Şimdi Ara

Aliexpress Satici kandiriyor mu ? ACİL BAKARMİSİNİZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben 3 mart tarihinde aliexpressten aracima hoparlor siparisi verdim. Bugun 1 mayis oldu hala gelmis degil satici virus dolayisiyla yavas diyor.. ben denemek icin 2 hafta once baska bir yerden baska bir urun siparis etttim ama dun geldi. Saticiya dun bunu soyledigimde 1 hafta daha beklemem gerektigini gelmez ise yenisini yollayacagini soyledi. Siparis onay suremide uzatti.
    -Ss leri ekliyorum siparisler olarak baktigimda 5 mayis tarihine kadar onay surem doluyor fakat siparisin icine girince 35 gun daha bekleyin diyor.
    -Hem dolar artti hemde bu urunlerin fiyati artti 650 tl ye aldigim urun suan 1.500 tl iptal etmeyi pek istemiyorum.
    Kargoda son durum ise : 23 nisandan beri Edi Received olarak gozukuyor.
    Size sorum satici siparis onay suremi uzattigi halde neden ilk ekrwnda 5 mayis olarak gozukuyor ? Ve 23 une kadar bir hareketlilik olmayip 23 unde edi received demesi ne demek oluyor bu kargo gelirmi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVOYLPY -- 1 Mayıs 2020; 13:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha 1 ayı anca doldurmuş sipariş için acil bakabilir misiniz diye konu açmanız ve bunuda sıcak fırsatlara açmanız çok mantıksız. Beklemek istemiyorsanız AE den sipariş vermeyin.
  • 1 ay degil yarin 2 ay doluyor. Ve ilk basta verilen koruma suresi bitiyor Yillardir siparis veriyorum
    Maksimum bekledigim 20 gun oldu cogu 12-15 gun arasi geliyor oyuzden actim

Edit: simdi baktimda sadece ocak tan bu yana yaklasik 37 bin TL lik siparis vermisim:) ilk defa alisveris yapmiyoruz yani dostum ama ilk defa bukadar bekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YVOYLPY -- 1 Mayıs 2020; 14:27:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer takip kodunuz var ise PTT sitesinden de sorgulayın. belki TR de gümrükte filan takılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.