Şimdi Ara

ALİEXPRESS VE GEARBEST TEN ALİNAN TUM URUNLERE VERGİ GELİYOR!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
6
Favori
45.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nisandan sonra birde sırıtarak güzel olacak her şey diyor ya!!

Bunlar dalga geçmeyi de bıraktı. Başka bir boyuta geçtiler. Şöyle aklı başında bir parti gelse de kurtulsak. Hepsinden bıktık. Yeni, genç, aklı başında yüzlere ihtiyacımız var.
  • Aliexpress; beni farkettiler siz kaçın!
  • Artık yapabileceğimiz bir şey yok, AliExpress'i de kaybettik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halk seçti şimdi çeksinler çilesini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben vergisini alıyorlar biliyorum. ama şöyle de bir durum var içeriğine ve isteyene bağlı olarak fiyatını düşük gösterenler de olmuyor değil. bu noktada vergi kaçağı oluyor. adam haklı beyler. vergisini vermeyen ağlar, ekstra bir vergi geleceğini zannetmiyorum. biriniz yazsa şuraya şu ücrete kadar olanlardan vergi alınmıyor diye? neye göre vergi alacakları da meçhul henüz. aliexpresss' e hücum mu etsek acaba
  • diversity lottery'i kazansam da kurtulsam bütün bunlardan
  • Yetmez, verginin de vergisini istiyoruz.
  • Zaten bakma parası bile 5 TL alıyorlar.yazıklar olsun.bu iyi günlerimiz.iş olmayınca elemanlara saran patron hesabı oldu bunlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Titresimi cok acmis boynuna dolanmis

• Turkiyedeki esnafta sana çokta umrumuzdaydin diyecek nede olsa vergiyi gecirttik millete hükümetimiz sagolsun öylede böylede bizden alacaksın seve seve olmasa bile zorunda kaldığın için alacaksın biat et ve sus hükümetimiz neylerse güzel eyler DURMAK YOKKK YOLA DEVAM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlacK SeA StorM 61 -- 27 Şubat 2019; 22:3:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vestel ayrı geçirmeye çalışıyor Maliye ayrı geçirmeye çalışıyor

Türkiye den pahalı bile olsa artık ben Türkiye'den sırf gıcıklığına ürün almam. Bu hususda bilgisayarımı bile yurt dışından aldım hatta şimdi Bilgisayar Kasamı Cooler Master H500M onu da yurtdışından aldım. Yurtdışında Aliexpress bile garantisi var ama Türkiye de Türk Esnaf garanti vermiyor.

Ben şuan Amazona Canlı Destek bağlansam Benim şu şu parçalarıda arıza var değişim rica ediyorum desem adamlar hiç sorgulamazlar özür dilerler ve yeni siparişi ücretsiz bana gönderirler. Yeni ürünler gelince bende eskilerini ücretsiz kargo ile gönderirim.

Türkiye Esnafı ne yapıyor ? Ürün mü bozuldu gönder 30 iş günü yani 1.5 ay sonra tamir edilir diyorlar...

Aradaki fark bu Aliexpress de aynı şekilde garanti gerekince sıkıtı çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XQS

Titresimi cok acmis boynuna dolanmis
    Birde farkettik diyor utanmadan , Amazon uzmanı olan biziz sanki.
  • taşın da suyunu sıkın,lazım olur.
  • Arduino için parça falan alıyorum, 3 te 1 fiyatına şimdi burda aracıya para toslayinca ülke kurtulacaksa tamam....

• quote:

Orijinalden alıntı: nexus can

Bu secimler cok onemli beyler ona gore tavrinizi alin.
    Hahaha, ne önemi var bu seçimlerin? Önemli seçim başkanlık referandumuydu EVET dedik. Artık geri dönüş yok. Zevk almaya bakacağız.

• Bu ne ki!

Bir kaç ay sonra taşınmaz değerleme sistemi geliyor. Deden miras kalan 200k lık evi 50k ya aldım devri bitti. Her seferinde eksper çağıralacak. Alım satım bağış intikal vs... Vallahi billahi güzel günleriniz. Tadını çıkarın. Az kaldı az az..

• quote:

Orijinalden alıntı: kbxyedek

Sorun ucuz yada pahalı üretim konusu değil vergilendirilemeyen kaçaklar. Aliden alıp ücretsiz kargo ile aldığınız bi ürüne gümrük vergisi kotası altında ise KDV dahil hiç bi vergi ödemiyorsunuz.
    Ucuz paketler için dünyanın hiçbir ülkesi ekstra vergi almıyor zaten.. Amerika tek alışverişte 800 dolara kadar almıyor.
  • Bilgisayar kasamda toplam 6 tane soğutma fanı var, anakartta 3 tane pin var takılabilecek. Ekstra güç giriş kablosu kullanıp kasanın arka tarafında kablo kalabalığı olmasın diye AliExpress'ten " Y SPLITTER " aldım. Yani tek pin ile 2 fan çalıştırabilecek aparat diyelim bilmeyenler için. 2.5 dolar'a aldım 3 tane. İşkembeden sallamaya geldiğinde " güçlüyüz, oyuz, buyuz " diyen sayın yöneticilerimiz, ben 3 tane kablo parçasını bu sözde güçlü ülke de bulamayıp gidip Çin'den alıyorsam bu sizin kabahatiniz.

Artık o kadar tahmin edilebilir hareker tarzları sergiliyorlar ki komik bile değil. Ivıra zıvıra vergi koyup insanların yurt dışından bir şey almamalarını sağlamanın bu ülkeye bir faydası var mı ? Bilen hele bir anlatsın... Bu tamamen kendi başarızlığını başkalarının üzerine atmaktan başka bir şey değil. Böyle şeyler en son ilkokuldayken falan oluyordu biz de...

• meeeeeeeee

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.