Şimdi Ara

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ! (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21.704
Cevap
227
Favori
1.249.994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fikrettekmen

quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

quote:

Aşağıda yazayan açıklamayı anlayamadım 'for OM PLUS only' ne demek? (Siparişi 17 Şubatta verdim)

2017.03.07 17:24 (GMT-7): Preparing to Dispatch (Country: XX) - for OM PLUS only
    2017.03.07 17:24 (GMT-7): 【8】Preparing to Dispatch (Country code: TR)
    2017.03.07 01:24 (GMT-7): Preparing to Dispatch (Country code: TR)
    2017.03.03 16:00 (GMT-7): Security check success
    2017.03.03 00:00 (GMT-7): Hand over to airline

takıp kodu yazmazsanız nerden bılelım

en önemli şeyi yazmamışım
    4PX Singapore Post OM Pro - S000010034752

Ürün linki atar mısınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 24 ocakta sipariş ettiğim cep telefonu kılıfı 24 şubatta elime ulaştı. Bu ilk alışverişimdi deneme amaçlı. 1 adet başka satıcıdan kılıf siparişi verdim ama malezya aktarmalı, sanırım onu unutmam gerekecek

• sıkıntılar devam ediyor galiba ara ara
  • Şuan China postlar rekor olarak hizli geliyor ama MY Malezya postlar gelmiyor. en son My postu eline ulaşan varmı depodan tahmin yapalım ortalama.
  • Yanwen şu ara rekor hızda 1 haftada geldi paketim denemek için bir daha aldım yine 7-10 gün içinde geldi.china post ne durumda?

• Nedir bu yw56.cn ya bir ay oldu ülkeden çıkamadı takip kodu da yw li bişi PTT den bişi göstermiyor global Express Aynı şeyi tekrar ediyoruz edi received süper

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

Şuan China postlar rekor olarak hizli geliyor ama MY Malezya postlar gelmiyor. en son My postu eline ulaşan varmı depodan tahmin yapalım ortalama.

Bilseydim Chinapost olarak siparişi verirdim oda ücretsizdi
  • Bikac gün geç geldi para iadesi istedim paşa paşa kabul ettiler. Güzel olan sorumluluk saticida olmuyo parayı direk aliexpress ödüyor anladığım kadarıyla

• 28 şubatta verdiğim sipariş hala çinden çıkamadı. China registered ile.

Aliexpress Standard Shipping Mağdurları - TÜM KARGO MAĞDURLARI TOPLANIYORUZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mura2163 -- 9 Mart 2017; 11:40:12 >

• Turkey post la göndermiş benim satıcı bakalım turkey post kaç günde getirecek.

• China post registired lar ve small packetler bu günlerde baya hızlı. Daha hızlı diye ems tercih ettiklerim bir aydır in transit durumunda. Var mı bu ems nin olayını bilen?

• YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Eğer daha önemli kargolar varsa (Yani onlara daha çok para getiren) bunu yapmaları çok normal. Hangi firma olsa aynısını yapar.
  • Bugun Çine 118gr bir paket gönderdim kayıtlı bir şekilde gidecek. Toplam 17 tl tuttu bilginiz olsun. içerisinde bebek optik gözlük çerçevesi vardı.
  • quote:

Şuan China postlar rekor olarak hizli geliyor ama MY Malezya postlar gelmiyor. en son My postu eline ulaşan varmı depodan tahmin yapalım ortalama.

2016.12.18 de malezya postla gönderilen kargoyu hala bekliyorum. 80 gündür uçak havada Ben alırken china postu seçtim ama sayın gavat gönderici malezya postla gönderdi Neyseki çok önemli birşey değil ama 3 aydır kargo beklemek can sıkıyor. Takip: SYBAB32586372
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Rezalet Rezalet Rezalet. ptt yaktı bizi arkadaş 80 gün dedin şaka gibi. başka sipariş bekleyen yokmu MY Malezyaposttan?
  • Bende bekliyorum ama henüz daha erken gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madrid2017

quote:

Aşağıda yazayan açıklamayı anlayamadım 'for OM PLUS only' ne demek? (Siparişi 17 Şubatta verdim)

2017.03.07 17:24 (GMT-7): Preparing to Dispatch (Country: XX) - for OM PLUS only
    2017.03.07 17:24 (GMT-7): 【8】Preparing to Dispatch (Country code: TR)
    2017.03.07 01:24 (GMT-7): Preparing to Dispatch (Country code: TR)
    2017.03.03 16:00 (GMT-7): Security check success
    2017.03.03 00:00 (GMT-7): Hand over to airline

takıp kodu yazmazsanız nerden bılelım

en önemli şeyi yazmamışım
    4PX Singapore Post OM Pro - S000010034752

takıpsız bu kargo

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

sıkıntılar devam ediyor galiba ara ara

sadece bu kargo sıkıntılı..

chınapost ve postnl iyi

turkeypost ve sıngapurpost tu denemedım daha

https://www.youtube.com/watch?v=5eoQJKeRX8A&t=104s
  • quote:

aliexpres shıppıngın malezya post oldugunu bılsem kullanmazdım

https://www.youtube.com/watch?v=5eoQJKeRX8A&t=104s
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

2016.12.18 de malezya postla gönderilen kargoyu hala bekliyorum. 80 gündür uçak havada Ben alırken china postu seçtim ama sayın gavat gönderici malezya postla gönderdi Neyseki çok önemli birşey değil ama 3 aydır kargo beklemek can sıkıyor. Takip: SYBAB32586372

sizin kod malezya postun sitesinde bıle çalışmıyor satıcı yanlış kod vermiş olmalı

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.