Şimdi Ara

Aliexpressten spor ayakabi alan var mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlar ilk defa alış veriş yapacak bu yüzden çok fazla bir bilgim yok daha önce spor ayakabi siparişi veren varmı? Nelere dikkat etmeliyim kredi kartı istiyor sıkıntı olur mu? Onereceginiz satıcı var mi? Şimdiden tşk ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çinden giyim alışverişi yapmayın...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bir arkadaşın hanımına nike ayakkabı almıştık, ben tavsiye etmesem de hanımı çok beğenmiş ve istemiş diye aldık. açıkçası o ayakkabıyı istanbul beyazıtta 20 liraya alabilirdik ama aliexpress ten 100 lira civarı bir paraya gelmişti diye hatırlıyorum. elbette alırken ben pek ihtimal vermesem de emin de değildik ve orjinaldir diye umarak almıştık. 2 sene kadar önceydi. çakma olduğu gibi oldukça da kalitesiz bir çakmaydı. kalitesiz malzeme, yoğun yapıştırıcı kokusu ve bariz defoları vardı. özetle, çinden ayakkabı falan alınmaz. karlı ve kaliteli bir alışveriş yapabilme ihtimalin adaylığını açıklamadan ve pusula bastırmadan mahallende muhtar seçilebilme ihtimalinden bile düşük.
  • Çinden giyecek almayınız kanser riski taşıyabilir

• Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

• Merhaba. Ben çinden aliexpress üzerinden aldım. Hatta 5 dakika önce ayağımdan çıkardım :) Bir tane mağaza var bildiğim. Full orjinal satıyor ama fiyatı neredeyse Tr ile aynı. Ben aldığım zaman indirim festivali vardı. Kupon falan derken 110 a aldım adidas ayakkabıyı. Tabi dolar düşüktü o zaman Adidas falcon elite 3m . Ayakkabıyı burada sordum 240 - 270 gibi bi rakam verdiler. Arkadaşlar biraz haksızlık etmişler ama onlarda haklı çünkü çok çakmakçı doldu ortalık. Benim aldığım mağaza :
    http://m.aliexpress.com/store/storeHome.htm?sellerAdminSeq=220632680

• rapstar338 kullanıcısına yanıt
    Mağaza sağlam görünüyor. Ben salomon düşünüyorum. Bilginiz için tşk ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aliexpresste satılan bazı çakma ayakkabılar mahalle ayakkabıcısında daha ucuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.