Şimdi Ara

Aliexpress kart okuyucu 0.02 USD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok kullanışlı bir ürün olmasa da ihtiyacı olanlar vardır diye paylaşıyorum.

http://www.aliexpress.com/item/Black-RSMMC-SDHC-MS-Duo-Micro-SD-MS-PRO-Duo-MMC-M2-MS-Duo-Card-Reader/32234956400.html

• konuyu açtım ama satıcının dükkanına gidince biraz kıllandım her şey çok ucuz bi gariplik var

http://www.aliexpress.com/store/1627160
  • o satıcı murat aydın beyler

Şaka bir yana kimse ödeme yapmasın amaç parayı işletmek, sadece kamerayı 100 den fazla kişi sipariş vermiş alanlarların arasındada 5-10 adet arası alımlarda var, yarım dolar olduğuna bakmayın bir dünya para yapar, 1 ay para güzelce işletilir sonrada iade edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisis-dh -- 11 Şubat 2015; 20:58:06 >
  • Dükkandaki en pahalı ürün 1.12 usd.

11 çeşit ürün var, hepsinden birer tane alsak toplam 6 usd civar yapıyor.

Şakacı biri galiba.
  • yanlışlıkla confirm yapıcaklar için açılmış sagte dukkan üyeliği ne koparsam kardır mantığı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavisis-dh

o satıcı murat aydın beyler

Şaka bir yana kimse ödeme yapmasın amaç parayı işletmek, sadece kamerayı 100 den fazla kişi sipariş vermiş alanlarların arasındada 5-10 adet arası alımlarda var, yarım dolar olduğuna bakmayın bir dünya para yapar, 1 ay para güzelce işletilir sonrada iade edilir.

o parayı 1 ay değil 1 yılda işletseler çok düşük bir meblağ çıkar. İsterseniz bir hesaplayın dolara verilen mevduat faizi ile
  • Bu paraya araba takozu olmaz beyler kaçırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

quote:

o parayı 1 ay değil 1 yılda işletseler çok düşük bir meblağ çıkar. İsterseniz bir hesaplayın dolara verilen mevduat faizi ile

Biz confirmlemeden para satıcıya geçmiyor ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gitti 10 lira gitti
    Adrenalin yeter
    sevinsin garibanlar hamam bocegi yiyolar zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: balikraker

quote:

Orijinalden alıntı: tenahiz

quote:

Biz confirmlemeden para satıcıya geçmiyor ki

Para hesaplarına geçmiyor biliyorum ancak geçse bile faiz gelirinin çok düşük olacağı açıklamak istedim.

• acaba aliexpress böyle çakallık yapıp çakma hesap açarak parayı kendi mi çeviriyor nihayetinde para bizden çekiliyo satıcıya gitmiyo aliexpresste bekliyo iade süreci de uzun sürüyor
  • Bohta çıkabilir
  • 2 kamera + 1 kart okuyucu aldım $1.01 tuttu. Risk budur
  • okumaz bu
  • tonyzulfu T kullanıcısına yanıt
    bunu ben de dusundum hocam, ae den supheleniyorum boyle magazalari gorunce

• 3 Kamerada ben aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 12 Şubat 2015; 8:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

okumaz bu

• Dolar sürekli artıyor kar ederiz 1 ay sonra dispute den para iade edilince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 11 Şubat 2015; 22:53:54 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.