Bildirim
ALIEXPRESS TAKİPSİZ ÜRÜNLERİN GELİP GELMEMESİ HK.
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bugün 96. gün. Hala gelen yok. -
Yarı yarıya gibi
Gelen de var gelmeyen de -
Eskiden gelmediğinde dispute açardık, iadeyi alırdık veya almazdık ama hemen 1 2 güne kargo bize gelirdi. Yada belirlenen zaman içinde gelir kapıya atar giderlerdi. Şimdi 6 ürün aldım takipsiz hiçbiri gelmedi, dispute açtım yine de gelmedi. -
Benim takipsiz kargolar da gelmedi 3 ayı geçti. dispute açıp para iadesi aldım. Ekstra bir kaç dolar daha verip takipli bir şekilde alacağım artık. -
Ben takipli aldım. Ne hikmetse ptt de görünmedi. Satıcı başka takip no ile yine gönderdi o da sizlere ömür. Sonunda dispute ile paramı geri iade etti. Ülkeye girmesin diye aksiyonmu alındı nedir bilemedim. -
ben de söyledim. benimki de 75 gün gelmedi. dispute açtım. adam da " paranı iade edicez ama kargo gelirse lütfen ödemeyi yapar mısın tekrar?" diye sorunca kendimden utandım... bir daha takipsiz söyleyeceğimi sanmıyorum. -
Verdiğim 4 ayrı sipariş de gelmedi, dispute açıp para iadesi aldım. Çevremde de takipsiz kargo teslim alanı görmedim. -
Daha dün iade aldım hocam sıkıntı bu ara alibaba galiba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X