< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUBY-CONCERTO -- 1 Nisan 2019; 16:35:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUBY-CONCERTO -- 1 Nisan 2019; 16:35:15 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam, aliexpress'ten aldığım bir dolarlık kablo dün elime ulaştı. Benden 5.20 TL haraç aldılar. haberiniz olsun.
|
ya adamlar kablodan bile açma kapama parası alıyorlar. halen şüphelendikleri için diye yazanlar var.
kardeşim bu adamlar kendileri açık açık çinden şu kadar paket geliyor gereken yapılacak dediler. her paketten alıyoruz demek yerine şüphelendiğimiz paketlerden alıyoruz diyorlar. yakında gelen tüm paketlerden alacaklar. şuan göz boyuyorlar. hep iyimser oluyorsunuz hayret ediyorum. dolar kuru almış başını gitmiş bunlar insanları sömürmeye çalışıyor. şuan 10 kişiden 3 tanesinden açma kapama parası alınıyor. xray cihazından geçen şarj kablosundan şüpheleniyorlar tabi yersen. |
Almam gerekiyor yardimci olun benim adima alin diyenler icin yaziyorum bunu,
Bu kadar onemliyse eger almaniz buyrun size bir ölücü taktigi, gidin en yakin teknosa veya mediamarkete ordaki telefonlardan gizli sekme acip aliexpresse uyelik olusturun, kuponunuzla siparisinizi verin. Sonra sekmeyi kapatin. Evinize gidin ve uye oldugunuz hesabinizdaki siparis durumunu kendi telefonunuzdan girerek takip edebilirsiniz. Yalniz bir uyarim olacak hemen kendi telefonunuzdan girmeyin bir kac gun sonra girin urun kargoya verilmis olsun ki alibey siparisi iptal edemesin 😀 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|