Şimdi Ara

ALİEXPRESS VE GEARBEST TEN ALİNAN TUM URUNLERE VERGİ GELİYOR!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
6
Favori
45.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • e bari aliexpressin de tanzim satışını yapın burada. fena fikir mi? türkiye de üretilen ürünler olduğuna emin mi acaba albayrak? onlarda aliexpressten kutu kutu alıp tr de üstüne hayvan gibi kar koyup satıyor. bunun yerine kendim alırım daha ucuza gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C703CA97F -- 27 Şubat 2019; 19:20:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söylemleri yanlış. Ucuza satıyorlar, vergisiz geçiriyorlar demeyecekler; biz de bir şekilde yolunu bulup ucuza üretelim, millete satalım, herkes alsın ucuz diye, rakip olalım diyecekler...
  • Bu demektirki iktidar artik toparlayamiyor.vatandasada diyorki bakin inciginize boncugunuza vergi koyuyoruz ya bizi indirin iktidardan yada biz size bindirmeye devam edecegiz.bu kadar hassas noktalara degindiklerine gore isler sarpa sardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım seçimde başını alırsınız.

Adam gibi milliyetçi ve medeni bir parti çıksa da şunların yıkılışını izlesek.
  • Yayında ve yapımda emeği geçenlerin Allah bin belasını versin.

YAZIKLAR OLSUN YA.

Kulak arkamız kalmıştı onu da hallettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Kriz ile geldiler kriz ile gidecekler gibi
    hiç bir şey olmaz, belki bu seçim biraz düşer oy belediye seçimlerinde ama cb seçimlerinde reis ilk turda alır götürür yine.

• Ne xaman kanun yürürlülüğe girecek?

• iyi oldu,yeter çan çin çonu zengin ettiğimiz..gerçi vatandaş bunun da bir yolunu bulacaktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fluminense -- 27 Şubat 2019; 19:55:43 >
  • Gümrük memurları da farkında paketin ebadı göze batarsa ukim’e alırlar, ürünü internette teknosa’da vatan’da aratırlar sonuç çıkmazsa 5.20 gümrüğe sunma ücreti yapıştırıp gönderirler :)

• Vallahi de billahi de Ali Babacanı yana yana arıyoruz .

• quote:

Orijinalden alıntı: kbxyedek

Öyle. Neden ucuza çoğunun garantisi yok. Bozulunca at çöpe. Çinden resmi ithalat ile getirilip satılan bişeyin servisi garantisi olmak zorunda.

Önemli vergileri ecevit zamanında koydular zaten. Bunlar devede kulak. Hatta üreticiyi çinden korumak için önemli bi adım. Bu kaçaklar önlenince belki üreticinin vergi yüküde azalır ilerde yada çok üretip satınca bu vergiler koymaz onlara...
    ok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AFK_is_now_AFK

Reise her zaman oy var sıkıntı yapma. Bu sefer de ben vericem biraz da siz sürünün

Alıntıları Göster
    +1

• Bence hepimiz bir yazı hazırlayıp atalım. itirazda bulunalım. Aynı ürünler 4-5 katı fiyata Türkiye de satıldığını gösterelim. Elin adamı çin’den bedava kargo gönderiyor, biz ankara’ya 7.5 tl ye zarf gönderemiyoruz. Mantığa bak.

• Türkiye de kargoya verdiğimiz para ile Çinden dünyaları alıyoruz. Yerli üreticiden al diyor birde.
  • aliexpres de satılan çoğu ürün türkiye de üretilmiyo türkiye de satanlar zaten aliexpres ve alibaba dan alıyorlar ne saçmalıyor bu sözde bakan
  • Yukarda Akit 21 euro sinirin altina vergi islemez demis.

20 yildan fazla kisisel amacli yurtdisindan alisveris yaparim gecen haftalarda ilkkez
    13 dolarlik siperisime 5 TL vergi aldilar postaci ya verdim parayi ..

Yazacak cok sey var da, bugun banlanmayalim..

Anladiniz siz..

• quote:

Orijinalden alıntı: ratsorizzo

son kez akparti diyordum, bu olaydan sonra oy yok.
    böyle diyenlerin %90'ı tekrar ak partiye verecek. biat zihniyeti değişmez.
  • Artık benden AKP'ye oy falan yok.

Kablo alıyordum. Türkiye'den almak mı? Asla.
    Kılıf alıyordum. Buradan asla.
    Özelleştirilmiş bazı aparat ve dönüştürücüler alıyordum. Buradan aynısını nah bulursun.
    Çanta mı? O da ne? Burada 10 katı fiyata.
    Ne alırsan al. Burada en az üç katı fiyata alırsın.

Damat sapıtmış. Kafayı yemiş.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.