Şimdi Ara

ALİEXPRESS VE GEARBEST TEN ALİNAN TUM URUNLERE VERGİ GELİYOR!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
594
Cevap
6
Favori
45.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
380 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KZ ED9 Dynamic Driver Kulak İçi Kulaklık
    https://www.teknostore.com/products/kz-ed9-dynamic-driver-kulak-ici-kulaklik

yani şimdik siz olsanız hangi siteden alırdınız? bizim sitelerde ucuzda biz mi ali express'e yöneldik

anlamak gercekten güç!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 28 Şubat 2019; 11:44:41 >

• 50 kuruşa alıp 15tl ye satan kişilere ayar verin yerliden alalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Sus ve itaat et...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Dolar Euro arası kur yakın olduğu için 22 Euro karşılığı 20 dolar civarı oluyor.
    Size 20 dolar vereyim bana 20 euro verin 2 euro sizde kalsın. Hesabınız yanlış 22 Euro 25 usd yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 28 Şubat 2019; 11:58:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 dolarlık kulaklığı gb iindirimleri ile 20 liraya alabilirken şimdi 8 dolarlık kulaklığı 70 liraya alırız bir de 3 hafta bekleriz...
  • krstarica kullanıcısına yanıt
    Özel sektörün canlanabilmesi için devletin bu işlerden, üretimden çekilmesi gerekli. İdo da yaşadık bunu yeni adamlar devlet bize rakip oldu (ibb şehir hatları) diye bazı hatları kapatmak istedi.

Bende isterim Atatürk ün kurduğu kominist sistem gibi fabrikaları devlet işletsin. Zengin patron sınıfı yerine işçi ve müdür sınıfları olsun sadece ama inönü seçim sistemini değiştirip bizim kaderimizi en güzel yalan söyleyen insanların yönetmesine terk etti. Atatürk bilmiyormuydu faizsiz kredi, teşvik verip o müdürleri patron yapmayı. Ama halk a güvenip devlet yönetiminde kurmuş fabrikaları. Gerçi pekte güvenmemiş seçim sistemi tek partili ve açık oylama ile. Yani önce vekil adaylarını belirleyip sonra halka seç benim istediğim adamdan birini diyorsun. Bi nevi monarşi ama siyasi güç için gerekliymiş.

Fabrikalardan aktif olarak çalışan kaç tanesi idi özelleşen. Sen üretim yapacak olsan devleti rakip olarak istermisin. Adam 1e üretip 5e satıyor. Devlet belki maliyetine verecek. Sonra nası para kazanacak ferrariye binecek patronlar.

Sen kimsin senin demenle haraket edeceğim. Hadi varsa bi cevabın yaz bakalım.

• RTE ninde suçu var elbet oy kaygısı ile en başta yapması gereken şeyleri yavaş yavaş yapıyor. Biliyor çünkü millete dokunan şeyler yaptıkça insanların tepki olarak başka partiye oy vereceğini.

Birde çok izole yaşıyor danışmanları ne anlatırsa o kadar biliyor. Misal dersanelerin kapanmadığını 15Temmuz şehidinin çocuğundan öğrendi :)

Yurt dışında çin posta alışverişlerinin durumu ne acaba.
  • Seçimden sonra bir vergi programı yapılacağını açıklamıştı.

Yavaş yavaş düşüyor ayrıntılar.

• once paypal'i kovdular, internetten kazandigim butun para 0landi.
    paypal gidince ebay de gitti. internetten falan komisyonuyla odemesini yapani bulsan bile (ki bunlar acik arttirmayla olan urunleri alamiyor) cogu satici Turkiye'ye gondermiyor. yillar once hep urun aldigim bir satici papua yeni gine'ye kargo gonderirken buraya gondermiyor. nedenini sordum cok fazla kaybolan kargo oluyor ondan gondermiyorum artik dedi. hile ile alim yolu da kapandi yani.
    yurt disi limiti 75 eurodan 22 euroya indi simdi bunu her alisverise getirecekler muhtemelen.

benim yaptigim islerin Turkiye'de bir karsiligi yok, olsa da piyasa cok cok kisitli. kullandigim parcalar burada uretilmeyi gectim cakal saticilarda bile yok yok yok. paypal gidene kadar dolar dusuk oldugu halde gayet rahat yasiyordum.

o yuzden bu haberle birlikte her oyum AKP'ye. ister cocukca deyin ister sacma deyin artik benim sinirim buraya kadarmis demek ki. bu hukumet benim hayatimi kaydirdiysa ben de butun halkin hayatini kaydirmak icin elimden geleni yapacagim bu saatten sonra!

• suicide kullanıcısına yanıt
    Siz vermiyor olabilirsiniz. Bende bi aralar dx.com dan aliden alıyordum tablet bisürü kıvır zıvır. En son android tv box alacaktım bunlara ek vergi geldi. Hatta burda 2.el ilanlarda bile vergisiz alanlar bile o vergi kadar fiyatlara zam yapıp öyle satıyorlar tv box ları çok çakal bi toplumuz :)

Hatta çoğu insan yurt dışı işlerden kazandıkları paraları paypalgibi hesaplardan amazon yada bu çin sitelerinde harcayıp burda el altından satarak parayı kayıt dışı olarak aklıyorlar. Ne gelir vergisi ne kdv ödüyorlar.

