Şimdi Ara

AliExpress ten SSD alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar AE den SSD alma konusunda bir çekince, bir 'aman kalsın' düşüncesi mevcut. Neden böyle bir düşünce var, alırsak üzer mi? Çok satanlardan alsam sıkıntı olur mu?

• cemil baba kullanıcısına yanıt
    16gb bellegin icine 10 mb lik disk koyup yazilimla 16 gosteren herifler bunlar bosuna ugrasma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aynı şüphelerde iken güvendiğim birçok yabancı youtuber yedek disk olarak Kingdian ve Kingspec ssd kullandığını gördüm. Bir laptop incelemesinde çekmeceden çıkarıp hdd ile değiştiriyor açılış hızındaki farkı test ediyor mesela. Fiyatları da oldukça ucuz. Bence eski bilgisayarları hızlandırmak için alınabilir ama ana bilgisayara kesinlikle Samsung SSD öneriyorum ve öneriliyor. 3D V-NAND gibi uzun ömürlülük teknolojileri sadece üst düzey ssdlerde bulunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel SSDleri var, doğrudur. Ancak aradaki fiyat farkı o kadar az ki Amazondan garantili bilindik marka almak bana daha cazip geliyor.

• Teşekkür ederim cevaplarınız için. Uygun da olsa garanti konusunda tereddüt de kalıyorum. Buradan alacağım galiba.
  • alınmaz! amazon u geçtim n11 den alsan bile daha karlı çıkarsın
  • iso227 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Vazgeçtim AlExpress ten almaktan.
  • aynısını söylemeye geldim. hdd ssd hatta usb bellek gibi depolama birimleri tekli satışta çok pahalı. ülkemizde daha ucuza alabilirsiniz. en önemlisi garantili olduğundan %20-30 fiyat farkı olsa bile alınmaz.
  • aqhuan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için.
  • cemil baba kullanıcısına yanıt
    Cevap vereyim iki yıllık bir Konya aliexpress ten yüzden fazla ürün aldım ülkemizdeki satıcılar kullanıcı hatası olmayan sorunlara kullanıcı hatasından dolayı ürün garanti dışıdır diyorlar ben 1 ay önce 970 evo aldım sıfır kutusu üstündeki seri numarasını Samsung müşteri hizmetlerinde sorgulatığım zaman Orijinal ürün dediler ama Samsung Türkiye garanti altında değil Taiwan garantili dediler şimdi gelelim Harddisk te çip değiştirme konusuna yorum yapanlar peki yurt dışından alışveriş yapmışlar mı bukadar özgüvenli konuşuyorlar dolar ülkemizde tavan yapmış türkiyede 250 GB Samsung lar 500 600 arası aliexpress te 300 TL garanti konusunda ülkemiz maalesef eskisi gibi değil aldığınız ürün elinizde patlar reklam yapmak için değil amacım istediğiniz yerden almak başkasının lafıyla değil araştırmak daha güzel aliexpress teki satıcıların %50 si Amazon da satıcı buda boş gereksiz yere kendilerini bilgisayarcı ayağına yatıp insanları yanlış yönlendirmeye karşı kapak olsun

Not: aliexpress ten ikinci el ürün aldım 10 adet ülkemizdeki ikinci ellerden 10 kat sağlam 10 adetten bir adet çürük çıkabilir ama dünyada hangi ülkedr var kendi insanına kazık atıp geçiren yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaXimus Excellence -- 15 Haziran 2019; 11:57:0 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.