Şimdi Ara

Telefon Gümrüğe Takıldı Dispute Açtım Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar; telefon gümrüğe takıldı ve geri gidiyor pttden belge de geldi ve ben bunu dispute açıp bildirdim.şimdiye kadar 3-4 kez aliexpressden dispute ile iade almışımdır.Ama gümrük olayında değişik bi sistem mi işliyor anlamadım.

Süre durdu.satıcıya mesaj atıyorum aliexpress hakem oluyor o sonlandıracak tarzından birşeyler yazıyor ne yapmam lazım şimdiden herkese teşekkürler..

http://prntscr.com/au71ym

• fatihb1993 F kullanıcısına yanıt
    Ürün en nihayetinde gelmemiş paranı geri alırsın diye düşünüyorum umarım da öyle olur
    Aldığınız link ekler misiniz merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan mi akilli yollayan mi aptal bilemedim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

Alan mi akilli yollayan mi aptal bilemedim...

Hocam alan akıllı dispute diye bi olauy var sonucta ve satıcıya nası paketlyecegini soyledim.yapamamıs demekki:)

• AliExpress need to wait for the investigation confirmed,
    Because we can not click..demis

Dikkatimi çekiyor sürekli bir şehir efsanesi o adamın telefon geçmiş al seninkide geçer işte bataryayı ayrı paketlettir bilmem ne...
    Beyler gümrükte çalışan adamların işi bu. Yani orda çalışan memurun bir gün boyunca mesaide yaptığı iş gümrüğe takılacak ve takılmayacak olan ürünleri ayırmak.
    Hangi kafayla veriyorsunuz siparişi anlamıyorum ama %95 takılıyor kardeşim şunu bi anlayın artık. Anlamıyorsanızda almadan önce "telefon gümrüğe takıldı" yazın googlea.
    Bende ayar oluyorum en dandik telefonu bile ıvır vergisi zıvır vergisi ile bize 5 katına satmalarına. Ama sizin yaptığınız resmen umuda ticaret.
    Neyse siz bilirsiniz uğraşacak olan sizsiniz. Umarım sıkıntısız alırsınız paranızı.
  • Hocam bu tarz tepki gekecegini biliordum konu acayım mı acmayayım mı diye.1 benim ilk telefon alısım deil ilk takılan telefonum:) ve dispute olayıyla para iade alına Bbb iliyor elimde gumruk kagıdı vs var urun geri gidiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon sipariş ettim gümrükte kaldı.Bundan sonraki süreç nasıl işliyor ? Geri dönmesi için yapmam gereken bişey var mı ?
    Daha önceden dispute açmıştım zaten satıcı başka firmayla gönderdiği için iptalini istiyorum diye.Satıcı kabul etmedi.
    Gümrüğe takılacağını anlayınca bidaha açtım onuda kabul etmedi. Şimdi gümrüğe takılınca escalate yaptım. Sonra yorumlardan bi kaç Türk kullanıcı ürün ulaştı yazmış.
    Bitanesi de takılınca hemen iade aldım yazmış.Şuan escalate yaptığıma pişmanım çünkü süreci uzattım. Ben escalate den vazgeçip tekrar dispute açabilir miyim ?
    Amacım direk satıcıyla tekrar muhattap olmak.
  • Bizim tanidik gumruk memuruna bu telefon olayini sordum. Telefonu parca parca Ayririp, ayri kargolarla gumruge geldigini ama bisey yapamadiklarini mecburen gecmesine izin verdiklerini soyledi.
    Gecen sene harddisk kutusunda telefon geciyodu. fakat izmirde bir bayan adina gelen kargoda, harddisk kutusu icerisinde telefon cikinca hakkinda sorusturma acildiginida soyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuilde -- 7 Mayıs 2016; 15:52:56 >
    İlk aldığın değil ilk takılan öyle mi :))
    Bu xiaomi mi5 lere baktık onların da GSM frekans destekleri farklı burda 4g bandı ağırlıklı 800 bandı olması lazım 800 bandını da o desteklemiyor
    Sen ne alıyorsun acaba bu tarz sorunlar çıkıyor mu

Son durum nedir parayı alabilecek misin?
    bende gümrükte sıkıntı olma ihtimali olan ürün alacağım

• hpcam geri gitti dispute açtım aliexpress 5 dolar eksik bi şekilde iade etti. 5 dolarda kargo masrafı diye.
  • xiaomi redmi note 2 aldım parça parça geldi bende bir sıkıntı çıkmamıştı 7 aydır kullanıyorum.
  • parça parça derken nasıl, ne kadar parçalanıyor hocam. birde nerden aldınız.

• Yarım yarım ingilizcelerle yapıyorsunuz şu alişverişleri sonra ağlanıyorsunuz be kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

Yarım yarım ingilizcelerle yapıyorsunuz şu alişverişleri sonra ağlanıyorsunuz be kardeşim...

Hocam özür dilerim de aliexpress teki satıcıların bile %95 i translate kullanarak yapıyor. Velhasıl dandik bir ingilizcede yetiyor sıkınıtı yok dil konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmd123456

xiaomi redmi note 2 aldım parça parça geldi bende bir sıkıntı çıkmamıştı 7 aydır kullanıyorum.

pm atar mısınız hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn7

quote:

Yarım yarım ingilizcelerle yapıyorsunuz şu alişverişleri sonra ağlanıyorsunuz be kardeşim...

Hocam özür dilerim de aliexpress teki satıcıların bile %95 i translate kullanarak yapıyor. Velhasıl dandik bir ingilizcede yetiyor sıkınıtı yok dil konusunda.

Sende haklisin aslında hiç öyle düşünmemiştim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dgkn7

quote:

Sende haklisin aslında hiç öyle düşünmemiştim :)

Gerçeği böyle hocam. Sizi rencide etmek istemedim böyle anlaşılmışsa özür dilerim hakkınız helal edin. İyi Forumlar :)

• Aynı telefonlar burda delta garantili 1000 1200 tl iş bu ya yarı fiyatına çinde 200 dolar isyan edesim geliyor ..Yokmu yardım eden bende getıreyım Arkadaşlar..
  • kdrklc54 kullanıcısına yanıt
    Gözünü karartıp alacaksın yapacak bir şey yok. Fiyat fark etmiyor %10 şansın var.

Geçmezse 10-15 dolar kargo paran iç olacak.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.