Şimdi Ara

Hangi Deri Montu Alayım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
4.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tanıdık 1750tl ye diktirdi düşündüğün gibi değil yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir.. Ayrıyeten şu Çeketin Şıklığına bakın ya. Bayıldım

https://www.derimod.com.tr/siyah-escobar-erkek-deri-ceket-17wgd6268vd/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar deri firmasında çalışan biri olarak şunu söyleyebilirim, ortalama bir deri ceket 50 ayak deriden olur iyi derinin ortalama ayak fiyatı 2.5-3 usd dan başlar kalitesine ve hayvanına göre yükselir 2.5 usd den hesapladığınızda 125 usd sadece derisi tutar artı aksesuarlar, astar ve işçiliğede en az 50 usd ekleyin 175 usd yaptı buna birde firmanın karını ekleyelim en asgari 200-225 usd arasına gelir ceketin fiyatı alırken bunları dikkate almanızı öneririm. Birde bu işi yapan yerlerden alırsanız en azından deri gerçekmi değilmi şüphesine kapılmazsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirde alıcının olduğuna göre değişir. Ben o deri ceketleri gördüm, burada bahsi geçen polis ceketlerinden çok daha zarifler. O fiyatlar da, özel dikim olmadıkça geçerli değil. Çok güzel kuzu derisi ceketler ekonomik fiyatlarla alınıp veriliyor. Önemli şey, deriye kesinlikle su değmemesi gerekiyor. Çok da uzun ömrü var. Islanırsa ben sirkeyle temizliyorum. Kimyasal şeyler sepisini söküyor, o yüzden boyar maddelere bile dikkat etmek gerekiyor. En ufak tutkal kullanılmış yeri bile varsa salıverir, dikiş ipliklerini zayıflatır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExMilitary

Bir tanıdık 1750tl ye diktirdi düşündüğün gibi değil yani
    Şehir neresi hocam 1750 TL nedir? İyi kazıklanmış kusura bakmayın ama.
  • çarşıya çık deri mont satan dükkanları gez 500 lira bilemedin maksimum 600 liraya kuzu derisi hakiki mont alırsın. derimodun direkt yarı fiyatına bulunuyor genelde.

pul pul dökülen mont da deri değildir polyester falandır suni deri diye geçer ama deri ile alakası yoktur.
  • Şehir bilmiyorum Van’da öğretmen tanıdık. Van olması muhtemel

• Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Ben de tam tersine deri montu yağmurluk olarak düşünüyorum hocam siz deyince şaşırdım babam kendi deri ceketini o niyete kullanıyor.

• suni deri al güven bana asla parası kadar etmez. zaten gerçek deri bütün suyu geçirir ve sıcak tutmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExMilitary

Şehir bilmiyorum Van’da öğretmen tanıdık. Van olması muhtemel
    İyi geçirmişler hocam.
    500 TL'ye Tekirdağ'da, 350 TL'ye Denizli'de hakiki kuzu derisi ceket diktirebiliyorsunuz.
    Yelek 200
  • Obareyyy 4 basamaklı sayılardan bahsediliyor burada bizi aşar. :)
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    Deri, mamül olarak çıktığı şekliyle suyu geçirir çünkü kalıptan kuru çıkıyor. Sizin bunu muhtelif tatbiklerle yüklemeniz lazım. Su alırsa küflenir, yüklerseniz hava alışverişi etkilenir çünkü gözenekleri etkileniyor. Küflenmese de sepi maddeleri harekete geçiyor, zayıflıyor ıslandıkça.

• Terminatör 2 ceketini nerden alcaz?

• Şimdi Baktım da Benim Çeket Polyester miş.Ben de Bufalo Derisi sanıyordum. Şok oldum
    Şaka bir yana Gerçek Deri Pul pul dökülür mü. Kollardan yer mi?
    Bir de şöyle bir Algı var. Gerçek Deri yanmaz! Delinmez derler. Nedir yorumunuz..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Yani deriyi kuru havalarda giymemiz lazım öğrendiğim iyi oldu hocam

• Deri mont öyle pantolon tshirt gibi her 6 ayda alınacak bişey olmadığı için daha sade ve uzun vadeli kullanabileceğin bişey bakmanı tavsiye ederim. Bu modeller 1-2 yıla apaçi/çocuk montu gibi gözükür gözüne. Ayrıca kesinlikle kalite farkı var. Her deri mont aynı kalitede değildir. Ayrıca bi fikir genel markalar yerine o rakamlara dericiden de özel diktirebilirsin.
  • Sahibinden 2. el satanlara bak belkı aynı fıyata daha kalıtelı guzel ceket bulursun.
  • waikiki den falan alma herkes aynısını giyiyor. 1299 tl ona vereceğine kendine özel diktir.
  • deri ceket alcam diyosun lcw falan atmissin, hoodie almiyosun he kendine gel :dd
    by motto ya da all saints e bak

• Tıklamayın adam lcw ye 900 lira vermeyi planlıyor bloklayıp geçin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.