< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (1084. sayfa)
-
-
Süresinde gelmeyen ürün için iade aldığınızda, ürün sonradan ulaşırsa herhangi bir aksiyona gerek yok. Ürün de sizde kalır. Yani vicdan yapacak bir durum yok. Aliexpress ve satıcılar bu durumu göze alarak 75 yada 90 günlük maksimum koruma süresini kabul ediyorlar.
Tersi de olabilir. Örneğin alıcı ürün siparişini verdi, kargolandı görünüyor. Beklerken unuttu, koruma süresi ve ardından anlaşmazlık açma süreleri de geçti. Örneğin 120 gün oldu ve Aliexpress de bu nedenle iadeyi kabul etmedi. Ürün de gelmedi, para da gitti. Satıcı vicdan yapar mı sence?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutsuzgece -- 17 Mart 2024; 8:21:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Paket Çin'deki aktarma/işleme merkezinden geri dönüşe geçmiş.
Satıcıdan ya da paketten (sorunlu paketleme, hasar görme vs) kaynaklı bir problem olmalı.
Eğer satıcı yeniden kargoya vermezse ya da paketin yeniden yola çıktığına dair bir gelişme (takip ilerlemesi) olmazsa, anlaşmazlık açıp para iadesi iste.
Şimdilik yeniden yola çıkacak mı diye birkaç gün ya da bir hafta kadar takip et.
-
arkadaşlar araç için kablolu carplay'i kablosuza çeviren linkteki cihazı almak istiyorum ama sizce gümrükte sıkıntı yaşar mıyım?
aliexpress.com30.97US $ 67% OFF|CarlinKit 5.0 2AIR Wireless CarPlay Android Auto Wireless Adapter Spotify For Mazda Toyota Mercedes Peugeot Volvo Kia 4 in 1 Box| | - AliExpresshttps://www.aliexpress.com/item/1005006210494399.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.2fec5f1a3OgHRA&algo_pvid=054a366c-2f69-46fa-a4bb-43d019f21810&algo_exp_id=054a366c-2f69-46fa-a4bb-43d019f21810-0&pdp_npi=4%40dis%21TRY%213232.28%211039.75%21%21%2194.94%2130.54%21%402103856417121414003571359e68d2%2112000036294662173%21sea%21TR%21173883376%21&curPageLogUid=F6mwXFJSrcVK&utparam-url=scene%3Asearch%7Cquery_from%3A
-
Herhangi bir sıkıntı olmaz. Gümrükte takılacak bir ürün değil.
-
cainiao ortalama kac suruyor?
Merhaba. Bu ay 5 urun siparis vermisim 1 tane daha almam lazim. Aldirtmadi. Eve gidince esimin hesabi ve kartiyla aldim (adresi de farklı yazdim) yine iptal etti. Nasil asacagim bunu tecrubesi olan var mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İptal edince son durumda peşin kestiği gümrük vergisini de iade ediliyor mu sormuş olayım. Eşinin adına başka bir hesap, başka kart ve başka adres verirsen sanırım iptal etmez yine...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsleme almiyor. Esimin adina kendi aliexpress hesabi (daha oncesinde alisveris yapmisti kendi zaten), kendi karti, kendi tc no, kendi isyeri adresi. Soyisim haricinde hicbir ortak yanimiz yok 😀 sonradan aklima geldi tabi evde ayni wifiden bagliyiz. Baska bir ortak seyimiz yok 😀
Ne cekildiyse 10dk sn iptal ediyor. 3 defa denedim aynisi oldu. Aciklama da yok.
O zaman aynı bilgisayardan ise Mac numarasından ya da ip numarasından mı tanıyor acaba çözemedim. Bir defa kara listeye girdi mi ondan sonra devamlı engelliyor mu acaba...
Belki de. Ayni cihazda dahi siparis vermedim. Kendi mobil cihazlarimizdan verdim.
Teşekkürler anlamaşlık açtım. İade bekliyorum
-
Sinotrans'tan 1350 TL karşılığı ordino alınıp, gümrük müşaviri tutmak için bir tanesine vekalet verip, satın alınan fiyatın yaklaşık 3-4 katına maliyetle resmi ithalat yoluyla ancak alınabilir...
Cevap için teşekkürler hocam ürün zaten 600 lira o kadar fark vermeye degermi hiç bir şekilde bu kademeden sonra ilerleme olmazmi, aldığım ürün basit birşey, motosiklet elcik süngeri xadv yazan hayret ya, peki almazsam geri yollanıyor mu hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 24 Nisan 2024; 10:33:24 >
Gümrük te takılacak şey değil yani elcik süngeri nedir ki, olacak iş değil...
Hemen itiraz etme 3 4 gün bekle, belki de sonradan geçer, zaten takıkdıysa kesin sana resmi tebligat gelmesi gerekiyor...
Evet hocam garip okader şey aldım bunda ilk defa sıkıntı yaşadım, bekliycem sizin dediğiniz gibi teşekkürler
Tür açısından gümrükte takılacak bir ürün değil.
Eğer miktar yönünden de problem yoksa, paket veya fiyat beyanı şüpheli görülmüş olabilir.
Zaten her halükarda (E-posta veya sms yoluyla) seninle irtibata geçilmesi gerekiyor. (Muhtemelen e-posta olacaktır).
Birkaç gün bekle bakalım çıkar sebebi ortaya...
Belki de gecikmeli olarak da olsa gümrükten geçebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutsuzgece -- 25 Nisan 2024; 7:48:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X