Şimdi Ara

Sandisk Ultra 64gb usb 3.0 alacaklar... (mini inceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün elime ulaşan sandisk ultra 64gb usb 3.0 flash belleğimi acizane test ettim. Windowsun kopyalarken gösterdiği hızlara göre :

Ön panel usb 3.0 portu 4.90 gb dosyayı ; yaklaşık 5 dkda kopyaladı. ilk dakika 30mb/sn , ikinci dakika ve sonrası ortalama 20mb/sn ile bitti.

Arka panel usb 3.0 portu ise daha fazla sürede ve ortalama olarak 16mb/sn hız verdi. Resimlerde Hdtune ve usb flash Benchmark sonuçları var.

Ayrıca dosya boyutu küçükse,mesela 1gb, 80-90mb/sn arası yaklaşık olarak. Dosya boyutu büyükse hız 17/20mb/sn arası..

Bana göre usb 3.0 olmasının pek bi numarası yok. Ha işim görüyor tabiiki de ancak almayı düşüneler hayal kırıklığına uğramasın istedim. Çünkü her ne kadar hakkında

yorumlar olsa da insan kendi ölçmeden kabul edemiyor.

Sandisk Ultra 64gb usb 3.0 alacaklar... (mini inceleme) Sandisk Ultra 64gb usb 3.0 alacaklar... (mini inceleme)
     Sandisk Ultra 64gb usb 3.0 alacaklar... (mini inceleme) Sandisk Ultra 64gb usb 3.0 alacaklar... (mini inceleme)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe Yakup Karahanlı -- 15 Mart 2016; 17:15:57 >

• Belleğin fotoğrafını da eklerseniz daha iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende cruzer force var acaip yavaş sakın almayın
  • ekliyorum
  • Kingston HyperX 64GB Usb 3.0 Bellek Alın alabiliyorsanız bende var piyasadaki en işlevi olan belleklerden biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: reisssss

bende cruzer force var acaip yavaş sakın almayın

Tam ondan alacaktım son anda karar değiştirip bunu aldım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu a101'de 13,95₺ satılan 16 GB bellek. O paraya usb 2.0 bellek ancak alınırken nasıl bu paraya satıldığını anlamış oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öyle..
    SanDisk in extreme modeli var. O da 64gb ama en ucuzu 100 TL. Ben 55 e aldım. Bu paraya anca bu kadar..

• çok iyi yapmışsın valla görüntüsüne aldanmamak gerekiyo acaip yavaş yazma 5 mb okuma 20 mb
  • reisssss kullanıcısına yanıt
    Tüh yazık olmuş, ama kısmet demek ki..

• olsun onu tv den filmizlemek için kullanıyom daha lexar ve transcentte var
  • reisssss kullanıcısına yanıt
    Zaten bu tür yavaş çalışan bellekleri film, oyun doldurup uzun süre kullanma amaçlı yanında taşıycan. Öyle sürekli veri transferi bu aygıtlara göre değil.

• Ben de bu diski almayı düşünüyorum. Günlük kullanım için uygun heralde.

Nereden alalım, bir tavsiyeniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronica

Ben de bu diski almayı düşünüyorum. Günlük kullanım için uygun heralde.

Nereden alalım, bir tavsiyeniz var mı?

İş görecek cinsten. Ben arşivimdeki dizi filmleri doldurup, hergün işyerindeki pcye takıp sırayla izliyorum. Senin de işine yarar. Nerden aldığıma gelince; hepsiburada.com dan aldım. Kargo çok hızlı. Bir de biçok yere göre oldukça hesaplı. Ben 54 tlye almıştım, şu an 51 tl :
    http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-64gb-usb-3-0-usb-bellek-sdcz48-064g-u46-pm-bd304000

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.