Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.704
Cevap
227
Favori
1.249.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde max. 25 gün süren kargo 20 gündür hala birşey yok.19 gün oldu 1hafta önce ülkeden çıkış yaptı.
  • Arkadaşlar kargo Türkiye'ye girdikten sonra ne oluyor takip koduyla bakıyorum Türkiye'ye girdi görünüyor ama sonrası yok. PTT'den (http://gonderitakip.ptt.gov.tr) kontrol edince zaten birşey çıkmıyor?

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    çuvalların içinde depoda bekliyor, sayım sırası senin siparişin bulunduğu çuvala gelince bilgi güncellemesi yapılıyor içinden çıkanlara. depoda yoğunluk varsa en geç 2-3 haftaya kadar sürebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 4 Mart 2017; 22:19:28 >
  • Acaba bu beklediği yer son şube mi yoksa Türkiye'ye ilk girdiği yer neresiyse orası mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 9unkarekoku

Acaba bu beklediği yer son şube mi yoksa Türkiye'ye ilk girdiği yer neresiyse orası mi?

ucaktan inince ilk ptt deposuna gider orda bekler sıra senin cuvala gelip sayılıp postaysa upim kargoysa ukim'e yonlendirilene kadar. o kısım bu şuan.

• Cevaplarınız için teşekkür ederim. Bilmediğim merak ettiğim sorulardı

• 9unkarekoku 9 kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • bende 1 kez kullanım bu kargoyu 5 para etmez..

https://www.youtube.com/watch?v=5eoQJKeRX8A&t=4s
  • Gecen ay basinda verdigim siparisler sirasiyla 21-22-23 unde malezyada ptt tarafindan teslim alindi ibaresi ile beklemekte, insallah bu hafta yola cikarlar, ne malezyaymis arkadas.

• quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

Gecen ay basinda verdigim siparisler sirasiyla 21-22-23 unde malezyada ptt tarafindan teslim alindi ibaresi ile beklemekte, insallah bu hafta yola cikarlar, ne malezyaymis arkadas.

Ayni durumdayız 5 şubatta kargoya verilen ürün malezya yurt dışına gönderildi diye 10 gündür bekliyor. Inş. bu hafta gelir 29 gun oldu

• guguk kullanıcısına yanıt
    Aynı gün verdiğim 3 parça geldi diğer 3 parça malezyada yatıyo, gelmeyen son 3ü geç kargoya verilmişti satıcıyı çok darladım da anca verdi kargoya. Gerçekten ihtiyacım olan bişi almam daha iç piyasadan 10-20 lira fazlasını verip alıcam bundan sonra bu nedir böyle.Eskiden olsa net 25 gün civarında gelirdi birçok şey iyici b.ku çıktı.
  • Sorma hocam ben türkiyede olmayan ürünleri alıyorum 10 20 tl için çekilmez

• Valla aldığım ürün 5 ginde tr ye girdi şanslıyım herhalde :)

• 31 ocakta aldığım kulaklık hala gelmedi... bu ne biçim kargo lan
  • Arkadaşlar bazı satıcılardan şüpeleniyorum malı gönderdim deyip göndermeyip unutulanların paralarını hacıladıklarını düşünüyorum.😌

• 6 şubat gaming kulaklık kargom henüz gelmedi malezyadan yola cıktığı söyleniyor cainiao'da aliexpress standart shipping ile aldım 20-31 day yazıyordu? kaç güne gelir tahmininiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unfuckwittable

6 şubat gaming kulaklık kargom henüz gelmedi malezyadan yola cıktığı söyleniyor cainiao'da aliexpress standart shipping ile aldım 20-31 day yazıyordu? kaç güne gelir tahmininiz?

takıp numarası yazın
  • manisali0645 kullanıcısına yanıt
    Yüksek puanlı satıcıyı seçerseniz sıkıntı çıkmaz çünkü kötü yorum diğer alıcıları etkilediği için risk alamaz 2 liralık ürünlerim bile geldi 2 lirada ne kazanıyor anlamıyorum bizim satıcılar uğraşmaz bile Ankara Konya sokakta bulamadığım küçük bir parçayı gönderdi...

• 06nakres06 kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle anlatayım 3 liralım bişey aldım yıldızı bol birinden geldi.sonra farklı günlerde 3 tane daha aldım aynı üründen satıcıdan 3 üde gelmedi.

Benim şüpem şu yönde bazılarını yolluyo bazılarını yollamıyo yolladıkları zaten güzel yorum yapıyo yollamayıp parasını isteyenlere parasını geri veriyor

Onlarda ürün gelmedi ama satıcı paramı geri yatırdı die 5 yıldız veriyor. Unutanlar yada nede olsa gelir ya diyenlerin zamanı geçtiğinler onların parası satıcıya kalıyo die düşünüyorum

Çünkü ürün 3 liralık bile değil gözümde bunun kargosu çalışanı filan derken çok çok az kazanıyodur bu yolla kırpıyo die düşünüyorum .Bana öyle geliyor yani

• madrid2017 kullanıcısına yanıt
    LP00068083829084
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.