Şimdi Ara

Aliexpress kes onu yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

AliExpress "Kes Onu" Yardım Desteği

AliExpress'teki bir siparişi iptal etme prosedürü olan "Kes Onu" özelliğiyle ilgili ayrıntılı bilgi arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu metin, bir AliExpress siparişini "Kes Onu" özelliğiyle nasıl iptal edeceğiniz konusunda size adım adım yol gösterecektir.

AliExpress'teki siparişinizi "Kes Onu" özelliğiyle iptal etmek için şu adımları izleyin:

1. AliExpress hesabınıza giriş yapın.

2. "Siparişlerim" sayfasına gidin.

3. İptal etmek istediğiniz siparişi bulun.

4. Siparişin durumunun "Beklemede" veya "İşleniyor" olduğundan emin olun.

5. "Daha Fazla İşlem" seçeneğini tıklayın.

6. "Kes Onu" seçeneğini seçin.

7. İptal nedeninizi belirtin.

8. "Gönder" düğmesine tıklayın.

Siparişiniz başarıyla iptal edildikten sonra, AliExpress tarafından tarafınıza bir e-posta gönderilecektir. Ayrıca "Siparişlerim" sayfasındaki sipariş durumunu "İptal Edildi" olarak görüntüleyebilirsiniz.

Siparişi verdikten sonra 60 dakika içinde "Kes Onu" özelliğiyle iptal edebilirsiniz. Siparişiniz zaten kargoya verildiyse, "Kes Onu" özelliği kullanılamayabilir. Bu durumda, satıcıyla iletişime geçip siparişi iptal edip edemeyeceğinizi öğrenmelisiniz.

"Kes Onu" özelliğini kullanarak siparişinizi başarılı bir şekilde iptal etmek için bu adımları dikkatlice takip ettiğinizden emin olun. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, AliExpress müşteri hizmetleri ekibine başvurmaktan çekinmeyin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.