Şimdi Ara

Aliexspress dispute açtım sonuç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar direk olayı anlatayım aliexspresden telefonuma arka kapak aldım ürün geldi ama tam orjinal değildi. Değeri 9.96 dolar bişey bende open dispute açtım sahte ürün diye sadece 5 dolarımı iade yani kısmi iade istedim disput süreci başladı sonra bitti satıcı iade etmedi ama bu işgüzar satıcı ben Escalate Dispute açınca mesaj attınca bu mesaj atmış aynen bu '''

I will refund you timely, don't worry, I am a honest seller, I don't sell the bad product, we also have received so many good feedback about the cover, but I only want to solve the problem for you, hope you can understand. If we don't refund you after 1-2 days, you also can reported to the aliexpress, Waiting for your fast reply. Thanks!

birde böyle mesaj

Could you please cancel the dispute first? Once you cancel the dispute, I will refund you timely, don't worry, I am a honest seller, I don't sell the bad product, we also have received so many good feedback about the cover, but I only want to solve the problem for you, hope you can understand. If we don't refund you after 1-2 days, you also can reported to the aliexpress, Waiting for your fast reply. Thanks!

Şimdi anladığım kadarıyla bu diyorki önce açtığın dispute iptal et ben paranı geri iade edeceğim bu uyanık çaynalı neden bahsediyor ?? Ya ben iptal edersem bu parayı iade etmezse o zaman ne yapacağız yandımı bizim para ? tekrar dispute açamıyoruz sanırım aliexspress amcayada durumu izah etmek için email adesleride yok nerden bildireceğiz ??? Nerden girdim bu aliexspres işine birdaha girmek mi aman.... Resimler altta arkadaşlar teşekkür ederim

Bu arada satıcı bilgilerinide veriyorum arkadaşlar almayın il aldığım günde kargo için binbir türlü yalan uydurmuştu
    http://tr.aliexpress.com/store/316547 Mağaza adı: ZERO ENTERPRISE LTD

• Bom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

Bom

Bom ne kardeş
  • İptal etmeyin ısrarcı olun dispute konusunda bırakın aliexpress yardımcı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizemli56

İptal etmeyin ısrarcı olun dispute konusunda bırakın aliexpress yardımcı olsun :)

:) Aynen öyle yapacağım mesaj attım düzenbaz satıcı ne diyelim
  • Savunmalarinizi yaptiktan sonra muhtemelen full refund veirirler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme tahtasi kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim savunmayı ne zaman nasıl yapacağız biliyormusunuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat033033

Cevap için teşekkür ederim savunmayı ne zaman nasıl yapacağız biliyormusunuz?

sen dispute açıyon.
    şikayetini söylüyon.
    3-5 gün bi süre içinde satıcı cevaplamak zorunda.
    bu tekrarlanıyo bikaç kez.sonra aliexpress müşteri hizmetleri giriyo devreye.aynı şekilde sizi ve satıcıyı dinliyo.
    çözümünüzü soruyo.
    sonra parayı veriyo size.

extra bişey yapmanıza gerek yok.biraz bekleyeceksiniz.orda süre falan yazıyodur
  • deneme tahtasi kullanıcısına yanıt
    Anladm teşekkürler fakat süre yazmıyor esclate diputede.S

• quote:

Bu olaylar tam benlik he. Çok severim böyle çakal satıcıları. Buyer protection ve dispute in progress bölümüzün görüntülerini bana iletin. Ödemeyi paypal hesabınızla mı yaptınız? Eğer öyle ise demezler mi adama madem dispute'u kabul edeceksin ne demeye bana geri çektiriyorsun? Ödemeyi paypal ile yaptıysanız hiç uğraşmayın direk şunu yazın gitsin.

Please cut it short. You are saying that you are an honest seller. You are saying that you will accept my dispute. So accept my dispute request. Why do you want from me to cancel it? It make no sense. I am going to report it to aliexpress.

--

Lütfen kısa kesin. Dürüst bir satıcı olduğunuzu söylüyorsunuz. Dispute'u kabul edeceğinizi söylüyorsunuz. O zaman dispute'u kabul edin. Ne demeye iptal etmemi istiyorsunuz? Durumu aliexpress'e bildireceğim.

• Please cut it short

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Bu olaylar tam benlik he. Çok severim böyle çakal satıcıları. Buyer protection ve dispute in progress bölümüzün görüntülerini bana iletin. Ödemeyi paypal hesabınızla mı yaptınız? Eğer öyle ise demezler mi adama madem dispute'u kabul edeceksin ne demeye bana geri çektiriyorsun? Ödemeyi paypal ile yaptıysanız hiç uğraşmayın direk şunu yazın gitsin.

Please cut it short. You are saying that you are an honest seller. You are saying that you will accept my dispute. So accept my dispute request. Why do you want from me to cancel it? It make no sense. I am going to report it to aliexpress.

--

Lütfen kısa kesin. Dürüst bir satıcı olduğunuzu söylüyorsunuz. Dispute'u kabul edeceğinizi söylüyorsunuz. O zaman dispute'u kabul edin. Ne demeye iptal etmemi istiyorsunuz? Durumu aliexpress'e bildireceğim.

:)) Hocam bu sabah aliexspres mail atmıştı girdim baktım benim istediğim miktarı onaylamışlar bende kabul ettim acaba farklı bi çakallık mı var işin içinde anlayamadımda. Ödemeyi paypalla yaptım bu satıcı yimesaj atmış biz iade edeceğiz paypal hesabınızı gönderin diye bende mail adresimi attım paypala kayıtlı olanı süreç bu şekilde mi resimleri paylaşıyorum sizden haber bekliyorum incelerseniz sevinirim
    birde bana mesajda bu adresi vermiş burdan ne yapacağız?http://activities.aliexpress.com/adcms/help-aliexpress-com/receive_refund.php

Bence sabah onaylamakla (accept seller) yapmakla hata ettim şimdi birşey çıkmıyor mobilden bakınca çıkıyordu neyse bidaha tövbe ettim girmeyecem bu işlere sanırım 5 dolar da gitti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.