Burda yasal ithalatla alıp vergi veren adam çalıştıran patronlar AKP ye oy veriyordur ama. Bu yanlışlık size fayda sağlıyor diye düzeltmesinmi.

Birde çoğu yer paketi 20$ altı yada hediye gösterip gümrükten geçmesini sağlayabiliyor. Takip edilmesi zor bi kaçak var burda.

Sıra diğer saydıklarınada gelir umarım ama saydıkların "20$ a kadar olan alisverisler buz gibi yasaldir" dediğin gibi patronların saydığın yollarla kaçırdığı vergilerde yasal. Hatta şirketler derneklere bağış yapıp bu makbuzuda vergiden düşüyorlar. Sonra dernekten yarı yarıya kırışıyorlarmıdır artık günahları boyunlarına :)

Sıra patronlarada gelir umarım ama zor sandığa gömerler adamı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kbxyedek -- 28 Şubat 2019; 12:32:24 >

• Ne üretiyorsunuz bilmiyorum ama keşke kaçak yollarla parça alıp uğraşmaktansa resmi yollarla ithalat yapıp bi imalathane kurup üretim yapsaydınız.

Hangi parçalar bunlar piyasada boşluk varsa yazın buraya doldurur girişimci çakallar :) Mektup yerine takipli düzgün bi kargo ile gönderseler kaybolmaz paketler.

Paypal ı kovmadılar devletin isteklerini karşılamadılar kendileri çekildi.

Tepki mepki AKP ye oy verceğiniz için sevindim. AKP cilerden tepki diye başka partiye oy verecek çok var yeni kanlar lazım partiye
  • Bir tek telefon kılıfı alıp fantazi yapıyorduk çeşit çeşit onuda almayız buradaki kazıkçılardan 25 -50 tl ye alırız memleket kurtulacaksa bunla hiç demiyorlar biz şunu azaltalım hep halk bi yerden kıssın daha cok vergi versin gelin ATM den beraber çekelim maaşı
  • Don alırsam vergi olurmu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

Hahaha, ne önemi var bu seçimlerin? Önemli seçim başkanlık referandumuydu EVET dedik. Artık geri dönüş yok. Zevk almaya bakacağız.

Alıntıları Göster
    hülocuu beyinliler sanki öldük bittik diyecekler de.
    bak makarna bugün 50 tl olsun ses çıkarmazlar. reisimiz az yesin diye bizi düşüniyy derler.
    zevk alan tek kişiler yandaşçıları olacak çünkü paralar oluk oluk.
    senin benim gibiler de ezilmeye devam edecek zevk alsan ne olacak? tınlamıyor ki akzombiler

• kbxyedek kullanıcısına yanıt
    arizali retro urunler alip tamir edip satiyorum ve ekstradan yazilim isleri yapiyorum. bu konuda ihracat yapilacak veya uretimi yapilabilecek bir ortam yok, cakallar bile girmez bu ise cunku genisleyebilecek bir market yok, ulkede bu isle ilgilenen kisi sayisi bir elin parmagini gecmez. biriktirdigim paralarla paypal kapaninca kucuk bir dukkan actim ve 1 sene sonra kapattim ve hala onun borclarini oduyorum oyle soyleyeyim piyasayi. ha yurt disina satma imkani olsa belki tekrardan ugrasilir ama paypal olmayinca oyle bir imkan da yok.
    aldigim urunlerin hepsinin vergisini oduyorum cunku toplu alim yapiyordum veya aldigim parcalar vergi odemesi gereken urunlerdi. keza dukkanim varken de sattigim en ufak seye bile fis keserdim, mumkun oldugunca vergi vermeye gayret gosteren bir insanim.
    paypal ise kodomanlarin troy israri icin resmen zorla kovuldu. troy ne ise yariyor? hicbir ise yaramiyor

• Şu konuda bile muhalefet olan, hak verenler var ya...
    Yarabbi sen bunlara akıl fikir eyle, ıslah eyle,
    besbeter eyle,,ekmeğe suya muhtaç eyle...

Amin..Amin...Amin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 28 Şubat 2019; 13:9:6 >
  • Yorumlara bakiyorum.
    Hani diyolarya secme hakki herkese verilmsin.
    Aloexprese vergi koyuldu diye agzna geleni soyleyenlere secme hakki verilmesin.

• çinde uretilip uzerine marka basip "yerli" diye satan firmalara ne yaptirim uygulanacak acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: kbxyedek

Ne üretiyorsunuz bilmiyorum ama keşke kaçak yollarla parça alıp uğraşmaktansa resmi yollarla ithalat yapıp bi imalathane kurup üretim yapsaydınız.

Hangi parçalar bunlar piyasada boşluk varsa yazın buraya doldurur girişimci çakallar :) Mektup yerine takipli düzgün bi kargo ile gönderseler kaybolmaz paketler.

Paypal ı kovmadılar devletin isteklerini karşılamadılar kendileri çekildi.

Tepki mepki AKP ye oy verceğiniz için sevindim. AKP cilerden tepki diye başka partiye oy verecek çok var yeni kanlar lazım partiye
    o değil de,
    paypal olayı ilk bittiğinde,
    göreceksiniz 6 ay içinde filan koşulları yerine getirip gelecekler tekrar, itaat edecekler, hebele hübele diyen yandaşlar o kadar çoktu ki forumda,,

adamlar dünya devi Türkiyeyi hiç takmadan çekti gitti

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.