Şimdi Ara

Eşofman Takımı Alacağım, Lakin Polyester mi Pamuk mu almam lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
17.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kararsız kaldım. Eşofman takımı alacağım , nike alayım bari kaliteli olsun bir kere alacağım diyorum. Yoksa pazardanda alırdım :D

Nike %100 polyester yazıyor kumaş türü olarak.

İyi bir şey sandım sonra araştırdım , polyester tehlikeli olarak gözüküyormuş eritilmiş plastikten yapılıyormuş vs. vs.
    pamuk alın diyorlar.

Bu sefer aklımda şöyle şekillendi. O kadar koşu yaptıktan sonra bu kumaş türü olan pamuk takım, ıslanmaz mı abi? İşin sonuda koltuk altlarının ıslanmış , popom ıslanmış gözükecekse, hiç spor yapmayayım daha iyi :D

Bi yardımcı olur musunuz kararsız kaldım?

(Bir de burada 90 tlye nike kapşonlu satılıyor normalde fiyatı 250 300 dür sanırım, acaba bu adamdan mı alsam ? bunada yanıt verirseniz?)
    http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/siyah-kapsonlu-nike-erkek-esofman-takimi-siyah-260855522?mkwid=saA7YtX6k_dc&pcrid=58375861287&pkw=&pmt=&ggmktg=PaidSearch*PLA*232251567*22324011567*58375861287*pla**pla-79002065367&rfcr=58375861287&gclid=CjwKEAjw3pTJBRChgZ3e7s_YhAkSJAASG9Vrz7EP0_68tWwehniIbOVeOSZkJoHOXvQ8lLZHCFZLFxoCFIbw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0#product-detail

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 24 Mayıs 2017; 23:24:55 >

• vucudun kasli ise, terledikten sonra kaslarini gosterecek incelikte olan, vucuduna yapisacak olani al bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 24 Mayıs 2017; 23:20:40 >
  • Pamuk en sağlıklısıdır hocam, koyu renk alırsanız sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nitemm_96

Pamuk en sağlıklısıdır hocam, koyu renk alırsanız sıkıntı olmaz.

Hocam bilemedim yani böyle kaliteli markaların neden Polyester kullandığını çözemedim bu kadar zararlı mı
    Bir de burada öyle bi cafcaflı anlatılmış ki
    Eşofman Takımı Alacağım, Lakin Polyester mi Pamuk mu almam lazım?
  • Tamam arkadaşlar , bu polyester çok zararlıymış. bende şimdi baktım biraz daha

Baya dikkatli olun diyorlar.
    En iyisi boşver. Pamuk alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neytullah1 -- 24 Mayıs 2017; 23:32:32 >
  • neytullah1 kullanıcısına yanıt
    Zararlıdan ziyade adamlar için çok daha ucuz bir malzeme. En temizi en sağlıklısı gerçekten pamuktur hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %100 polyester terletir
    %100 pamuk çok sıcak tutar

yani %100 alma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eşofman dediğiniz şeyin kullanım alanı bir değildir.. çok farklı alanlarda kullanılır bu yüzden farklı malzemelerle firmalar üretir..

indoor ve outdoor olmak üzere iki tip eşofman vardır.. indoor olanlar evde giyilmelik ,spor salonunda giyilmelik genelde pamuklu üretilen tipte eşofmanlardır..

outdoor olanlar kendi içlerinde ayrılır windproof rüzgar geçirmez ,waterproof su geçirmez falan gibi bunlar genelde %100 polyester olur . çünkü polyester leke tutmaz, kir tutmaz, rahattır , içi termal pamuklu polar içlikli olanları vardır kışlık, yazlık ince saf polyester olanları vardır..

kısaca polyester ile pamuklu nun kullanım alanları çok farklıdır.. ve amaca göre seçmenizi tavsiye ederim..

Bizim ülkemizde pek amaca göre eşofman alınmaz indoor olanlar dışardada giyilir outdoor olanlar evde giyilir..

dip not : pamuklu alırken çok dikkatli alın piyasada özellikle çinden gelen pamuklu denilen görüntüsü on numara görünen böyle havalı tasarımları olan ama kalitesi rezalet olan ürünler var .. ömrü 10 yıkama yada en fazla bir yıl ondan sonra sağı solu durup dururken deliniyor yırtılıyor erime yapıyor topak topak yün yapıyor eşofmanın alt kısımlarında.. pamuklu alıcaksanız marka ve kaliteli ürünlerden şaşmayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 23 Nisan 2018; 15:24:13 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.