Şimdi Ara

ALİEXPRESSTEN AYAKKABI ALACAĞIM ÇAKMAMI DEĞİLMİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN NİKE HYPERVENOM ALMAK İSTİYORUM UYGUN Bİ FİYATADA BULDUM AYAKKABIYI FAKAT ORJİNALMİ DEĞİLMİ BİLMİYORUM NASIL ANLARIM BU AYAKKABININ ORJİNAL OLUP OLMADIĞINI? HA BU ARADA LİNK BUhttp://www.aliexpress.com/item/new-2013-athletic-soccer-shoes-Ronaldo-football-shoes-HyperVenom-football-boots-men-sports-shoes-HyperVenom-Phelon/1577117934.html BİDE BEN NUMARAYI NASIL BULACAM 37,5 GİYİYORUM AYAK NUMARASINI ONUDA SÖYLERSENİZ SEVİNİRİM

• bu ayakkabılar A kalite çakmalar ama çok kaliteli yani orjinali ile yan yana ayırt edemezsin.Satıcının feedbacki iyi 3 kişi almış memnun kalmışlar
  • tamam saol ama orjinal istiyorum ben rahatlığında farkı varmıdır o önemli
    çünkü çakmalar hhiç rahat olmuoda
  • Yüzde yüz orjinal fatura bile keser kardeşler sportive

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SONUÇ OLARAK BU ÇAKMAMI DEĞİLMİ ?
    ha bide baktım internetten fotoğraflarına(orjinallerin) birebir aynı ama güvenemedim tam
  • çakmadır, ama kaliteli bir çakmadır. çinde bu fiyata orjinal ayakkabı yok. en azından nike ve adidas için. bizzat kendi gözlemim
  • o zaman bana önerebileceğiniz bi ayakkabı varmıdır uygun fiyata halısaha orjinal olan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Deri Montu Alayım?
    5 yıl önce açıldı
    Ayakkabı Aldım , Nasıl ? (SS)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcs19

http://www.aliexpress.com/item/Nike-HyperVenom-Phantom-TF-Boots-football-flat-indoor-shoes/1507105334.html PEKİ BU ORJİNALMİ ORJİNALSE BUNU ALICAMDA

dostum diğeri daha ucuzdu ve bunlar orjinal değil ama kalitesinden şüphen olmasın yani ama pirpirikli biriysen hiç alma

• 39,5 filan al
  • bu ayakkabının orjinal çin fiyatı 100 dolar
    90 dolara kadar olanlar alınır(indirim falan filan)
    gerisi çakmadır. tabi bu çakma ayakkabıların kendine göre sınıfları var.
    bu iki ayakkabıyıda giyersin ancak 3-4 ay bilemedin 6 ay. top oynarsan vay haline o zaman
  • Zaten nike da çinde üretiyor hocam, aynı fabrikada bile üretilmeleri muhtemel. Kaliteli ürünler çoğu feedback'i de iyiyse al gitsin.
  • şey ozaman bana önerebileceğiniz bir ayakkabı varmı orjinal halısaha hypervenom linkini atarmısın ?
  • quote:

şey ozaman bana önerebileceğiniz bir ayakkabı varmı orjinal halısaha hypervenom linkini atarmısın ?

http://www.barcin.com/nike-hypervenom-phelon-tf-erkek-hali-saha-ayakkabisi-599846-570
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Zaten nike da çinde üretiyor hocam, aynı fabrikada bile üretilmeleri muhtemel. Kaliteli ürünler çoğu feedback'i de iyiyse al gitsin.

nike çinde üretiliyor doğru, ancak bu çakma ayakkabılar da belki aynı fabrikada üretiliyor deme.

bunlar genelde merdiven altı imalatlar. kalite, yapıldığı yere göre değişiyor. mesela guangzhou bölgesindekiler hakikaten kaliteli.
  • eywallah saol ama bakalım peder ne deiyecek :)
  • SİZİDE BIKTIRDIM BİLİYORUM AMA SON Bİ SORUM OLACAK BUwww.barcin.com GÜVENİLİR Bİ SİTE Mİ ?
  • Satıcıya mesaj at sor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

SİZİDE BIKTIRDIM BİLİYORUM AMA SON Bİ SORUM OLACAK BUwww.barcin.com GÜVENİLİR Bİ SİTE Mİ ?

%100 güvenilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.