
  • hello, friend Sorry that it's a wrong discount, so plz cancel the order.
    Best regards,
    michella
  • merhaba arkadas
    umarım beni anlarsın....
    elimde 1047 adet sipariş isteği var
    fiyatta değişikliği kabul edermisin
    sana çok daha ii bir fiyat ve de birde hediye veririm
    senin öneriin benim için kötü
    kaybımız cok olacak
    bakmakla hükümlü olduğm bir ailem var
    beni anla lütfn

Aliexpress kart okuyucu 0.02 USD

• @ErhanYavuz91
    @Logitéch
    @chatlaxs
    @Averell Dalton
    @robotica
    @Bluetazy.

sizler ne yaptınız merak ediyorum
    iptal edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: frank

@ErhanYavuz91
    @Logitéch
    @chatlaxs
    @Averell Dalton
    @robotica
    @Bluetazy.

sizler ne yaptınız merak ediyorum
    iptal edicem

Abiler bence iptal edelim neden mi?

Bizim ülkemizdeki alışveriş siteleri yanlış fiyat girdiklerinde siparişi anında kendileri iptal ediyorlar. Aliexpress ise kullanıcılarını öyle koruyor ki ne kadar yanlış fiyat olursa olsun siparişi iptal etmiyor, eğer iptal etmezsek bu adam/kadın -her neyse-, bunların hepsini göndermek zorunda kalacak ve çok büyük zarara girecek, gümrükte takılmalar da cabası. Ona da yazık.

Buradan n11, gittigidiyor gibi kullanıcılarını koruyan(!) alışveriş sitelerine de selam ediyorum...

• frank kullanıcısına yanıt
    Benimkini aliexpress iptal etti. Parayıda geri yatırdı karta.
  • 3-4 gün bekledim bi hareket olmayınca iptal ettim hocam ben
  • Ben de iptal ettim, ben etmesem sitenin edeceği yoktu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.