Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21.704
Cevap
227
Favori
1.249.994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatalrhymex

Ücretsiz Post NL ile Mart 1 inde yola çıkan 7 dolarlık bluetooth hoparlörüm bugün itibariyle teslim edildi. Sanırım benim için rekor oldu bu

büyük şans olmuş hocam nl kargo depolarının taşıma esnasında dolmasını bekliyor senin paket son paket oldu heralde
  • Lazer siparişim 5 aydır gelmedi sanırım gelmiyecek bir daha sipariş etmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar

quote:

Orijinalden alıntı: fatalrhymex

Ücretsiz Post NL ile Mart 1 inde yola çıkan 7 dolarlık bluetooth hoparlörüm bugün itibariyle teslim edildi. Sanırım benim için rekor oldu bu

büyük şans olmuş hocam nl kargo depolarının taşıma esnasında dolmasını bekliyor senin paket son paket oldu heralde

galiba hocam bende şaşırdım zaten hiç beklemiyordum. Bide üstüne üstlük ptt deki eleman beni aradı paketiniz var müsaitseniz teslim edeceğiz diye iyice garip oldum dünya tersine mi dönüyor acaba diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 siparişide aynı gün geçmiştim. 2 tanesi elime ulaştı çok kısa sürede. diğerleri pey uğraştıracak sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hz.Heisenberg

Benim aliexpress standard shipping kargoda da 25 şubattan beri hareket yok en son "Depart from transit country" olmuş normal midir

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

• quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

4 siparişide aynı gün geçmiştim. 2 tanesi elime ulaştı çok kısa sürede. diğerleri pey uğraştıracak sanırım.

cn olan gelmiştir depoda beklıyodur

• Aksi gibi banada MY lazım. O ne zaman gelir acaba tahmini ?

@madrid2017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoßi -- 8 Mart 2017; 22:2:16 >
  • fatalrhymex F kullanıcısına yanıt
    link var mi hocam, duzgun biseyse ben de alayim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Aksi gibi banada MY lazım. O ne zaman gelir acaba tahmini ?

@madrid2017

my bende beklıyom..

ama bıdaha bu kargoyu asla kullanmam

https://www.youtube.com/watch?v=5eoQJKeRX8A&t=104s

• quote:

Orijinalden alıntı: infest06

link var mi hocam, duzgun biseyse ben de alayim.

X3S portable Mini wireless stereo bluetooth speaker Box TF FM Radio Built in Microphone MP3 speaker Support USB/FM Radio/TF Card

s.aliexpress.com
    Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/UNJZrYJz

(from AliExpress Android)

Buyrun hocam ürünü çok beğendim ben, Bluetooth bağlantısı, kablolu bağlantısı fln çok iyi sesi süper küçücük kutudan bangır bangır ses çıkıyor. Yalnız radyo olayı pek iyi değil hani radyo için alacaksanız almayın derim

• Malezya post yada baska posta ile alisweris yapan arkadaslar.. aldiginiz urun size ulastiktan sonra ister turkce ister ingilizce size ulasma suresi ve kargo firmasini urun yorum kisminda belirtin. Ben urun alirken yorum kisminda turkiyeden alisweris yapilmis olmasina dikkat ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: YesimCirakli

Sorun Türkiye'deki posta da ne yazık ki bilinçli olarak yavaşlatma politikası olması. Bizleri bezdirip ürünleri internetten almayın, mahallenizdeki milyonculardan alın diyorlar kısaca!!!
    Türkiye'ye giriş yağan ürünler değoda bekletiliyor fakat giriş yapılmış olarak gösterilmiyor. Uzun bir aradan sonra işleme devam ediliyor ne yazık ki. Gümürk memuru arkadaşımdan dün gece aldığım bilgiler bu yönde.
    Cümleten geçmiş olsun...

Yuh çok büyük şerefsizlik! Sesimizi bile çıkartamamış olmamız ise daha içler acısı bir durum

• beyler bu ürünler nerede ben birşey anlamadım yahu? türkiye'de mi bunlar şuan ayın 23'ünden beri değişme yok.

• 11.11.2016 da aldıgım takipsiz 8-9ürün hala gelmedi cepledi ptt

• fatalrhymex F kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam. urun guzel duruyo.

ben aslinda su gecimeyenlerden alayim banyoda kullanayim diye basladm arastrmaya ama onlarda cok uyuduruk duruyo. sarji ne kadar gidiyo bide, deneyince yazarsanz sevinirm tsk

• Amcui kullanıcısına yanıt
    saticilarin isime gelmedi yollamadi hocam. benimde 5 urunumden 1i geldi, daha once gelmeyen urunum olmamisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

quote:

Orijinalden alıntı: fikrettekmen

Aşağıda yazayan açıklamayı anlayamadım 'for OM PLUS only' ne demek? (Siparişi 17 Şubatta verdim)

2017.03.07 17:24 (GMT-7): Preparing to Dispatch (Country: XX) - for OM PLUS only
    2017.03.07 17:24 (GMT-7): 【8】Preparing to Dispatch (Country code: TR)
    2017.03.07 01:24 (GMT-7): Preparing to Dispatch (Country code: TR)
    2017.03.03 16:00 (GMT-7): Security check success
    2017.03.03 00:00 (GMT-7): Hand over to airline

takıp kodu yazmazsanız nerden bılelım

en önemli şeyi yazmamışım
    4PX Singapore Post OM Pro - S000010034752

• hala tık yok :/
  • Aliexpress gibi bir site bu ülkeye çok gelir her şeyden önce ahlak yüzde 90 kargocu çalar hatta boş paket kağıt getirir sıkıntı aliexpress'te değil kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: danteauditore

quote:

Orijinalden alıntı: YesimCirakli

Sorun Türkiye'deki posta da ne yazık ki bilinçli olarak yavaşlatma politikası olması. Bizleri bezdirip ürünleri internetten almayın, mahallenizdeki milyonculardan alın diyorlar kısaca!!!
    Türkiye'ye giriş yağan ürünler değoda bekletiliyor fakat giriş yapılmış olarak gösterilmiyor. Uzun bir aradan sonra işleme devam ediliyor ne yazık ki. Gümürk memuru arkadaşımdan dün gece aldığım bilgiler bu yönde.
    Cümleten geçmiş olsun...

Yuh çok büyük şerefsizlik! Sesimizi bile çıkartamamış olmamız ise daha içler acısı bir durum

Türkiyeye giriş yapmış ürünler taşıyıcının internet sitesinde zaten görünür. Hayır desenizki Türkiyeye giriş yapmış ürünler gümrük kontrolü için depolarda bekletiliyor anlarım ama maalesef dediğiniz şeyin mümkün olması pek mümkün değil..

Türkiyeye giriş yaptığı anda kayıt yapılır, hangi postayla geliosada onun sitesinde bu durum belirtilir.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.