arkadaşlar aliexpresden alınabilecek güzel saatleri burada paylaşırsak hepimiz bilgi sahibi oluruz..
north edge range 2'yi tavsiye edebilirim. altimetre, barometre, pusula, adımsayar, kalp ritmi ölçme, hava durumu tahmin etme gibi özellikleri var. Youtube'a yüklediğim inceleme videosunun linki
Arkadaşlar merhaba, Ben Aliexpressten saat almak istiyorum ama aynı saat bir dükkanda 15 dolarsa diğerinde 12 dolar olabiliyor bunun sebebi nedir ve hangisini almak daha doğru olur ? Sizce kargo firması olarak hangisini seçmeliyim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim...
quote:
Orijinalden alıntı: Equivalence
Arkadaşlar merhaba, Ben Aliexpressten saat almak istiyorum ama aynı saat bir dükkanda 15 dolarsa diğerinde 12 dolar olabiliyor bunun sebebi nedir ve hangisini almak daha doğru olur ? Sizce kargo firması olarak hangisini seçmeliyim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim...
1geri dönüşümü iyi olanı al. yorumlara bak 3 dolar fazla fark değil. gönderi standart olsun en geç 1 ayda geliyor zaten diğeride en erken 15 günde gelir ama biraz pahalı olur gerek yok yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme