Şimdi Ara

aliexpress yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu benim ilk alışverişimdi.Aldığım ürün ise buhttp://www.aliexpress.com/item/Hot-Mens-Stylish-Design-Jeans-Straight-Slim-Fit-Trousers-Casual-Long-Cargo-Pants-Plus-Size/32269488212.html

gönderim şeklinde china post air registered yazıyor fakat satıcı bana yanwen diye bir kargo ile göndermiş.Biraz araştırınca yanwen ile ülkeye giriş yapınca ptt'den ürün sorgulanamıyormuş ve ürünün kaybolma riski varmış.Bu durumda benim dispute açma hakkım varmıdır? dispute açarsam paramı geri alabilirmiyim kim haklıdır satıcı yanwen ile gönderme hakkına sahşp midir? çünkü china post registired air mail yazıyor.

• Hic bir hakki yoktur saticinin. Oradaki girilen bilgiler dogrultusunda siparis verdigini ama saticinin yanilttigink yazarsan dispute full refund olarak geri donus olur. Ama bence bekleyin. Urunler er yada gec geliyor. 2 nisan da versidigim urun hala gelmedi. Cakal satici china post dedi ama yanwen ile gonderdi urun elime ulasinca bunu ona soracagim.

55 gunde takipsiz gelen urunlerim oldu beklemede kalin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoRTaLSouL

Hic bir hakki yoktur saticinin. Oradaki girilen bilgiler dogrultusunda siparis verdigini ama saticinin yanilttigink yazarsan dispute full refund olarak geri donus olur. Ama bence bekleyin. Urunler er yada gec geliyor. 2 nisan da versidigim urun hala gelmedi. Cakal satici china post dedi ama yanwen ile gonderdi urun elime ulasinca bunu ona soracagim.

55 gunde takipsiz gelen urunlerim oldu beklemede kalin.

hocam cevap için çok teşekkür ederim.Kesin olarak gelir mi kaybolma ihtimali yüzde kaçtır?
  • crtasus C kullanıcısına yanıt
    Surenin bitmesine 2 gun kala dispute acarsaniz sorun olmaz.

Kesin gelir degil de yüksek ihtimalle gelir. Zaten gelirse kapiniza kadar getirmez postaci. Ya posta kutusuna atar yada kapi onune birakir.

Ama endiselenmeyin urununuz yuksek ihtimalle gelecektir.

• Benim takipsiz ürünüm tam 3 ay sonra geldi.

Satıcı paramı iade etmişti.Aynı satıcıdan başka bir ürün aldım o geldi.Onun üstünden 1 ay geçti ilk siparişim geldi bende satıcıya

bildirip gelen siparişin parasını ödedim.

Olabiliyor bana 3 ayda geldi işte.Ama 2.siparişim 2 hafta olmadan geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Benim takipsiz ürünüm tam 3 ay sonra geldi.

Satıcı paramı iade etmişti.Aynı satıcıdan başka bir ürün aldım o geldi.Onun üstünden 1 ay geçti ilk siparişim geldi bende satıcıya

bildirip gelen siparişin parasını ödedim.

Olabiliyor bana 3 ayda geldi işte.Ama 2.siparişim 2 hafta olmadan geldi.

Hocam cevap için teşekkür ederim bir sorum daha olacak.Başka bir satıcıdan china post ile gömlek almıştım ve iki haftda elime ulaştı fakat gömlekte inanılmaz dikiş kusurları vardı öyle gözardı edilebilecek birşeyde değildi.Resmini çektim ve dispute açtım , satıcı özür dileyip parayı geri vermeyi kabul etti ve kabul etmesiyle beraber dispute'ta sonuçlandı şimdi para ne zaman elime ulaşır bundan sonra birşeyler yapmam gerekirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crtasus -- 7 Mayıs 2015; 16:59:53 >

• crtasus C kullanıcısına yanıt
    Vallah hocam hiç bir bilgim yok bu konu hususunda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.