Şimdi Ara

ALİEXPRESS VE GEARBEST TEN ALİNAN TUM URUNLERE VERGİ GELİYOR!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
6
Favori
45.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ratsorizzo

aliexpressten son zamanlarda gelmeyen postaların nedeni demek yıldırmaymis
    4 yıldır gelmeyen hiçbir siparişim olmamıştı.
    4 aydır gelen hiç olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi alınması lazım.ekran kartı bile geçiren var.üzerine 20 dolar yazdır olsun bitsin.Amazon ne güzel 20 dolar geçerse direk vergiyide ekliyor.Valla kapıma kadar kargocu gibi ürünüm geliyor.Bunu akpdir odur budur diyeceğinize birazda mantıklı düşünün.Alınması gereken bir vergidir bence.Hizmet edip vergi alınmayan tek şeydi tam oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakan beyin haberi yok herhalde, gümrükçülerin alayının çakal olduğundan, en ufak vergi ihtimalini kaçırmadıklarından; pahalı olan es kaza takipsiz amazon ürünlerini çatır çatır çalan haysiyetsizlerden... 1 dolarlık ürüne ne vergisi koyacaksın, adam gemiyle aynı malı getirip 30 liraya satıyor, o da vergi kaçırıyor, önce milyonlarca lira vergi borcu faizini sildiğiniz holdinglerden tahsilat yapın...
  • Takipsiz postalar gelmiyor zaten.Cebe atıyorlar
  • Mart'ta kadar alacaklarımı alayım bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mojidozirikato -- 28 Şubat 2019; 3:11:37 >
  • Yorum bile yapılacak haber değil, yapsak ne değişecek...

Şu an fotoğraftakinden farklı şemsiye ile farklı bir uygulama gerçekleştirme deneyimi ile haşır neşir olmuş durumdayım. Zevk veriyormuş cidden.

ALİEXPRESS VE GEARBEST TEN ALİNAN TUM URUNLERE VERGİ GELİYOR!!!
  • 27.02.2019 Hepsiburada Rezaleti:https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-com-rezaleti-27-02-2019--137327970

Lütfen okuyun ve öne çıkarın arkadaşlar, desteğinize ihtiyacım var.
  • Çok yakın zamanda motosiklet farı için aç/kapa anahtar satın aldım. n11.com dan aldım acil lazımdı. 18,90 TL verdim. Aynı ürün aliexpess te 3,50 TL idi...
  • Doymadılar ya. Nasıl bir hırstır bu! Sanki araba getirtiyoruz çinden. 3-5 uyduruk şey alıyoruz onada göz diktiler

• DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Senin gibi seçmenim olsa osurmaya bile vergi alırdım ben.Ona da bir bahane bulurdunuz çünkü..
  • DARKKO70 D kullanıcısına yanıt
    Nerede duydunuz bunu bilmiyorum ama zarfın üstüne 20 dolar yazdın diye öyle ürün hop diye gümrükten geçmiyor. Bari yazıyorsunuz araştırın yazın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bızım burdakılere paramı yedirmem. gider 5 lira fazla veririm yamyam çinlilerden alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belanızi versin

Not bu bir hakaret degil bedduadır banlamayin , dava da acarsaniz actiginizla kalirsiniz

• Jackal78 kullanıcısına yanıt
    Silivri soğuktur

• vergi gelmeden alırım bende artık
    bir işlemci sipariş edecektim olana bak
  • albayrak kurnaz çıktı.................... 🤑

• quote:

Orijinalden alıntı: kbxyedek

Sonra neden tüketim toplumu olduk. Neden hiç bir şey üretemiyoruz. Al çinden vergisiz ücretsiz kargo ile burda satılandan ucuza gelsin. Burda kim fabrika kuracakta üretecek.

Ne yapsın devlet aliex çin den aldığınız kıvır zıvırı tanzim satışta mı satsın. Fabrika kurup kendimi üretsin. Hatta çoğu gönderi hediye yada düşük bedel ile gösterilip vergi kaçırılıyor.

Kendi üreticisini ve vergi ödeyen satıcısını korumak için doğru yapıyor. Bu yapılanın işportacılıktan bi farkı varmı.
    Cok zeki arkadas devletin dogru yaptigini soyluyorsun da acik olan fabrikalari neden kapattirdi ya da fabrika iscilerinin haklarini korumadi fabrika patronlarina istihdam guvencesi altinda finansman dusuk faizli kredi saglamadi. Buna cevap ver bakalim nasil bir beyin error verecek? Sen isleyen her seyi ya ozellestir ya kapat ondan sonra fiyatlar ucusunca milletin tepesine bin ucuza aliyor diye.

Bos yapma ikile

• Çinden gelen 2 1,5 dolarlık yani dokuz liralık telefon şarj kablosu için Türkiye de ödeyeceğim kargo parası ne kadar.

Yurtdışındaki firmaya kuzu kesilen PTT kargo içn bize aslan kesiliyor.

Daha zarfın içine hiç girmedik.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.