Bildirim
Hangi Deri Montu Alayım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Lcw.ninki suni deridir petroldür.. elinle tuttuğun zaman hissedersin 400 lira etmez
Derimod ve desa gercek deridir, yumuşacıktir elinde kayar gider.. üzerine giydiğin zaman akar
Onun için görmeden dokunmadan deri ceket almayıniz.. omuzun tam oturması ve kol boyu tadilat ister
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 16 Ocak 2020; 21:2:46 > -
lcw ürününe 900 lira verilmez. derimodun da rengi cok kötüymüş ya -
Derimodda daha model yokmu bir de desaya bak -
Hocam şaka mısın lcw ya 900 tl verilir mi? -
Derimod'un siyah olanı varsa onu al.O daha iyi. -
Siyah arizi var hocam -
Tamamdır hocam bakıyorum teşekkürler -
Desa genelde çok pahalı hocam -
Beymen den al deri montu -
Deri sordunuz biliyorum ama fikir amaçlı söylim
biraz modası geçti diye düşünüyorum deri montların 200 liralıkla 5 bin liralık bile nerdeyse uzaktan bakınca aynı görüntüye sahip
Güderi ceketler var süete benzer kahve rengi özellikle güzel duruyor bi bakmanızı tavsiye ederim -
Çok pahalı -
https://www.derimod.com.tr/siyah-jerebko-erkek-siyah-deri-ceket-19wgd6342wl/
https://www.derimod.com.tr/siyah-arizin-erkek-siyah-deri-ceket-19wgd6347m5/
Şu ikisi nasıl peki?
Başka tavsiyelere açığım
-
Dayanıklıkları aynı olmuyor -
Deri çeket de şöyle bir Algı mı var?
Ne kadar Pahalı olursa. Deri Kalitesi de O kadar iyi olur.
Bugün baktığımız da "200 TL den Başlıyor, sanırım. 20 Bine 30 bine kadar Deri çeketler var.
Bilenler bir Aydınlatsın bizleri bakalım.Ben de Colins
Marka deri çeket var. Epeydir kullanırım Artık Ense tarafından gitmeye başlamış. Pul pul dökülüyor.. Ayrıyeten kollar dan da yemeye başladı. Sanırım 3 yıl oldu. -
Diktirsen daha iyi daha ucuza gelir -
Suni deri ve gerçek deri farkı var sendeki muhtemelen Collins olan suni deri ceket
Benzer içerikler
- kinin nedir helal mi
- hıçkıra hıçkıra ağlatan şarkılar
- telegram konum bulma
- acer nasıl okunur
- aynı ilacı iki defa içmek
- 5g nedir zararları
- elektrikli bebek arabası
- para sayma makinesi bim
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X