Şimdi Ara

Telefon Gümrüğe Takıldı Dispute Açtım Yardım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
4.657
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kdrklc54

Hocam deneyimlerinizi bizede aktarın nasiplenelim Hardcore party yapmıssın resmen 4 nedir

hocam şans da var bende şanslı birisiyim birde karşı tarafla iyi iletişim kurarsanız güzel paketleyip gönderiyorlar sadece bu şekilde türklere satış yapan bir çok satıcı var jk team den alıyorum dün meizu m3s im geldi akıyor cihaz :) öneririm meizu m3s yazın jk team olan satıcı ile iletişim kurup alabilirsiniz yüde yüz diye bir ihtimal yok ancak yüzde 90 geçiyor adamlar paket yapmayı iyi biliyor :)

• yavrucoder kullanıcısına yanıt
    JK düşünüyorum bende mx5e modeli ile ilgili bilgin varmı ? mx5 le aralarında çok ince fark var anlamadımm özele bakarmısın bi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrklc54

JK düşünüyorum bende mx5e modeli ile ilgili bilgin varmı ? mx5 le aralarında çok ince fark var anlamadımm özele bakarmısın bi

mx5 arkadaşımda var bence alınacak bir telefon değil yani o kadar çıkıyorsan mx6 ya da pro 6 bakmanı öneririm güncel cihaz herzaman için daha iyi
  • Burdan yok gümrükten kesin geçmez diyenleri anlamıyorum. Şansınız varsa deneyin arkadaşlar, bende Homtom HT7 Pro aldım gayet güzel geldi kullandım sattım.

Ezbere konuşmayın deneyimleyip konuşun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

imei konusunda size bir ipucu vereyim : 1.5 ay once yurtdisindan gelirken telefon aldim ( s7 edge ).. 1.5 ay olmasina ragmen ne mesaj geldi ne de kapandi imei kayitsiz olmasina ragmen... sanirim en son kurumu kapatmislardi, imei kayitsiz olsa da kullanabiliyorsunuz yani... tabi kurum acilinca muhtemelen telefonlar da kapanacak...

Neyse pasaport kayit hakki gecmesin ve 2 senede bir geldigi icin nette simdi kayit yaptirdim. Sistem hizli. vergiye yonlendiriyor hemen 138.38 gibi birsey yatiriliyor suan. Parayi yatirdiktan sonra sistemde hemen kayitli gorundu...

Belli ki yönetmelikten haberiniz yok. Yurt dışından ülkeye giriş yapan cihazlar buradan ilk sinyali aldıklarından itibaren 120 gün Türkiye'de kullanılabilir. 120 günden sonra kapatılır. 1.5 ay kullanmışsınız, kayıt yaptırmasanız 2.5 ay daha kullanabilirdiniz.
    http://www.mcks.gov.tr/tr/KonuDetay.php?BKey=40

• Khalasar kullanıcısına yanıt
    yeni yonetmelikten haberim yok ama bildigim kadariyla eskiden gelir gelmez mesaj gelirdi ve 2 hafta icinde kapatilirdi...
  • yavrucoder kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam bu JK team nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimyager147

Pardon hocam bu JK team nedir.

aliexpress üzerinden satış yapan firma
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.