selamlar bende 3 adet ürün siparış ettim, 1 ürün elime ulaştı diğeri ptt barkodu çıktı takip ediliebilir durumda, diğer ürün ithalat gümrük işlemleri tamamlandı dedi fakat bana ptt den mesaj gelmedi barkod numarasi ile kabulu olmadı henuz. Aldığım bütün ürünlerde ithalat gümrük işlemleri tamamlandı dediğinde hemen smsle ptt den takip edebeileceğim link ile adınıza kabul edilmiştir diye sms gelirdi. Bunda 3 gün oldu gelmedi aceba bir sorun olabilir mi ? ürünün toplam fiyatı 146$ ödedim. |
Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (1086. sayfa)
-
-
Bazen PTT gümrükten geç teslim alıyor ya da mesajı geç gönderiyor.
Çoğunlukla aliexpress bildirimi ile aynı günün akşamında ya da ertesi gün PTT sms'i geliyor ama bazen 2 günü aştığı da olabiliyor.
Sorun olduğunu sanmıyorum. Ancak bugün de mesaj gelmezse bir sıkıntı olabilir.
Pazartesi de 15 temmuz nedeniyle resmi tatil.
En geç Salı günü kokusu çıkar ortaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutsuzgece -- 12 Temmuz 2024; 14:59:25 > -
-
Aliexpress, Temu, Amazon gibi sitelerden alışveriş yaparken dikkatli olun.
Resmi Gazetede bugün yayımlanan kararla Avrupa Dışı ülkelerden (yani Çin'den) alınan ürünlerde vergi %50'den %60'a çıkarıldı. Yani bir tane de bize alın diyorlar.
Ayrıca alışveriş sınırı da 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü. Yani neredeyse (vergi hariç) 1000TL'yi geçen ürün alamayacaksınız.
Karar 21 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak.
Eğer alacağınız bir şey varsa bugün-yarın hemen alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutsuzgece -- 6 Ağustos 2024; 8:31:20 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X