Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.704
Cevap
227
Favori
1.249.991
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unfuckwittable

LP00068083829084

aynı kargodan benımde var

birde bu takıp kodu ile ptt den takıp et RQ070554298MY

www.17track.net
    HEPSİ BİR ARADA POSTA TAKİBİ | 17TRACK
    http://www.17track.net/tr/track?nums=RQ070554298MY

https://www.youtube.com/watch?v=5eoQJKeRX8A&t=6s

• şubat ayini. 26 27 28 i gibi malezya postla ucakta gonderisi olab varmi? ucaktan bi turlu inemedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caca40 kullanıcısına yanıt
    Benim kargo 23 Şubat'ta çıktı hala uçakta görünüyor.
  • klon1984 kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde 22 şubattan beri ocakta.
  • Muhtemelen gemi ile geliyor uçakta olsa çoktan inerdi benimkiside aynı 5 şubattaki siparişim hala uçakta gözüküyor gemi ile göndermişler anladığım kadarı ile
  • RQ069608201MY [Malaysia (Yurt Disi)]Gonderi yurtdisina sevk edildi,Send item abroad (EDI-received)

2017-02-23 10:25:00

RQ065257500MY [Malaysia (Yurt Disi)]Gonderi yurtdisina sevk edildi,Send item abroad (EDI-received)

2017-03-03 10:25:00

benimde kargolar hala ortda yok...
  • Arkadaşlar Aliexpress ten ilk kez ürün alacağım iki kargo seçeneği ücretsiz. AliExpress Standard Shippinp ve Singapore Post hangisini seçmeliyim sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerim

Arkadaşlar Aliexpress ten ilk kez ürün alacağım iki kargo seçeneği ücretsiz. AliExpress Standard Shippinp ve Singapore Post hangisini seçmeliyim sizce

bu sıralar aliexpress standard shippinge bulaşma ,pos malezya ile gönderiyor.çoğumuz rezil durumdayız.singapore postu bilmem ama yine aliexpress den iyidir.

• Kargom gumruge takilip da geri mi gitmis? Rc arac lastigi getirtiyordum. Bunun nesi takiliyor ki?

Takip numarasi: RM759000999CN

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

• Arkadaşlar şu ürünü alsam gelir mi?

kargo sweden post muş. Geçer mi gümrükten?

• hong kong air post mu daha hızlı oluyor aliexpress standard shipping mi ? daha önce hiç almadım pek bilgim yok
  • Ptt cok abartti isi. Resmen normal urunu bile geri gonderiyorlar. Bu siralar malezya post bekleyen eski tarihli gonderisi olan varmi yada koda gore yeni gelen ortalama nekadar suruyor acep? Benim 24 26 27 subat ucaga bi bindi inemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: 558memoli

Arkadaşlar şu ürünü alsam gelir mi?

aliexpress.com
    US $5.12 37% OFF|Tüketici Elektroniği'ten Dijital Piller'de MP3/MP4/cep telefonu pil 323036 P 3.7 V 290 mAh lityum polimer piller orijinal AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/MP3-MP4-mobile-phone-battery-323036P-3-7V-290mAh-lithium-polymer-batteries-genuine/32249688672.html?spm=2114.13010208.99999999.264.rMv0ks#

kargo sweden post muş. Geçer mi gümrükten?

1 yurtdışından almaya değmez,aynı pilden Türkiye'de de var.o kadarda pahalı değil.
    2 lipo pillerin kargo ile taşınması yasak biliyorum,çinden bile çıkmadan el koyarlar.

burda var :http://urun.n11.com/ozel-pil/power-xtra-37v-li-po-px503450-900-mah-polymer-pil-soketli-P58613426?cid=604001&gclid=CjwKEAiA0fnFBRC6g8rgmICvrw0SJADx1_zAzwdlZ3ozBXTfvuLCxWS_puvolM3ifISn3IE-1YR7MxoC1T7w_wcB&gclsrc=aw.ds

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

Ptt cok abartti isi. Resmen normal urunu bile geri gonderiyorlar. Bu siralar malezya post bekleyen eski tarihli gonderisi olan varmi yada koda gore yeni gelen ortalama nekadar suruyor acep? Benim 24 26 27 subat ucaga bi bindi inemedi

26 Ocak ta uçağa binen Malezya post ile gönderilen RS kodlu Aukey marka araç çakmaklık şarj cihazım 50 gündür gelmedi ve satıcı durmadan koruma süresini uzatıyordu. Sonunda ptt ye mail attım , onlarda klasik olarak '' yurtdışı kargoların taşıyıcı firma kaynaklı nedenlerle gecikebildiğini ve sabırla beklemem gerektiği '' gibi bir cevap verdiler. Mailin üstüne 5 gün sonra satıcıyı sıkıştırdım ve satıcıya taşıyıcı firma ile iletişime geçmesini söyledim. Dün satıcı ürünün bilinmeyen bir nedenden dolayı geri döndüğünü ve istersem tekrar gönderbileceğpini söyledi. O kadar siparişim olmuştur takipli-takipsiz , hiç böyle birşey başıma gelmemişti. Ürünü o zaman uygun fiyatlı aldığım için mecbur yeniden göndermesini söyledim ve süreyi uzattırdım. İnşallah bu sefer rekor bir hızla gelir de geçen süreyi amorti eder :))

• Moralimi bozdun yav. Geeci birkac sayfa oncesinde subat 22 ucaklari da daha girmemis

• caca40 kullanıcısına yanıt
    Sen 22 şubat tan bahsediyorsun ,ben taaa 26 ocaktan bahsediyorum. Senin moralin bozuluyorsa , biz ne yapalım bir düşün
  • Sonraki verdigim Cn postları, sg postlar geldi my ler vay haline....

• Merhaba arkadaşlar, bende 28 şubatta lemfo lem5 akıllı saat siparişi verdim mecburen AliExpress standart shipping seçmek zorunda kalarak, dhl 40 dolar diyordu. Neyse adama sipariş vermeden önce bak kesinlikle Malezya post ile gönderme dhl de çok pahalı bana orta yollu 4 5 dolara kadar hızlı bir kargo ile gönder parasını vericem dedim. Tamam o şekilde göndericem dedi, birkaç gün sonra takip numarasını verdi 4 gün önce aktif oldu baktım Malezya post. Doğal olarak buna bi güzel kaydırdım, dedim ürün sayende geç gelecek sana dedim hızlı kargo yap diye. Eveledi geveledi, bende satıcının eline koz vermiim diye mesaj olarak yazmadım ama ızdırap olucam. Eğer ürünüm 30 günün altında gelirse ki Malezya post hiç sanmıyorum pek bişey yapmıcam geç onay vericem, 30 günün üstünde olursa kayboldu çalındı vs diip oyalıcam. Daha önceki saat siparişimde de aynısı olmuştu 59 günde kargo mu gelir arkadaş tamam bizim ptt de var ama bu satıcılar da çakal resmen benim ürünümü 15 gün sonra kargoladı. Diyeceğim siz de bütün suçu ptt ye atmayın çakal Çinliler de işi biliyor yoksa bu adamlar nasıl para kazanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalrhymex -- 7 Mart 2017; 22:37:27 >

• Evet beyler an itibariyle 33 gündür kargom gelmedi ilk aliexpress alışverişimdi son oldu emeğe geçenlerin ellerine sağlık
  • Daha nekadar bekleyeceğiz anlamadım malezyada takıldı kaldı kargolar. 1 ayi geçti benimkiside

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.